Ce fel de soţ va fi, în funcţie de zodia lui

Te interesează cineva şi sentimentul este reciproc? Ţi se pare că aveţi multe lucruri în comun, dar ai vrea totuşi să ai o garanţie? Zodia lui îţi poate spune ce fel de soţ va fi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul din această zodie te va domina fără doar şi poate.

Vrea ca el să fie cel care conduce în relaţie. Dacă eşti o persoană arogantă la rândul tău, aşteaptă-te la o relaţie plină de provocări. E posibil să fie nevoie de multe eforturi din partea ta pentru a-l face să îţi acorde timp şi atenţie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă eşti în căutarea unei relaţii care nu necesită implicare totală, bărbatul din această zodie e cel potrivit.

El se va concentra asupra carierei sale şi a familiei din care provine, dar prea puţin timp va avea pentru tine. Cu toate acestea, voi doi puteţi ajunge la o înţelegere specială. Trebuie să îl sprijini dacă vrei ca el să facă acelaşi lucru pentru tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Acest bărbat se va îndrăgosti destul de repede de tine.

El te va motiva, astfel încât să-ţi fie mai uşor să-ţi atingi visurile. El va fi, de asemenea, întotdeauna acolo pentru a-ţi asculta problemele. Poate că are o latură întunecată pe care vrea să o ţină ascunsă, dar dacă eşti dispus să îl accepţi asa cum este, relaţia nu va fi deloc complicată.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă acest bărbat se îndrăgosteşte de tine, vei primi toată grija şi dragostea pe care ţi le-ai fi putut dori vreodată.

Racului îi plac femeile care nu îl plac. Dacă te iubeşte necondiţionat, atunci nu trebuie să cauţi pe nimeni altcineva!

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbatul din această zodie este îndrăgostit de conceptul de a fi îndrăgostit.

El face gesturi mari de iubire, dar uneori te vei întreba dacă le face pentru tine sau pentru el. În momentul în care se îndrăgosteşte de tine, nu va mai renunţa niciodată la tine. Poate fi prea siropos pentru gustul tău sau poate îţi va plăcea stilul lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Aşteaptă-te ca bărbatul din această zodie să fie gelos odată ce începe să te iubească cu adevărat.

El va spune lucruri pe care nu le înţelege sau, dacă o va face, va alege o manieră agresivă de a-ţi spune ce are de zis, astfel încât te va răni. În momentul în care îşi dă seama, îşi va cere scuze din suflet. De tine depinde dacă să te supui furiei şi problemelor lui legate de gelozie. El te supune provocărilor şi dacă îţi place asta, merită să îl iei de soţ!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul din această zodie va face orice ţine de el pentru ca relaţia dintre voi să fie cât mai paşnică posibilă.

El ştie la ce lupte va participa şi dacă simte că nu merită, nu va lupta. Dacă meriţi, va da tot ce are el mai bun. El este sufletul petrecerii, aşa că nu te lăsa intimidată de atenţia pe care o primeşte, mai ales că el este dispus întotdeauna să împartă lumina reflectoarelor cu tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Bărbatul din această zodie este foarte carismatic.

El va face tot posibilul să iasă în evidenţă şi să fie observat. Cu cât îl vei cunoaşte mai bine, cu atât îţi vei da seama că este un pic cam complicat. Dar, asta îl face să fie atrăgător. Este foarte loial, poate puţin nerăbdător, dar are o inimă caldă cu privire la cei pe care îi iubeşte.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul din această zodie va considera mereu greşit să îţi ofere lucrurile pe care doreşti să le obţii.

El este partener foarte loial, dar apar mereu nişte demoni care îngreunează bunul mers al relaţiei.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Bărbatul din această zodie e cunoscut ca fiind perfecţionist.

El nu se mulţumeşte cu puţin. Se poate aştepta la lucruri nerealiste de la relaţia voastră. Poate exista posibilitatea să te controleze din când în când, dar deciziile lui ar putea fi corecte pentru relaţia pe care v-o asumaţi amândoi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bărbatul din această zodie este considerat un ciudat din cauza faptului că se simte perfect de unul singur.

El are nevoie de spaţiul său personal aproape tot timpul şi uneori te vei simţi ca şi cum îl încurci. El încearcă să dea tot ce are mai bun, dar tu decizi dacă merită sau nu!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din această zodie se simte atras de persoanele care sunt complet diferite de el.

Dacă eşti acea persoană, atunci poţi fi perechea potrivită pentru el. El tinde să se simtă rănit chiar şi din cauza celor mai mici lucruri, astfel încât e posibil să fii nevoită să te gândeşti întotdeauna la ceea ce trebuie să spui sau faci.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod