Horoscopul banilor în săptămâna 4-10 septembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei avea parte de o săptămână prea uşoară, cel puţin nu în primele zile.

Perioada de concediu te-a adus în această situaţie aglomerată, iar acum trebuie să depui efort dublu pentru a rezolva tot ce s-a strâns. Chiar dacă nu vei avea niciun câştig deşi munceşti atât de mult, e important măcar să încerci să-ţi păstrezi poziţia.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Orice muncă pe care o faci cu plăcere în această săptămână îţi poate aduce un venit suplimentar.

Nu ar strica să dai dovadă de mai multă încredere în colegii sau partenerii tăi de afaceri, mai ales dacă lipsa ei poate duce către o muncă defectuoasă. Gândeşte-te la viitor şi la stabilitatea ta financiară nu doar de moment!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei primi tot ce aşteptai pe plan profesional, însă există şi părţi proaste.

Trebuie să fii conştientă de faptul că dacă te axezi doar pe carieră, vei rata multe lucruri importante pe alte planuri. Nu doar banii aduc fericirea, aşa că trebuie găsit un echilibru cât mai repede posibil. Există riscul să apară discuţii aprinse între tine şi rudele tale.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca săptămâna aceasta să fii nevoită să pleci într-o călătorie în interes de serviciu.

Nu primeşti vestea prea bine, aşa că trebuie să discuţi deschis cu superiorii tăi. Dacă această deplasare îţi creează probleme pe alte planuri, e momentul să laşi mai mult de la tine şi să spui asta. Chiar dacă vei pierde o sumă importantă de bani, liniştea din sânul familiei e prioritară.

Leu(22 iulie - 22 august)

În această săptămână vei fi nevoită să împarţi o sumă de bani cu partenerii sau colegii de muncă.

E posibil, de asemenea, să fie vorba de o moştenire din care trebuie să le dai şi rudelor tale, iar acest lucru te nemulţumeşte profund. Orice ai face, acest lucru trebuie făcut, aşa că nu are rost să te pui rău cu toată lumea fiind conştientă că nu poţi schimba situaţia.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Primeşti o mică sumă de bani în acest început de săptămână care îţi va fi foarte utilă.

Ca niciodată, cheltuielile recente te-ai lăsat cu buzunarele goale, şi mai ai atâtea de făcut! Cel mai probabil trebuie să îi mulţumeşti unei rude apropiate pentru că te-a salvat când nici nu mai sperai. În câteva zile îţi vei reveni pe plan financiar.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îţi calculezi banii până la ultima monedă, iar acest lucru te împiedică să te bucuri de viaţă.

Nu contează vârsta pe care o ai, dar cu atât mai mult trebuie să îţi schimbi aitudinea dacă eşti o tânără care ştie să le împace pe toate. Ai suficienţi bani cu care nu faci nimic, iar ţinutul la saltea nu aduce nimic bun. Încearcă măcar să investeşti în ceva ce visezi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Stai bine la capitolul bani, atât de bine încât poţi spune da oricărei tentaţii.

Cu toate acestea, e bine să îţi pui limite şi să nu arunci cu veniturile tale pe lucruri sau activităţi inutile. Nu te lăsa manipulată de ceea ce spun cei din jurul tău, mai ales prietenii care încearcă să te convingă să ieşiţi tot mai des. Vă puteţi distra şi cu bani mai puţini!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei avea parte de câştiguri suplimentare în aceste zile, însă ai şansa de a-ţi face o imagine mai bună în mediul profesional.

Eşti foarte responsabilă pentru acţiunile tale şi ştii când să iei o decizie tranşantă. Acest lucru se va întâmpla de miercuri încolo, când vei pune piciorul în prag şi vei fi remarcată exact de cine trebuie!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei avea multă treabă în această săptămână, de aceea astrele îţi recomandă mai multă odihnă şi organizare.

Dacă îţi planifici totul pe o agendă, îţi pui alarme şi te ţii de treabă, nu ai cum să nu duci la bun sfârşit sarcinile primite. În caz contrar, e posibil să pierzi o sumă de bani de care depinzi foarte mult, aşa că acţionează responsabil!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te concentrezi deloc la locul de muncă şi nu îţi pasă dacă îţi poţi pierde jobul sau nu.

Traversezi o perioadă destul de dificilă, posibil din cauza unui eveniment trist care s-a petrecut recent. Dacă simţi că devii depresivă, mergi la medic pentru a primi ajutor. În caz contrar, rişti să îţi creezi mai multe necazuri decât simţi acum că ai!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este foarte important ca în aceste zile să renunţi la proiectele care nu merg şi să te axezi pe cele cu potenţial.

Nu vei câştiga nimic dacă te legi de lucruri vechi care nu duc nicăieri, chiar dacă te-ai ataşat emoţional. Încearcă să gândeşti practic şi acţionează în aşa fel încât să îţi asiguri o stabilitate financiară.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adi pe 6 Sep 2017, 13:44
    greseala intre zodii

    Tocmai ce am observat pe site-ul vostru ca ziua de 22/07 apartine zodiei leu. Decand ma stiu 22iulie apartine zodiei rac. O zi cat mai placuta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod