Cum să cucereşti un bărbat din zodia Peşti

Bărbatul din Peşti este cel mai amuzant şi creativ iubit pe care l-ai putea avea. Descoperă cum să îl cucereşti!
Nativul din zodia Peşti este un bărbat pentru care merită să lupţi! Cum să îi câştigi inima ca să descoperi tot ce are de oferit?

Iubit şi cel mai bun prieten


El te va înţelege într-un mod de care alţii nu ar fi capabili. Nu e un macho, poţi vorbi cu uşurinţă cu el,îţi va oferi mereu o mână de ajutor şi te va pune pe primul loc. Nu va nega nicio clipă relaţia cu tine, el vrea doar să te adore şi să fie adorat. Poţi să îi spui orice şi îţi acordă tot timpul de care ai nevoie în acest sens. În el vei găsi cel mai bun prieten, un confident şi un vărbat care poate înota cu tine în adâncurile oceanului plin de sentimente. Va căuta modalităţi pentru a te ajuta şi nu îţi va spune nu. De fapt, e posibl să fii nevoită să te conformezi cerinţelor lui, nu acceptă un refuz. Dacă îi ceri o oră, vei primi două.

Peştişor de aur sau rechin?


Bărbatul din zodia Peşti poate părea blând şi sensibil la început de viaţă. Dar, odată ce se maturizează, pune foarte mult accentul pe forţa lui.
Există cazuri când aceştia s-au pierdut pe drum încercând să-şi dovedească valoarea în calitate de bărbaţi. Dar, poţi vedea în continuare blândeţea din ochii lor. Poţi da de un nativ care încă nu şi-a găsit echilibrul şi care poate părea macho uneori, dar la bază e tot sensibil şi emotiv.

Cum să cucereşti un bărbat din zodia Peşti?


Trebuie să poţi să conduci în relaţia cu el. Trebuie să fii mai hotărâtă decât el. Nu trebuie să fii deranjată de faptul că trebuie să iei decizii dificile, să îţi asumi un rol de conducere şi nu trebuie să te superi dacă faci mai mult decât el. El e fericit pentru succesul tău în timp ce se concentrează pe al lui. Va fi bine dacă îl vei prezenta drept soţul tău, profesorul tău sau orice, pentru că este extrem de flexibil. De asemenea, este loial, tinde să îşi păstreze pe viaţă aceiaşi prieteni, acelaşi loc de muncă şi acelaşi partener.
El se implică în relaţie şi nu e predispus la infidelitate. Loialitate e ceva pentru care trăieşte şi nu trebuie să îţi faci niciodată griji cu el.

Să te întâlneşti cu un bărbat din zodia Peşti e un du-te-vino continuu


El este foarte profund şi starea lui se schimbă destul de des, uneori fără niciun avertisment. Stresul este cel cu care duce o luptă pentru a-i face faţă. Anxietatea şi depresia sunt constante în viaţa lui. Nu este bărbatul care are nevoie de spaţiu şi de timp ca să descopere lucrurile. Doreşte atenţie, o cere chiar. Obişnuieşte-te să vorbeşti despre starea lui de spirit, de suspiciunile şi zilele lui rele. De cele mai multe ori, are nevoie doar de atenţie şi afecţiune. Navigarea prin aceste urcuşuri şi coborâşuri este cheia succesul relaţiei voastre. Când este tăcut, tu trebuie să fii zgomotoasă. Nu încerca să taci ca şi el, pentru că va câştiga de fiecare dată.


Sentimente, sentimente şi iar sentimente


Acest bărbat simte totul la intensitate maximă. Există o mulţime de moduri prin care celelalte zodii vor ignora indiciile subtile pe care încerci să le transmiţi, dar nativul din Peşti nu va rata nimic. Acesta e foarte conştient de sentimentele şi dispoziţia ta, mai ales acolo unde este implicat el. El va ştii dacă nu eşti mulţumită de el înainte de a-i spune şi va încerca să repare rapid lucrurile. Stabilitatea şi siguranţa lui emoţională e în strânsă legătură cu ceea ce simţi pentru el. E dispus să facă tpt ce e nevoie pentru a menţine relaţia stabilă. El este mai mult decât dispus să se sacrifice pentru binele tău şi să renunţe la nevoile sale în favoarea alor tale, doar pentru ca tu să fii fericită. Depinde de tine să te asiguri că nu îl vei suprasolicita. E un iubit grijuliu şi iubitor şi un tată excelent.
E greu să dai greş în dragoste cu un nativ din Peşti!

Cu ce zodii e compatibil?


Cel mai bine se înţelege cu Taurul care ştie tot sau cu Racul dulce şi sensibil. Cu toate acestea, nici relaţiile cu alte zodii nu sunt excluse. S-ar potrivi la fel de bine şi cu o Fecioară drăgălaşă sau cu un Leu. Gemenilor le-ar fi greu să păstreze un echilibru cu el, deoarece stările lor de dispoziţie ar intra în permanenţă în conflict. În unele situaţii, chiar şi înţeleptul Săgetător ar putea fi fericit cu el.





Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod