Horoscopul de weekend: Greu cu banii, minunat în dragoste: Capricornul nu le poate avea pe toate

Citește horoscopul de weekend și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru acest weekend!

 

Berbec


Trebuie să te concentrezi exclusiv pe familie în acest weekend, chiar dacă ai lăsat anumite treburi nerezolvate la job. Din fericire, nu e nimic atât de urgent încât să nu poată fi rezolvat în primele zile ale săptămânii viitoare.

Taur


În aceste două zile, o să descoperi locuri noi și, dacă te interesează istoria, chiar vei afla informații prețioase. Urmează o perioadă mai liniștită și relaxantă pentru tine, profită la maximum de ea!

Gemeni


Chiar dacă nu o duci excelent din punct de vedere financiar, tot reușești să te descurci datorită economiilor tale.
Însă, dacă simți că nu obții la fel de mulți bani pe cât cheltui, trebuie să faci o schimbare! În viitorul apropiat, s-ar putea să ajungi la fundul sacului.


Rac


Încearcă să privești partea pozitivă din orice situație, mai ales dacă știi că stresul te afectează mai mult decât pe alte persoane! Dacă anumiți indivizi vor încerca să profite de pe urma ta, nu trebuie să le permiți asta!

Leu


Acest sfârșit de săptămâna va fi plin de provocări pentru tine. E posibil să primești o însărcinare nouă ori să fii nevoit/ă să iei decizii esențiale într-un termen foarte scurt. Rămâi concentrat/ă!

Fecioară


Dacă sâmbătă va fi o zi ușoară și liniștită pentru tine, nu același lucru se poate spune despre ziua următoare! Practic, atunci vei avea de rezolvat un lucru important și pentru asta o să faci multe deplasări inclusiv în afara orașului! Fii atent/ă la condus și nu te lăsa distras/ă de factorii externi!

Balanță


Organismul tău nu funcționează la capacitatea sa maximă, iar tu resimți din plin acest aspect.
Mergi la medicul specialist cât mai repede și urmează-i sfaturile! În plus, încearcă să ai o dietă mai sănătoasă bazată pe consumul de fructe și legume!


Scorpion


Dacă ești proprietarul unui animal de companie, weekendul acesta va fi despre el! E posibil ca acesta să se confrunte cu mici probleme de sănătate ori să îți dea mari emoții din alt motiv. Fii foarte atent/ă și pregătit/ă pentru orice!

Săgetător


Deși este sfârșitul săptămânii, tot cu gândul la muncă ești și nu poți să te bucuri de un moment de respiro. Încearcă să fii puțin mai relaxat/ă pentru că altfel, vei ceda psihic!

Capricorn


Te așteaptă o perioadă grea din punct de vedere financiar, dar foarte bună dacă te raportezi la relația ta de iubire.
Important e să fiți în continuare o echipă și să va sprijiniți reciproc. Restul se poate rezolva cu multă răbdare și înțelepciune!


Vărsător


Profită de aceste două zile libere ca să îți faci ordine în locuință! Indiferent dacă vei beneficia de sprijinul rudelor sau nu, trebuie să respecți planul și să îți îmbunătățești condițiile de trăi! Nu aștepta ca alții să muncească pentru tine ori să te ajute dezinteresat!

Pești


Acest sfârșit de săptămână va veni cu o veste bună pentru tine. Poate fi vorba de un câștig neașteptat sau de primirea unui proiect care se anunță a fi profitabil. Indiferent despre ce va fi vorba, vei avea un motiv de sărbătoare!


 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod