Horoscopul banilor în săptămâna 22-28 aprilie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Începutul acestei săptămâni va fi unul bun pentru îmbogăţirea cunoştiţelor şi asimilarea informaţiilor.

Participiă la toate întrunirile de la locul de muncă, mergi în delegaţii şi spune da oricărei invitaţii culturale. Chiar dacă situaţia ta financiară nu se va schimba în viitorul apropiat, este foarte important să investeşti în tine pentru a avea rezultate pe termen lung.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Fii cât se poate de direct în această săptămână în ceea ce priveşte banii.

Chiar dacă e un subiect delicat, problemele tale financiare nu trebuie tratate cu perdea. Dacă cineva îţi cere un împrumut, nu te da peste cap pentru a-l ajuta! În caz contrar, nu vei face nimic altceva decât să îţi îngreunezi singur situaţia.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei avea unele suprize neplăcute în ceea ce priveşte banii.

Unele cheltuieli imprevizibile îţi dau planurile peste cap, iar cei dragi s-ar putea să nu fie prea încântaţi de asta. Încearcă pe cât posibil să reduci din cumpărăturile pe care ţi le-ai propus să le faci, căci nu tot ce ai scris pe listă este important!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Leu(22 iulie - 22 august)

O relaţie tensionată cu un coleg de serviciu îţi compromite evoluţia profesională.

Din păcate, deşi te aşteptai la o mărire de salariu venită prin ocuparea unei poziţii ierarhice mai bune, lucrurile nu vor sta deloc aşa. Faptul că nu poţi accepta sugestiile altora îţi îngreunează planurile pe care ţi le făcusei pentru finalul acestei săptămâni.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu stai deloc bine la capitolul finanţe, iar această săptămână va fi picătura care umple paharul.

Sărbătorile pascale te prind total nepregătit şi nu vei reuşi să îţi duci planurile la bun sfârşit. Încearcă pe cât posibil să compensezi lipsa darurilor şi a belşugului cu mai multă iubire, afecţiune şi timp pentru cei dragi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Paştele acesta va fi unul neobişnuit pentru tine din cauza faptului că nu mai ai banii de altădată.

Cu toate acestea, ai o scuză plauzibilă pentru a nu-ţi mai vizita toate rudele sau pentru a le face darurile cu care i-ai obişnuit ani de-a rândul. Investiţiile pe care le-ai făcut recent ţi-au golit buzunarele, însă satisfacţia obţinută compensează toate lipsurile materiale din acest moment.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu sunt veşti prea bune pentru tine în ceea ce priveşte situaţia financiară în primele zile ale acestei săptămâni.

Cheltuielile sunt mai mari decât în mod normal, de aceea ai tendinţa de a refuza orice invitaţie în scop recreativ pe care o primeşti. Gândeşte-te că este Paştele şi că este important să stai alături de cei dragi, aşa că eforturile merită din plin!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Banii sunt un punct de interes pentru tine, în special în aceste zile.

Sărbătorile pascale îţi dau bugetul peste cap, iar acest lucru te deprimă puţin. Încearcă să iei decizii ghidat de sentimente în această perioadă şi să laşi regulile şi raţiunea pentru altădată!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu este exclus ca încă de la începutul acestei săptămâni să primeşti veşti bune în ceea ce priveşte lucrurile materiale.

Fie primeşti o mărire de salariu, un bonus sau o primă de Paşte, cert este că aceşti bani vin la momentul potrivit. Cineva drag are nevoie de suportul tău financiar, iar acum chiar vei putea să i-l oferi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vor exista schimbări majore ale situaţiei tale financiare în această perioadă, cu toate că ai planificată o călătorie care presupune costuri suplimentare.

Datorită faptului că ai început de ceva vreme să faci economii, acum nu vei fi nevoit să faci niciun efort sau să resimţi vreo micşorare a bugetului. Continuă tot aşa!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi foarte bune pentru tine în ceea ce priveşte cariera şi banii.

Fie că este vorba despre un proiect de viitor sau despre un bonus pentru eficienţa ta, cert este că nu se putea un moment mai bun să se întâmple asta. Evoluţia ta este într-o continuă creştere, de aceea trebuie să ai grijă să rămâi cu picioarele pe pământ!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod