Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna aprilie, în funcţie de zodia ta

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna aprilie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, luna aprilie va veni cu un nou suflu pentru voi ca şi cuplu.

Monotonia şi greşelile vechi vor fi date uitării, dar nu fără eforturile ambilor parteneri. Dacă eşti singur, ai şansa de a cunoaşte oameni noi cu care poţi avea relaţii amoroase în viitorul apropiat. Totul depinde doar de tine şi de ceea ce îţi doreşti.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna aprilie va fi destul de animată pentru tine, în special dacă eşti singur şi în căutare de aventură.

Cu siguranţă se anunţă nopţi pătimaşe, însă nu îţi face speranţe pentru o relaţie de durată. Dacă eşti implicat într-o relaţie de lungă durată, încearcă pe cât posibil să îţi implici partenerul în tot mai multe activităţi la care tu participi, astfel vei reuşi să petreceţi mai mult timp împreună.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna aprilie poate veni cu evenimente plăcute pentru tine şi partenerul tău de viaţă.

În această perioadă va exista un moment în care unul dintre voi îşi va da seama că ceva trebuie schimbat ca să vă fie mai bine ca şi cuplu. Dacă eşti singur, o fostă iubire poate să reapară în viaţa ta în ideea unei reîmpăcări. Nu îţi nega sentimentele din orgoliu!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, luna aprilie vine cu frustrări, gelozii şi acte de control.

E posibil să realizezi că eşti singurul care a tras pentru familie, iar acum refulezi prin scene care mai de care mai agresive şi exagerate. Din păcate, nu veţi reuşi să ajungeţi la un numitor comun. Dacă eşti singur, ai putea fi atras de persoane interzise sau de persoane de la care ai multe de învăţat.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna aprilie va fi una romantică şi intensă în dormitor.

Fie că eşti implicat într-o relaţie serioasă sau eşti singur, cert este că vei avea parte de experienţe pe care nu le vei uita prea curând. Eşti tot mai deschis la minte şi dornic de a testa lucruri noi, însă vestea bună este că dai peste oameni care îşi doresc aceleaşi lucruri ca şi tine. Încearcă pe cât posibil să nu arunci cu banii în ideea de a impresiona pe cineva!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna aprilie vine cu împliniri pe plan amoros şi cu reuşite alături de partenerul de viaţă.

Împreună veţi obţine ceva ce vă doreaţi dintotdeauna, iar liniştea se va instala în viaţa voastră. Mai mult decât atât, pentru că aţi lucrat ca o echipă, legătura dintre voi a devenit mai puternică, cu toate că iubirea nu mai este la fel de intensă ca la început. Dacă eşti singur, vei încerca pe cât posibil să îţi găseşti numeroase activităţi care să îţi umple timpul liber.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna aprilie vine cu satisfacţii mari pe plan personal.

Chiar dacă relaţia în care eşti implicat nu cunoaşte îmbunătăţiri majore, o reuşită pe care o ai împreună cu partenerul îţi aduce liniştea pe care ţi-o doreai. Dacă eşti singur, comunici şi flirtezi mai mult, însă uneori rişti să cazi în penibil. Disperarea de a atrage atenţia sexului opus devine deranjantă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se anunţă o lună bună pentru tine.

Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, partenerul de viaţă va încerca să îţi intre în graţii şi să îţi facă mai mult pe plac. Datorită atitudinii lui permisive, vei reuşi să obţii lucrurile pe care ţi le doreai de multă vreme. Aşteptarea a lua sfârşit şi îţi vei putea recăpăta încrederea în tine. Dacă eşti singur, dar ai o pasiune pentru cineva, astrele îţi recomandă să dai dovadă de mai mult curaj şi să abordezi persoana respectivă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Flacăra iubirii poate fi reaprinsă în această lună, dacă atât tu, cât şi partenerul de viaţă vă doriţi acelaşi lucru.

Încercaţi împreună să aduceţi ceva nou relaţiei, fie că sunteţi de doi ani împreună, sau de o viaţă. Dacă eşti singur, aprilie îţi scoate în cale o persoană care vrea să te cucerească cu orice preţ. Cu toate acestea, tu nu eşti pregătit încă pentru o relaţie aşa cum îşi doreşte ea.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este o lună bună pentru nativii singuri care îşi caută un partener stabil.

Dacă eşti mai comunicativ şi mai sincer cu privire la sentimentele tale, atunci ai şansa de a cuceri o persoană cu aceleaşi dorinţe de viaţă ca şi tine. Dacă eşti implicat într-o relaţie de lungă durată sau eşti căsătorit, e posibil să fii pus în faţa unei alegeri dificile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai nevoie de un partener care să te stimuleze intelectual şi alături de care să nu te plictiseşti.

Deşi ai încercat să îl găseşti în ultima perioadă, rezultatele nu au fost de mare succes. Luna aprilie vine cu şansa de a participa la evenimente pline de oameni care îţi seamănă, aşa că profită din plin de această situaţie. Dacă eşti angajat într-o relaţie serioasă, fii mai deschis cu privire la ideile partenerului de viaţă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Viaţa amoroasă va fi în prim-plan în luna aprilie şi decizi să îi acorzi mult mai multă atenţie decât până acum.

Cel mai probabil, acest lucru se întâmplă din cauza faptului că există unele probleme între tine şi partener care par să se agraveze. Indiferent despre ce este vorba, păstrează-ţi calmul şi concentrează-te pe soluţii! Dacă eşti singur, nu te arunca în braţele primului venit chiar dacă simţi că e alesul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod