Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 3-9 aprilie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Din păcate, în ultima perioadă nu prea ai avut timp de familie şi de persoanele dragi ţie.

Acum este momentul să îţi iei revanşa şi să renunţi la alte planuri în favoarea acestora. Dacă weekend-ul e liber, încearcă să mergi într-o escapadă romantică alături de iubit, vremea e bună, aşa că vă puteţi bucura din plin de plimbări lungi şi intense.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E foarte important să ai grijă de familia ta în această săptămână, mai ales în cazul în care ai copii.

Găseşte cât mai multe activităţi distractive şi recreative pentru cei dragi şi astfel vei reuşi să faci ca relaţia dintre voi să devină şi mai apropiată. Dacă eşti singură, dragostea nu pare să fie o prioritate pentru tine, dar nu este niciun fel de problemă atât timp cât te simţi bine aşa cum eşti!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ştii că unele relaţii cu rudele scârţâie, săptămâna aceasta e momentul să faci ceva pentru a remedia situaţia.

Fă-le o surpriză acestora acordându-le mai mult din timpul tău liber, unele activităţi împreună chiar vă pot ajuta. În această categorie intră şi partenerul de viaţă, iar lui trebuie să îi aplici un regim special. Plecaţi în weekend undeva doar voi doi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ar trebui să te concentrezi mai mult pe viaţa ta amoroasă în această perioadă, mai ales dacă în ultima perioadă a existat o tensiune între tine şi partener.

Discuţiile aprinse dintre voi au apărut din cauza orelor peste program la serviciu, însă dacă discutaţi deschis despre asta, veţi rezolva rapid problemele. Doar ascultându-vă unul pe celălalt cu atenţie şi calm veţi reuşi să nu vă îndepărtaţi unul de celălalt.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, săptămâna aceasta o veste te va pune pe gânduri.

Sentimentele partenerului de viaţă pentru tine vor fi puse la îndoială, însă nu trebuie să pleci urechea în faţa oricărei bârfe pe care o auzi. Nici în cazul în care eşti singură, dar în căutarea unui iubit, lucrurile nu merg prea bine. Îţi faci speranţe cu privire la un potenţial partener, însă ţi se va tăia elanul când te aştepţi mai puţin.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi foarte agitată şi nu vei avea prea mult timp de iubire.

Din fericire, şi pentru partenerul tău de viaţă se întâmplă la fel, deci înţelegerea e reciprocă. Relaţia ta amoroasă este una stabilă şi liniştită, chiar dacă uneori simţi că lucrurile o iau razna. Îţi place când ai activitate şi vei fi fericită că reuşeşti să faci atâtea în aceste zile, dar în weekend îţi vei dori să te relaxezi şi odihneşti.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei fi destul de stresată în această săptămână, dar îţi şi va plăcea că ai multe de făcut.

Simţi că realizezi din ce în ce mai multe alături de partenerul de viaţă şi te uiţi cu încredere spre viitor. Astrele îţi recomandă totuşi să fii realistă şi să nu visezi cu ochii deschişi, oricând se poate întâmpla ceva care să dea totul peste cap. Asta nu înseamnă că trebuie să treci la extrema cealaltă, ci doar să fii cu picioarele pe pământ!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să te distrezi mai mult în această săptămână şi să laşi munca deoparte pentru câteva zile.

Ai nevoie de odihnă şi de iubire, mai ales dacă nu eşti angajată într-o relaţie serioasă. Dacă ai vreun admirator care tot insistă, acum este momentul să îi dai o şansă şi să încerci să îl cunoşti mai bine. Dacă ai un iubit sau chiar soţ, ar trebui să iei măsuri pentru a scăpa de monotonia care s-a instalat între voi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Acum este momentul tău! Săptămâna aceasta poţi cuceri pe oricine, în orice clipă, trebuie doar să faci primul pas către bărbatul pe care ai pus ochii.

Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, trebuie să te concentrezi mai mult pe faptele partenerului de viaţă decât pe vorbele acestuia. Naivitatea pe care i-ai arătat-o în ultima perioadă te-a făcut vulnerabilă în faţa lui, iar el ar putea profita de această slăbiciune.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ar trebui să acorzi mai multă atenţie acestui sector al vieţii tale, l-ai neglijat destul de mult în ultima vreme.

Fie că eşti singură sau nu, ai nevoie de afecţiune, altfel vei deveni din ce în ce mai nervoasă şi mai solitară. Cu cât ieşi mai mult cu prietenii tăi, cu atât şansele de a întâlni bărbatul perfect cresc. Nu îţi fie teamă să îţi exprimi sentimentele cu sinceritate, doar aşa vei reuşi să clădeşti ceva serios şi de calitate.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viaţa ta sentimentală nu trece prin cea mai bună perioadă, însă există o rezolvare pentru toate.

Atât tu, cât şi partenerul de viaţă ar trebui să faceţi ceva în acest sens, însă este foarte important să trageţi amândoi în aceeaşi direcţie. Atât timp cât nu s-au întâmplat lucruri grave care ar putea să vă despartă pe drept, pentru orice există o soluţie dacă vreţi să luptaţi pentru relaţia voastră.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Monotonia s-a instalat în relaţia ta amoroasă, de aceea ar trebui să laşi orice altceva deoparte şi să te ocupi mai mult de asta.

Plănuieşte o excursie pentru tine şi iubitul tău, măcar în weekend, va fi momentul perfect pentru intimitatea la care tânjeaţi amândoi de multă vreme. Dacă nu ai un iubit, axează-te pe carieră, doar aşa vei reuşi să nu simţi tristeţea cauzată de singurătate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod