Horoscop 24 noiembrie: Cuvântul de ordine pentru Taur este ”răbdare”

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

 

Berbec


Dacă nu o duci tocmai bine cu banii, poți să faci anumite economii dacă profiți de ofertele marilor magazine! E momentul să treci peste orgoliu și, pentru o scurtă perioada de timp, să devii cel mai bun detectiv-vânător de promoții!

Taur


Lucrurile nu stau tocmai bine pentru tine, mai ales din punct de vedere amoros. Totuși, nu e cazul să te sperii și să exagerezi cu pretențiile la adresa partenerului! Cuvântul de ordine al zilei este răbdarea!

Gemeni


E posibil ca astăzi să fii cuprins/ă de mari emoții în legătură cu un eveniment important. Dacă trebuie să susții un discurs în fața unui public numeros, te vei simți mai bine dacă la nivel mental îți vei subestima audiența! Făcând asta, stima de sine va crește automat.

Rac


Ești foarte concentrat/ă la locul de muncă în legătură cu un proiect esențial pe care l-ai cam lăsat în coadă de pește.
Roagă-ți colegii de care ești mai apropiat/ă să îți dea o mâna de ajutor! Cu puțin noroc, poate că șefii tăi nu-ti vor sesiza pasivitatea!


Leu


Nu încerca să exagerezi cu pretențiile în cadrul familiei! Lasă-ți rudele să se exprime în ritmul lor pentru că, altfel, cineva sigur va ceda! Iar când se va întâmpla acest lucru, sigur nu îți vei dori să fii prin apropiere!

Fecioară


Dacă te-ai săturat să faci aceleași lucruri mereu, doar din inerție, e momentul să fii mai asumat/ă și să înveți să iei inițiativa! Nimeni nu va sta pas cu pas lângă tine ca să te învețe în momentele mai grele! Ia anumite decizii mai grele chiar dacă există riscul să greșești!

Balanță


Din cauza problemelor de sănătate cu care te confrunți, ești nevoit/ă să amâni tot mai multe din planurile tale.
Totuși, nu ar trebui să te învinovățești pentru asta, important e să îți revii cât mai repede! Iar dacă anumite persoane nu vor înțelege acest aspect, înseamnă că nu îți sunt prieteni adevărați!


Scorpion


Dacă stai să judeci la rece, cheltuiești prea mult pe anumite servicii de care nu ai neapărată nevoie. Fiindcă nu îți mai permiți luxul acesta, o schimbare este iminentă. Asigură-te că și partenerul gândește la fel ca tine pentru că, altfel, tot efortul va fi în van!

Săgetător


De când nu te-ai mai răsfățat la salon ori la cumpărături alături de cineva drag? Ai nevoie de o pauză binemeritată în care să te reconectezi cu propria persoană iar cel mai bun lucru să faci asta este să te axezi pe hobby-uri!

Capricorn


Sunt mari șanse ca în prima jumătate a acestei zile să primești câteva informații sensibile referitoare la trecutul unui coleg.
Deși vei fi tentat/ă să le faci publice, e de preferat să păstrezi secretul! Făcând asta, vei dovedi că ești bine educat/ă și de încredere!


Vărsător


O deplasare neanunțată îți va da astăzi planurile peste cap. Chiar dacă e mai greu să îți ajustezi programul din mers, acest lucru nu este imposibil. În fond, asta înseamnă să dai dovadă de flexibilitate!

Pești


Ascultă de sugestiile jumătății tale și încearcă să le pui în aplicare! De multe ori, respectiva persoană e mult mai inspirat/ă decât tine, așa că e bine să o asculți! Pe seară, sunt mari șanse să primești o vizită de la o persoană foarte dragă. 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod