Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 1-7 aprilie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână vei fi foarte curtat de cei din jurul tău.

Aproape că nu mai faci faţă admiratorilor, lucru care te face să capeţi şi mai multă încredere în tine. Dacă eşti implicat într-o relaţie şi dai curs flirtului, mai mult ca sigur vei avea probleme. Se pare că toţi sunt absorbiţi de tine, însă de tine depinde totul!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca unele persoane din jurul tău să te influenţeze cu privire la relaţia ta de cuplu.

Dacă atitudinea ta faţă de persoana iubită se va schimba, aceasta va considera că nu mai ai sentimente pentru ea. Oferă-i explicaţiile de care are nevoie şi pune-i întrebările care te macină înainte de a lua o decizie. Dacă asculţi doar o versiune a poveştii, nu vei fi capabil să discerni ce e adevărat şi ce nu.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Această săptămână va fi despre socializare.

Abilităţile tale de comunicare te vor ajuta în special dacă eşti în căutarea unui partener amoros. Ştii să flirtezi şi ştii să obţii ceea ce îţi doreşti de la cei din jurul tău. Cu toate acestea, încearcă să îţi arăţi adevărata ta faţă dacă vrei o relaţie de lungă durată.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Unele chestiuni financiare ar putea să intervină între tine şi partenerul tău de viaţă în această săptămână.

E posibil să nu reuşiţi să vă puneţi de acord cu privire la unele achiziţii comune, de aceea nu mai e mult până la o ceartă serioasă. Dacă nu ajungeţi la o cale de mijloc, unul dintre voi va acumula frustrări şi mai târziu va refula.

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca această săptămână să fie decisivă în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Fie pui punct unei relaţii care nu mai merge, fie o iei de la capăt şi resuscitezi ce a mai rămas în cea actuală, cert este că vei avea nevoie de nervi tari şi multă voinţă. Dacă eşti singur, lucrurile sunt mult mai simple. Ţi se deschid uşi pe care le credeai închise pentru totdeauna.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi destul de încordată pe plan personal.

Relaţia cu partenerul de viaţă devine din ce în ce mai tensionată, iar acest lucru se întâmplă în mare parte din vina ta. Gelozia şi posesivitatea cu care îl sufoci pare să nu aibă limite şi există riscul să se umple paharul!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Zilele acestea vei constata că persoana alături de care îţi petreci viaţa ţi-a devenit indiferentă.

E posibil ca iubirea pe care i-ai purtat-o odată să fi dispărut aproape complet. Dacă nu vrei să renunţi la această relaţie şi simţi că, totuşi, nu vrei altceva, atunci încearcă să reaprinzi flacăra iubirii cât mai repede posibil.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta va avea loc o luptă de putere între tine şi partenerul tău de viaţă.

Din păcate, amândoi sunteţi două pietre tari şi niciuna nu e dispusă să facă compromisuri. Nu este exclus să se ajungă la un anumit nivel de violenţă verbală, dar ceea ce trebuie să ştii tu este că orice spui poate fi folosit împotriva ta cândva.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Traversezi una dintre cele mai frumoase perioade ale tale în ceea ce priveşte viaţa sentimentală.

Fie că eşti implicat într-o relaţie de puţin timp sau într-una de zece ani, cert este că amândoi ştiţi să vă ocupaţi de nevoile celuilalt. Mai mult decât atât, certurile voastre există şi sunt cât se poate de normale, ajutându-vă să vă cunoaşteţi mai bine şi să găsiţi soluţii bune pentru amândoi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Atmosfera din sânul familiei nu va fi una prea liniştită.

Dacă tu şi partenerul de viaţă locuiţi împreună cu alte persoane, e posibil ca diferenţele de mentalitate să creeze conflicte între voi. Dacă eşti singur, există riscul să cunoşti o persoană care să îţi prezinte o cu totul altă faţă decât cea reală. Dezamăgirea va fi mare atunci când vei afla!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să fii cât se poate de onest cu partenerul tău de viaţă în aceste zile.

Indiferent cât de mică ar fi minciuna, lipsa de sinceritate îţi poate cauza reale probleme în cuplu. Ţine cont de starea celui de lângă tine şi nu profita de faptul că are altele pe cap pentru a face doar ce îţi doreşti tu.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta va fi destul de aglomerată pentru tine şi partenerul de viaţă nu pare să te ajute prea mult.

Din această cauză, e posibil să existe unele schimburi acide de replici între voi, dar cu siguranţă tu eşti cel care are dreptate. Nu te lăsa până nu obţii ceea ce vrei şi ceea ce este normal într-un cuplu: egalitate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod