Horoscopul lunii aprilie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna aprilie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti dispusă să oferi mai mult pe plan sentimental în această lună, însă nu fără garanţia de a primi la fel în schimb. Fie că eşti singură sau nu, romantismul te năpădeşte şi simţi nevoia de a-ţi arăta efecţiunea mai mult decât de obicei. Din nefericire, veştile nu sunt bune şi nu vei avea parte de ceea ce îţi doreşti. Cu toate acestea, nu îţi pierde speranţa!

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional şi financiar în luna aprilie. Şansele de câştig cresc considerabil, însă nu fără să faci ceva în acest sens. Te preocupă banii şi ai face tot ce poţi pentru a-ţi creşte veniturile, chiar dacă asta înseamnă să îţi sacrifici viaşa personală. Nu vei obţine nimic cu uşurinţă, aşa că înarmează-te cu răbdare şi pregăteşte-te pentru luptă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te aprinzi destul de repede în această lună şi e posibil să te îndrăgosteşti de cine nu trebuie. Fie că este vorba de reluarea unei vechi relaţii sau cazi în capcana unui nou admirator, cert este că tu eşti cea care va ieşi în pierdere. Orice început este sorit eşecului în această perioadă, aşa că astrele îţi recomandă mai multă priudenţă şi răbdare în luarea deciziilor.

Nu vei reuşi să obţii mai mult luna aceasta dacă nu eşti dispusă să te schimbi. E nevoie de mai multă autoritate din partea ta în domeniul în care activezi, altfel nimeni nu te va lua în serios. Ideile tale sunt bune, însă dacă nu ai curaj să ţi le expui aşa cum trebuie, ele nu vor avea nicio şansă de a ajunge realizabile. Situaţia financiară este delicată, cu cât aşteptările sunt mai amri, cu atât îţi va fi mai dificil să faci faţă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu va decurge totul aşa cum ţi-ai dori pe plan sentimental luna aceasta, micile neînţelegeri cu partenerul de viaţă vor fi nelipsite. Nu trebuie să faci o dramă din asta pentru că situaţia de va linişti într-un final şi veţi ajunge să vă înţelegeţi de minune. E posibil ca motivele certurilor voastre să fie cauzate de viaţa profesională şi programul încăcat al unuia dintre voi!

Nu este exclus ca luna aceasta să se înfiripe ceva între tine şi un coleg de serviciu, dar asta nu îţi va aduce prea multe beneficii pe plan profesional. Puterea de concentrare îţi va scădea, iar munca alături de acea persoană se va îngreuna. Dacă vrei totuşi să dai o şansă acestei relaţii, este foarte important să separi aceste două planuri ale vieţii tale. Situaţia ta financiară nu îşi permite niciun risc din partea ta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti dispusă luna această să cauţi tu iubirea, şi nu să o aştepţi aşa cum ai făcut până acum. Ştii ce vrei de la un partener, de aceea vei ştii exact încotro să te îndrepţi. Nu va fi un drum uşor şi e posibil să nu găseşti ce vrei prea curând, însă e foarte important să nu te opreşti. Dacă eşti angajată deja într-o relaţie, de axezi pe romantism, pe o comunicare deschisă şi pe stimulare intelectuală.

Se anunţă veşti bune pe plan profesional şi financiar în luna aprilie, ai mari şanse de a evolua şi de a ţi se mări veniturile. Pentru a reuşi să avansezi, trebuie să faci o schimbare radicală în ceea ce priveşte munca sau afacerile în care eşti implicată. Fie că e vorba de mărirea echipei sau de munca în grup, cert este că lucrurile nu mai pot rămâne aşa. Chiar dacă va fi dificil, eforturile vor merita din plin!

Leu(22 iulie - 22 august)

Ţi s-ar putea părea luna aceasta că relaţia amoroasă în care eşti angajată este sortită eşecului, însă este mai trainică decât ai fi crezut. Testele la care sunteţi supuşi atât tu, cât şi partenerul de viaţă în aceste zile, vă vor face puternici şi mai uniţi decât oricând. Dacă eşti singură, poţi rezolva această situaţie cu mai multă comunicare şi deschidere către distracţie, totul depinde de tine şi de ceea ce îţi doreşti!

Va fi o lună dificilă pentru tine pe plan profesional şi financiar, nimic nu merge aşa cum ar trebui. Apar tot felul de piedici în realizarea obiectivelor tale, nu reuşeşti să faci faţă termenelor şi sarcinilor, iar banii sunt din ce în ce mai puţini. Nu există şanse ca veniturile să se rotunjească prea curând, ba chiar trebuie să fii atentă şi pusă pe economii dacă nu vrei să îţi faci o gaură serioasă în buget.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti tot mai nemulţumită de viaţa ta amoroasă, mai exact de partenerul tău de viaţă. Chiar dacă ar trebui să fie o lună cu împliniri şi voie bună, aceasta se va dovedi a fi extrem de tensionată. Grijile pe care le ai zi de zi te îndepărtează de esenţă şi nu poţi fi fericită atât timp cât nu înveţi să te relaxezi. Din fericire, doar luna aceasta va fi mai rea, apoi te vei linişti şi vei putea să priveşti viaţa cu alţi ochi.

Vor apărea cheltuieli extrem de mari în această lună şi eşti total dezamăgită de ceea ce trăieşti. Chiar dacă situaţia profesională ori financiară nu suferă modificări faţă de ultimele luni, cheltuielile sunt mai mari şi simţi că nu le mai poţi face faţă. Spre finalul lui aprilie te vei mai linişti, măcar nu vei mai avea de dat dacă de luat nici nu se pune problema.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu te interesează deloc de părerea sau de sentimentele partenerului de viaţă, ceea ce ar putea să producă o distanţă irecuperabilă între voi. Chiar dacă eşti egoistă din fire, acum este momentul să te schimbi dacă nu vrei să îţi dai seama când deja e prea târziu. Nu îţi mai face planuri de una singură mai ales în această lună, ci consultă-te întotdeauna cu acesta atunci când trebuie să luaţi o decizie care vă vizează pe amândoi.

Arunci cu banii în stânga şi în dreapta luna aceasta şi din păcate nu mai e nimeni care să îţi spună să te opreşti. Deciziile tale nu sunt deloc bune şi ai tendinţa de a le face altora pe plan, în loc să te gândeşti la consecinţe. Viaţa de familie va fi afectată de naivitatea ta, şi mai mult decât atât, nu vei reuşi să impresionezi pe nimeni deşi asta îţi era intenţia!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna aceasta te vei comporta exact cum îţi vine şi nu mai eşti dispusă să faci niciun compromis de dragul relaţiei tale. Cu toate că nu ştii ce se va întâmpla, cert este că nici nu îţi mai pasă. Atitudinea ta te va face să te simţi bine pe moment, însă pe termen lung este cu dus şi întors. Încearcă totuşi să nu faci lucruri grave, lucruri pentru care ai putea fi blamată în viitor.

Primeşti sume de bani neaşteptate în această lună, însă vei avea grijă să cheltui tot. Îţi cresc standardele şi începi să te înveţi cu un altfel de stil de viaţă, însă există riscul ca această perioadă înfloritoare să nu dureze la infinit. Încearcă să economiseşti ceva bănuţi, mai ales dacă ai în plan să faci o achiziţie majoră.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Îţi place să te joci şi să te distrezi chiar şi atunci când vine vorba de lucruri serioase, însă nu e totul de luat în râs. Chiar dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă sau nu, cert este că trebuie să treci la următorul nivel şi să acţionezi cu mai multă maturitate. Probabil vârsta îţi impune să ţii mai mult cont de cursul firesc al vieţii, iar familia te împinge de la spate să faci copii sau să te căsătoreşti.

Vei avea parte de o lună agitată pe plan profesional, însă vei reuşi să rămâi cu capul sus la finalul ei. Ţi se pun piedici în realizarea planurilor, ba chiar unii colegi se bagă în treburile tale cu intenţia de a-ţi crea greutăţi. Ai parte de invidie oriunde te-ai duce, însă extrage doar ce e bun din asta, adică faptul că eşti extrem de descurcăreaţă. Cu toate că eşti stresată din cauza colectivului, situaţia materială compensează şi te ajută să treci mai uşor peste.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te arunci cu braţele deschise în faţa oricărei provocări amoroase care va apărea în această lună. Eşti dispusă să trăieşti clipa fără a te mai gândi la consecinţe aşa cum ai făcut-o până acum. Există şi părţi bune, dar şi rele ale acestei schimbări, însă cel mai probabil vei învăţa multe lucruri utile din această experienţă. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, e posibil ca romantismul să fie cel care va ieşi cel mai mult în evidenţă în aprilie.

Situaţia ta financiară va rămâne aceeaşi şi în această lună, cu toate că aveai toate speranţele că ceva se va îmbunătăţi. Cu toate acestea, nu ai motive să te plângi atât timp cât te descurci foarte bine atât cu cheltuielile, cât şi cu răsfăţul. Dacă simţi că munceşti mai mult decât eşti plătită, atunci ia în considerare o discuţie cu superiorii tăi pentru mărirea salariului.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te arunca cu capul înainte atunci când vine vorba de dragoste, cel puţin nu în luna aprilie. Cel mai probabil vei fi vrăjită de vorbele frumoase ale pretendenţilor, dar asta nu înseamnă că trebuie să cedezi în faţa lor şi să îi crezi complet. Dacă eşti naivă, nu vei face altceva decât să îţi provoci singură răni care nu au o poveste cu învăţături de spus. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, nu ezita să îi acorzi mai mult timp partenerului de viaţă sau familiei!

Te macină situaţia ta financiară din această lună, de aceea eşti hotărâtă să te axezi pe acest sector al vieţii tale mai mult. Sunt favorizate parteneriatele, vânzările sau orice fel de investiţii care au un fundament solid. Dacă eşti atentă la tot ce se întâmplă în jurul tău la locul de muncă, ai toate şansele să prinzi o oprtunitate grozavă de avansare în carieră.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Va fi o lună hotărâtoare pentru viaţa ta amoroasă, vei fi nevoită să iei decizii tranşante cu privire la partenerul tău de viaţă. După o lungă analiză în care te-a tot măcinat situaţia dintre voi, ai tras linie şi ai ajuns la concluzia că este mai bine să renunţi la ce ai clădit până acum. Banii au intervenit între voi, poate din cauză că sunt prea mulţi sau prea puţini.

Tânjeşti după tot mai mulţi bani şi vrei să te îmbogăţeşti peste noapte. Renunţi la orice alt plan atât timp cât poţi prinde o oportunitate profesională, ceea ce îţi poate aduce şi beneficii, dar şi dezavantaje. Eşti descurcăreaţă atunci când vine vorba de afaceri, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre amor. Nu poţi găsi un echilibru între toate planurile vieţii tale, ci preferi să excelezi doar într-unul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod