Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 22-28 aprilie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Finalul aceste săptămâni este un prilej bun pentru reîntâlnirea cu persoanele dragi.

Fie că este vorba de prieteni, rude sau partener de viaţă, cu siguranţă trebuie să găseşti un echilibru pentru a-i împăca pe toţi. Dacă eşti singur, nu ezita să participi la evenimentele la care eşti invitat pentru că, astfel, poţi cunoaşte oameni care să îţi ajungă la suflet!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână vei fi suprasolicită din cauza muncii şi a familiei.

Ai termene limită, iar Paştele bate la uşă. Pentru a reuşi să le duci pe toate la bun sfârşit fără să te dai peste cap, e necesar să îi ceri ajutorul partenerului de viaţă în cazul în care acesta nu se oferă singur. Fă-ţi viaţa mai uşoară lucrând în echipă, deşi e posibil să fii nevoit să duci muncă de lămurire.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei avea mai mult timp pentru dragoste.

Cu cât stai mai mult alături de partener, cu atât relaţia dintre voi se va îmbunătăţi. Dacă eşti singur, astrele sunt de partea ta şi îţi scot în cale o persoană cu care te-ai putea înţelege de minune. Cu toate acestea, trebuie să faci mai mult decât să o priveşti de la distanţă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Această săptămână este numai bună pentru discuţii sincere cu partenerul de viaţă.

Atmosfera este una liniştită, de aceea ar trebui să profiţi de moment pentru a deschide un subiect care te preocupă. Astrele sunt de partea ta şi te vor ajuta să găseşti soluţiile potrivite pentru ca relaţia ta amoroasă să o ia în direcţia bună!

Leu(22 iulie - 22 august)

Din cauza volumului mare de muncă din primele zile ale acestei săptămâni, dispoziţia ta va fi grav afectată.

Din fericire, partenerul de viaţă e alături de tine pentru a-ţi oferi încurajările de care ai nevoie. Mai mult decât atât, afecţiunea de care dă dovadă te umple de energie pozitivă. Spre finalul săptămânii vei începe să te simţi exatraordinar, mai ales dacă eşti înconjurat de cei pe care îi iubeşti.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi destul de relaxantă pentru tine pe plan sentimental, cu mici excepţii în ziua de luni.

Împreună cu partenerul de viaţă vei reuşi să atingeţi un ţel comun şi veţi fi foarte mulţumiţi de traseul vostru. Toată aceste satisfacţii vor aduce numeroase beneficii relaţiei voastre. Este important să profitaţi de ele!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Chiar dacă lucrurile ar trebui să meargă excelent între tine şi partenerul de viaţă, se pare că nu e chiar aşa.

Nu reuşeşti să te relaxezi şi să te deconectezi de la muncă, lucru care intervine între voi doi. Încearcă pe cât posibil să profiţi de zilele libere pentru a-i acorda mai multă atenţie, are nevoie de asta!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru romantism.

Timpul liber de care te bucuri ar trebui fructificat astfel încât partenerul tău de viaţă să simtă că este important pentru tine. Dacă eşti singur, dar nu vrei să schimbi acest lucru, cel mai probabil te vei înconjura de prieteni şi de familie astfel încât să nu simţi nevoia de nimic altceva.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această săptămână.

E posibil să fie vorba despre mărirea familiei, iar acum este momentul perfect pentru a face marele anunţ. Toţi cei dragi vor fi extrem de fericiţi pentru tine şi partenerul de viaţă, însă nu aceasta ar trebui să fie satisfacţia ta. Încearcă pe cât posibil să trăieşti tot ce ţi se întâmplă la intensitate maximă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă să nu ignori dorinţele şi sugestiile partenerului de viaţă în această săptămână, mai ales atunci când vine vorba de planurile de Paşte.

Dacă faci doar ceea ce îţi doreşti tu, cu siguranţă acesta va acumula frustrări care se vor răsfrânge ulterior asupra relaţie. Dacă eşti singur şi te înnebuneşte ideea de a nu avea pe cineva alături de tine, încearcă să îţi ocupi mereu timpul cu câte ceva!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă în primele zile ale acestei săptămâni eşti mai sociabil decât în mod obişnuit, ai şansa să atragi atenţia unei persoane interesante.

Ai nevoie de mai mult curaj pentru a aborda sexul opus, dar odată ce spargi gheaţa, nimeni nu ar avea cum să nu fie încântat de tine. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, planurile pe care le face partenerul de viaţă fără să îţi ceară părerea te vor scoate din minţi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Deşi te aşteptai la o atmosferă liniştită pe plan amoros, lucrurile nu vor sta deloc aşa.

Spre sfârşitul săptămânii, o bârfă va fi responsabilă pentru toate certurile şi discuţiile pătimaşe dintre tine şi partener. Din păcate, deşi nu vrei să recunoşti asta, relaţia voastră va fi destabilizată, iar pe termen lung chiar s-ar putea ajunge la despărţire.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod