Horoscop 28 noiembrie: O schimbare importantă e pe cale să se întâmple în viața Scorpionului

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

 

Berbec


Vei avea de soluționat astăzi o situație cu care nu ești foarte familiarizată. Din fericire, o altă persoană va fi dispusă să te ajute și să te îndrume pe drumul cel mai bun. Ascultă-i sfaturile și lasă orgoliul deoparte!

Taur


În prima parte a acestei zile, o să interacționezi cu un superior, iar la finalul discuției, e posibil să primești o promisiune legată de mărirea salariului. Nu te grăbi să îți faci datorii, ci mai degrabă așteaptă să te vezi cu buzunarele pline. Nu te poți încrede atât de ușor în vorbele altora!

Gemeni


Ești o persoană foarte așezată și rațională, dar în anumite momente, chiar și tu ai nevoie să crezi anumite lucruri fără să le treci prin filtrul gândirii.
Asta nu înseamnă deloc că ți-ai pierdut luciditatea, ci pur și simplu te poziționezi într-o altă categorie de oameni la fel de speciali ca tine!


Rac


Ziua va începe greu pentru tine și, știind câte lucruri ai de rezolvat la job, aproape că îți vine să anunți că ești bolnav/ă. Totuși, din respect față de colegii tăi, nu vei face acest lucru și, cu chiu cu vai, te vei prezenta la program și vei încerca să solutionezi cât mai multe sarcini!

Leu


O persoană apropiată are nevoie de sprijinul tău astăzi, iar tu vei face tot ce îți stă în putință ca să i-l acorzi. Dacă rudele tale vor strâmba din nas văzând că și acum ajungi mai târziu acasă, explică-le motivul din spatele întârzierii! Nu numai că te vor înțelege, dar te vor și aprecia mai mult!

Fecioară


Pentru că te-ai implicat în multe proiecte, acum îți vine destul de greu să le soluționezi și nici măcar nu mai știi cum să le prioritizezi! Folosește drept criteriu urgența și importanță acestora, pentru că altfel s-ar putea să ai probleme cu beneficiarii!

Balanță


Astăzi vei fi mai abătut/ă decât de obicei și, din această cauză, colegii tăi vor considera că ți s-a întâmplat ceva grav.
Oricât de mult îți place postura de victimă, nu poți să taci în continuare pentru că asta ar însemna să îi minți!


Scorpion


Dacă nu astăzi, atunci în zilele imediat următoare, se va petrece o schimbare importantă în viața ta! Fii pregătit/ă să îi faci față, iar dacă te confrunți cu probleme financiare, nu te sfii să ceri ajutor! Prietenii ori rudele vor fi încântate să te sprijine!

Săgetător


Tehnologia te depășește de cele mai multe ori și, din cauza acestei mici deficiențe, ratezi câteva oportunități interesante. Nu e normal să petreci atâta timp cu ochii în ecrane (telefon, tabletă etc.) dar comparativ cu ceilalți, ai parte și de lucruri banale, dar extrem de frumoase!

Capricorn


Deși e abia începutul săptămânii, nu trebuie să te culci pe o ureche având în vedere că sunt atât de multe proiecte de rezolvat! Din contra, fii mai energic/ă decât de obicei și vei constata că astfel îi vei determina și pe alții să îți urmeze exemplul!

Vărsător


Astăzi o să îți pui la încercare abilitățile tale de meșter pentru că cineva te va ruga să repari un lucru banal.  Ca să nu faci o eroare, consultă-te cu altcineva înainte sau caută demonstrații video pe Internet!

Pești


Toate drumurile duc la Roma la fel cum și toate întrebările își găsesc rezolvare doar la tine! Nu te enerva pe ceilalți! Dacă poți să îi ajuți, fă-o dezinteresat, iar dacă nu, îndrumă-i către altcineva! 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod