soarta relatiei tale

Soarta relației tale. 6 perechi de zodii și destinul lor

Există o pereche ideală pentru fiecare zodie. Destinul relației tale e scris în stele, descoperă-l!
Există zodii care sunt asemănătoare, dar care nu se înțeleg deloc. Pe de altă parte, unele semne zodiacale au multe trăsături în conflict, dar împărtășesc abilitatea unică de a se echilibra și de a se completa reciproc.

Descoperă care este soarta relației tale dacă te regăsești printre cuplurile de zodii de mai jos:

 

Berbec și Scorpion


Aceasta este întruchiparea unui cuplu extrem de puternic. Este genul de cuplu care este un etalon pentru ceilalți.

Berbecul este renumit pentru pasiunea și ambiția sa. Este copilul care a luat întotdeauna prea în serios ora de gimnastică de la școală. Scorpionul este un lider influent, s-a născut cu aceste abilități. E copilul care a refuzat să se schimbe în echipamentul de sport și toți profesorii au acceptat. Ambele zodii sunt conduce de Marte, planeta conflictului și a acțiunii. Așa că, deși par diferite la suprafață, împărtășesc valori similare și preferă același stil de viață individualist.

Le place să facă față provocărilor, să lupte și să se descurce pe cont propriu.

Laolaltă, Berbecul și Scorpionul se vor înțelege. Ei își vor respecta obiectivele reciproc și se vor motiva reciproc. Amândoi sunt inteligenți, dar abilitățile lor de manipulare nu vor funcționa aici. Scorpionul e excelent în a-și da seama de intențiile cuiva, iar Berbecul va învinovăți întotdeauna pe altcineva pentru greșelile lui.

Taur și Balanță


Pentru cei familiarizați cu astrologia, această relație poate părea trasă de păr. Taurul este discret, încăpățânat și protector, iar Balanței îi place flirtul. Această pereche poate părea imposibilă pentru că ar fi o explozie de gelozie, dar nu e chiar așa.

În cele din urmă, cel mai important lucru din viața unui Taur este consecvența, iar pentru Balanță este echilibrul. Acestea două se potrivesc, iar relația lor este bazată pe respect și înțelegere.

Taurul va admira capacitatea Balanței de a negocia, în timp ce Balanța va lăuda siguranța Taurului. Ambele semne vor ca lucrurile să fie în ordine și le place să fie îndrăgostite.

Atât Taurul, cât și Balanța sunt conduse de Venus, planeta iubirii și frumuseții, determinându-i să împărtășească o vastă capacitate de afecțiune. Deși este adevărat că Taurul este mai înclinat spre plăcerile materiale, în timp ce Balanța acordă o valoare mai mare stimulării intelectuale, aceștia împărtășesc o perspectivă romantică asupra lumii. Acesta este genul de cuplu pe care-l urăști pentru că își proiectează întreaga nuntă folosinf Pinterest. Aleg felinare în copaci, borcane vintage în loc de pahare de vin și jurăminte scrise fără cusur. În cele din urmă, vor o nuntă de poveste de care toți să-și amintească.

Citește și: Ce se întâmplă dacă te căsătorești cu o persoană cu aceeași zodie ca tine? Află răspunsul aici!

 

Gemeni și Săgetător


Gemenii și Săgetătorul sunt semne surori și, prin urmare, incocă laturile opuse ale zodiacului. Există adesea o atracție magnetică instantanee între semnele surori, dar aceasta necesită o cantitate considerabilă de atenție și muncă asiduă pentru a depăși diferențele inițiale.

Cea mai dificilă parte a acestei relații va fi chiar înainte de a începe. Cu naturile lor neliniștite și sociabile, poate fi greu pentru alții să spună când un Geamăn sau un Săgetător este interesat să cunoască pe cineva din punct de vedere romantic. Amândouă sunt semne super independente și urăsc să depindă de alții.

Cu toate acestea, odată ce etapele inițiale ale atracției reciproce sunt lăsate să se transforme într-o conexiune autentică, relația devine o adevărată aventură. Cuplurile Gemeni-Săgetător trebuie doar să-și dea seama că a renunța la a fi singuri nu înseamnă a renunța la pasiunile lor. Ba mai mult, înseamnă a urmări acele pasiuni în doi cu o energie nouă. Aceasta este o relație de tip călătorie împreună.

Gemenii și Săgetătorul împărtășesc o mulțime de trăsături fundamentale. Amândoi sunt plini de viață, exploratori, deschiși, încrezători și au o abilitate de comunicare dezvoltată.
Orice conflicte care apar mai târziu în această relație pot fi discutate și rezolvare cu un efort minim. Datorită similitudinilor lor, Gemenii și Săgetătorii își înțeleg reciproc nevoile și dorințele. Sunt bucuroși să-și ofere reciproc spațiu și încurajări pentru a reuși ca două ființe separate. (Vezi continuarea pe pagina următoare)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod