Horoscopul banilor în săptămâna 3-9 aprilie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai multă treabă în această săptămână la serviciu, însă decizi că e mai bine să o amâni pentru perioada imediat următoare.

Este cea mai bună decizie, pentru că şi celelalte planuri ale vieţii tale au nevoie de atenţia ta. Situaţia ta financiară este una bună, aşa că nu trebuie să îţi faci griji din această privinţă. Bucură-te de viaţă şi ia lucrurile mai încet pe plan profesional!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o săptămână bună pentru negocieri şi afaceri, ai noroc de bani şi de faimă.

Tot ce trebuie să faci este lucrezi tot mai mult în echipă, să culegi ponturi utile şi să împărtăşeşti şi tu la rândul tău informaţii valoroase pentru ceilalţi. Indiferent de domeniul în care activezi, se anunţă veşti bune pentru viitorul apropiat în ceea ce priveşte banii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu stai prea bine cu banii în această săptămână, de aceea vei fi nevoită să găseşti soluţii pentru a câştiga mai mult.

Dacă eşti hotărâtă să faci primul pas în acest sens, astrele vor fi de partea ta şi te vor ajuta să iei deciziile corecte. Chiar dacă situaţia este una încordată şi nu te poţi relaxa deloc, nu trebuie să îţi pierzi speranţă că totul va reveni la normal.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Acum ai mulţi bani în buzunar şi în minutul următor rămâi lefteră.

Nu faci deloc economii, iar acest lucru îl vei resimţi abia la finalul acestei săptămâni când deja e prea târziu. Sâmbătă şi duminică va apărea ceva imprevizibil şi vei fi nevoită să te împrumuţi din cauza faptului că ai cheltuit fără măsură. Din fericire, din această întâmplare neplăcută vei învăţa ceva şi vei încerca să te schimbi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunţă oportunităţi grozave pe plan profesional în această săptămână, dar şi şanse neaşteptate de a-ţi îmbunătăţi situaţia ta financiară.

Tot ce trebuie să faci este să fii foarte atentă la tot ce se întâmplă în jurul tău, nu se ştie niciodată de unde sare iepurele. Chiar dacă nu o duci rău cu banii, mereu e loc de mai bine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea cheltuieli extrem de mari, însă sunt necesare şi ştiai de ele.

Din fericire, ai economisit până acum astfel încât să te poţi achita de tot fără să fii nevoită să te împrumuţi la nimeni. În aproximativ o lună de zile vei reuşi să te redresezi şi să începi să pui la lor tot ce ai cheltuit. Trebuie doar să ai răbdare!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti o persoană destul de chibzuită, însă mulţi ar spune că exagerezi.

În ultima perioadă ai trecut de la o extremă la alta şi să cheltuieşti fără măsură, tocmai pentru a le demonstra celor din jurul tău că nu au dreptate. Din nefericire, această acţiune nu va face nimic altceva decât o gaură în buzunar, şi nicidecum nu vei clarifica ceva. Dacă decizi să cumperi ceva, măcar achiziţionează ceva util!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu este o perioadă prea bună pentru investiţii, iar astrele îţi recomandă să faci economii cât poţi de mult.

Dacă până acum ai avut extrem de mult noroc la bani, începând de marţi situaţia de schimbă radical. De aceea e bine să asculţi uneori de sfaturile celor din jur, şi din fericire ai multe persoane în jurul tău care îţi vor binele!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta trebuie să încerci să îţi recuperezi banii pe care i-ai împrumutat, indiferent dacă e vorba de rude sau de prieteni.

Lasă ruşinea deoparte şi discută deschis cu aceştia, acum ai nevoie mai mult decât oricând de bani. La finalul săptămânii vei primi o veste bună în ceea ce priveşte situaţia ta financiară, însă tot trebuie să fii pusă pe economii!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta va avea loc o schimbare majoră pentru tine, atât pe plan profesional, cât şi financiar.

Fie că vei primi o mărire de salariu, vei fi avansată sau te vei angaja pentru prima oară, clar este că stilul tău de viaţă se va schimba radical. Se anunţă o perioadă înfloritoare pentru tine, iar veste bună este că va dura mult timp de acum înainte!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Apar oportunităţi şi noi şanse de câştig în aceste zile, unele dintre ele chiar neaşteptate.

Dacă ai bani puşi deoparte, această perioadă este numai bună pentru investiţii. Este favorabilă munca în echipă, astfel ai putea primi ponturi utile şi sfaturi din partea celor care au mai multă experienţă în afaceri. Mai mult decât atât, un coleg şi un bun prieten îţi face o ofertă greu de refuzat.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ţi-ai făcut multe speranţe în ceea ce priveşte ascensiunea ta profesională, iar dezamăgirea va fi destul de mare în aceste zile.

Cel mai probabil este vorba de o promisiune care ţi s-a făcut şi care nu va mai ajunge la îndeplinire. Nu face niciun pas înapoi şi luptă în continuare pentru ceea ce îţi doreşti, însă porneşte doar pe cont propriu!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod