Horoscopul banilor pentru săptămâna 8-14 martie. A venit vremea veștilor bune pentru Taur

Din punct de vedere financiar, este săptămâna veștilor bune pentru Taur.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Din punct de vedere financiar te simți în largul tău, săptămâna se anunță pozitivă fără probleme evidente.

Pune-ți bariere pentru a te simți în siguranță, astfel încât să te poți uita spre viitor cu liniște sufletească. Ai un fler bun, totul este un pretext pentru a-ți crește veniturile. Ai voința de a evolua constant și ești apreciat/ă în mediul profesional.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Din punct de vedere financiar, este săptămâna veștilor bune.

Situația ta se schimbă în bine. Îndoielile nu-și mai au locul, este o perioadă grandioasă. Înainte de sfârșitul săptămânii, apare o nouă oportunitate pe care nu trebuie să o analizezi prea mult pentru a-ți da seama că e șansa ta de a-ți crește veniturile pe termen lung, fără să depui mult efort.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Resursele tale financiare se topesc ca zăpada la soare.

Ești conștient/ă de faptul că îți irosești banii fără nicio reținere? În această săptămână a lunii martie trebuie să faci economii și să îți menții bugetul în siguranță. În ceea ce privește munca, cuvântul de ordine este rigoarea. Într-un mediu turbulent, tu ești cel/cea care conduce echipajul.
 

Citește și: Zodiile și trădarea. Cum reacționează fiecare semn zodiacal atunci când e înșelat

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei avea parte de o săptămână grozavă în ceea ce privește banii.

Câștigi mai mult, culegi profit și toate astea îți permit să faci noi achiziții sau să te implici în proiecte în care până acum nu îți puteai permite. Cu toate acestea, păstrează-ți rațiunea și fii cu picioarele pe pământ.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o săptămână oarecum dificilă din punct de vedere financiar.

Te confrunți cu dificultăți de ceva vreme care continuă, consecință a cheltuielilor necontrolate. Te îndrepți spre zile mai bune, dar situația este încă încordată. Ai un singur obiectiv, să îți aduci conturile pe linia de plutire.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bugetul îți permite mai mult răsfăț în aceste zile, atât pentru tine, cât și pentru cei dragi.

Vestea bună este că banii se înmulțesc, deci este clar că se înregistrează o evoluție în afaceri sau la locul tău de muncă actual. Primești recomense financiare pe măsura muncii tale. În sfârșit, meritele îți sunt recunoscute.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână, câștigurile tale vor crește simțitor.

Indiferent de cum obții acești bani, ai maturitatea de a-i gestiona corect, astfel încât să nu traversezi o perioadă de criză în viitorul apropiat. Spre surprinderea tuturor, inclusiv a ta, ești foarte responsabil/ă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Totul merge atât de bine în ceea ce privește banii încât vrei să cumperi totul.

Evoluezi, ești promovat/ă, îți merge bine în afaceri, indiferent despre ce este vorba, situația ta financiară se bucură de un boom.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Trebuie să începi să te relaxezi, deoarece grija pentru bani pune stăpânire pe tine și te împiedică să te ocupi de lucrurile cu adevărat importante.

Se cade o pauză, de altfel binemeritată. Situația ta nu e atât de proastă precum vrei să pară!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Deși situația ta financiară se îmbunătățește, există o neconcordanță gravă între venitul și stilul tău de viață.

Înainte de a te confrunta cu o criză, retrage-te și nu mai risca! În acest moment, trebuie să rămâi în condiții sigure.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Contul tău este sufiecient de încărcat, așadar profită de ocazie pentru a face cumpărături pentru casă sau pentru a-ți reînnoi garderoba, care lasă mult de dorit.

Economiile tale îți vor permite să îți planifici mai bine cheltuielile acum și chiar să mărești volumul lor. Răsfață-te cu plăceri utile sau mai puțin utile!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Muncești mult și nu ai prea mult timp să te gândești la bani sau la afaceri.

Totuși, cum e momentul să o faci! Veniturile tale sunt în creștere, însă trebuie gestionate corect. Poți face unele investiții, dar cere sfatul cuiva care se pricepe în acest domeniu.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod