Horoscop 25 noiembrie: Vărsătorul are parte de provocări noi

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

 

Berbec


Nu încerca să pari altfel decât ești în realitate! Dacă prin schimbarea ta de comportament crezi că vei reuși să îi impresionezi pe ceilalți și să atragi privirile, s-ar putea să ai parte de un șoc! Nimeni nu se împacă bine cu persoanele false, așa că nu te transforma în una!

Taur


Din punct de vedere sentimental, lucrurile sunt destul de așezate pentru tine. Cu toate acestea, nu trebuie să te culci pe o ureche și să te încrezi orbește în partenerul tău! Încă mai pot apărea surprize!

Gemeni


Trebuie să ai mai multă grijă de tine și de familia ta și să lași deoparte orice alt element perturbator! Atunci când vei fi sigur/ă în legătură cu prioritățile tale, totul îți va părea mult mai simplu!

Rac


E posibil ca astăzi să primești o veste foarte bună referitoare la bugetul familiei.
Atunci când nimeni nu mai speră, vei primi un telefon prin care vei afla că ai fost răsplătită pentru insistența de care ai dat dovadă! Cel mai probabil, și alte persoane vor dori să îți urmeze exemplul!


Leu


Dacă ai impresia că le știi pe toate, s-ar putea să ai parte de un șoc în această zi! Păstrează-ți modestia la loc de cinste și nu te lăsa dus/ă de val atât de ușor! Dacă unii oameni fac lucruri imorale, tu trebuie să te distanțezi și să demonstrezi cât de vertical/ă și corect/ă ești!

Fecioară


S-ar putea ca și în această zi să te confrunți cu o problema respiratorie sau cine știe, poate cu o afecțiune serioasă și extrem de contagioasă.
Dacă vei ajunge la medicul de familie, roagă-l să te trimită la cei mai buni specialiști pentru că altfel, nu vei scăpa niciodată de virusul ori de microbul respectiv!


Balanță


Ai, în sfârșit, mai mult timp pentru tine și îți permiți să îl aloci sportului. Dacă în ultima perioadă te-ai simțit mai leneș/ă și cu o mobilitate redusă, cel mai probabil cauza a fost sedentarismul! Nu trebuie să cauți ceva costisitor, chiar și un jogging poate face minuni!

Scorpion


Nu te grăbi să îți asediezi partenerul cu reproșuri, chiar dacă ești profund nemulțumit/ă de comportamentul acestuia! Ideal e să îi oferi timp pentru justificări și, pe cât posibil, să dai dovadă de înțelegere!

Săgetător


Te confrunți cu serioase dureri lombare și mai grav e că nu ai nicio idee în legătură cu cauza.
Pentru început, încearcă anumite exerciții de relaxare și decompresie, iar dacă nu vei simți niciun rezultat, poți merge la kinetoterapeut!


Capricorn


Ai prea mult timp liber și, din această cauză, te interesezi de programul și de viața personală a altora. Până la un anumit punct e interesant și amuzant, dar când vei afla anumite secrete, vei regreta că ai fost atât de indiscret/ă!

Vărsător


Încearcă să dai dovadă de o mai bună stăpânire de sine, mai ales atunci când ești pus/ă în fața unor provocări noi. De exemplu, astăzi o să fii desemnat/ă să conduci un grup format din mai mult de zece persoane iar asta te va responsabiliza peste măsură. Fii fără grijă, te vei descurca excelent!

Pești


E firesc să ai emoții în legătură cu această zi, mai ales dacă cineva are așteptări mari de la tine.

Totuși, dacă vei continua să stai încordat, randamentul tu va fi scăzut. Încearcă să ieși la rampă și să arăți că ești stăpân/ă pe forțele tale! 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod