Horoscopul banilor pentru săptămâna 3-9 august. Situația financiară a Scorpionului depinde mult de reputația sa

Scorpion, situația ta financiară depinde mult de reputația ta, așa că e necesar să te concentrezi pe acest aspect!

 

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Te confrunți cu o perioadă a contrastelor.

Vor fi zile când vei fi aprig/ă și competitiv/ă în domeniul profesional și zile în care preferi să treci neobservat/ă, deoarece îndoielile te vor asalta, iar temerile te vor bloca. Cel mai probabil nu sunt șanse de a avansa sau de a primi avantaje ori bonusuri financiare. Când îți vei recăpăta energia bună, atunci vor crește șansele de succes.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anticipează episoade interesante pentru tine la locul de muncă în această săptămână.

Din cea mai neașteptată situație, vei putea semna contracte promițătoare care îți vor permite să îți lărgești orizonturile profesionale în viitorul apropiat, dar de pe urma cărora poți câștiga și mai mulți bani. Astrele te vor ajuta să faci un pas mare dacă ești în căutarea unui loc de muncă. Urmează-ți visul și luptă pentru adevărata ta vocație dacă vrei să fii împlinit/ă atât sufletește, cât și material.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te bucuri de o săptămână liniștită atât pe plan profesional, cât și financiar.

Marți și miercuri sunt zile norocoase. În aceste zile poți avea parte de creșteri salariale, vânzări sau operațiuni imobiliare. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, astrele îți oferă cele mai bune condiții pentru a obține ceea ce îți dorești.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Totul va fi în ordine la locul de muncă în această săptămână, chiar dacă vei întâmpina unele încurcături de ordin financiar.

O posibilă întârziere a salariului nu te afectează. Astrele te sfătuiesc, totuși, să nu iei nicio inițiativă riscantă, în special în zilele de miercuri și joi.  

Leu(22 iulie - 22 august)

În ceea ce privește munca, ziua de luni va fi destul de încărcată și vei ajunge la epuizare la finalul ei.

Spre jumătatea săptămânii, un coleg își va însuși ideile tale grozave și te vei simți trădat/ă. Joi va fi cea mai inspirată zi, pentru că vei face afaceri bune. Te confrunți cu o oarecare instabilitate financiară, astfel că vei fi foarte precaut/ă cu economiile tale și nu vei cheltui mai mult decât este necesar.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

E posibil ca în această săptămână să întâmpini unele dificultăți în activitatea ta.

Vor fi zile în care situația este instabilă, poate confuză. Nu vei ști dacă să mergi înainte sau să faci un pas în spate. Trebuie să îți păstrezi calmul, pentru că nu este vorba de nimic grav. Dacă situația financiară îți permite, încearcă să ajuți persoanele nevoiașe. Dă înapoi Universului o mică parte din tot binele pe care ți l-a oferit până acum.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pe plan profesional, săptămâna aceasta va fi despre comunicare, ceea ce va facilita crearea unor legături și relații foarte productive.

În același timp, te vei adapta schimbărilor care apar. Vei încheia săptămâna bine, vei obșine beneficii financiare, în special dacă lucrezi pe cont propriu. Totul devine mai ușor de acum încolo. Știi că ai suficiente resurse pentru a nu rămâne în pană de bani.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viața profesională se desfășoară într-un ritm alert în această săptămână.

Zilele vor fi pline de surprize și situații atipice. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, nu renunța la țelurile tale și luptă pentru ele. Situația ta financiară depinde mult de reputația ta, așa că e necesar să te concentrezi pe acest aspect!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

La locul de muncă, dacă alegi cu înțelepciune cu cine să te asociezi, cu siguranță vei obține rezultate financiare bune.

Cu toate acestea, s-ar putea să ai momente în care te subestimezi, astfel că ai putea rata oportunități grozave. Dacă lucrezi pe cont propriu, va trebui să apelezi la autocritică pentru a avansa. Ai toată energia de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele, dar nu lăsa nesiguranțele să îți strice planurile!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Munca este foarte importantă pentru tine, precum și cercul social în care te învârți.

Eforturile pe care le-ai depus în ultima perioadă încep să prindă contur sub forma unor succese sau premii. Dacă ai ceva probleme juridice, ai putea întâmpina dificultăți. Dacă poți evita să te implici în procese ar fi convenabil. În caz contrar, ai putea pierde sume mari de bani pe care nu vrei să le cheltuiești astfel. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă vei constata că ești foarte bun/ă la o activitate sau meserie pe care nu ți-ai imaginat-o niciodată.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În ceea ce privește domeniul profesional, vei fi foarte ocupat/ă în această săptămână.

Trebuie să îți controlezi comportamentul pentru a evita conflictele nedorite. Pe de altă parte, deși ești o persoană inovatoare și asta oferă un impuls carierei tale, unele proiecte ar putea să încetinească la final de săptămână. Acest lucru te-ar putea face să iei în considerare schimbarea locului de muncă. Ai nevoie de mai mulți bani și nu îți poți permite o stagnare.
 

Citește și: Ce nu ar face niciodată pentru tine, în funcție de zodia lui

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta ar trebui să îți setezi numeroase alarme pentru a nu omite sarcini importante.

Un nou coleg va fi în centrul atenției, făcându-te gelos/oasă. Liniștește-te, poziția ta nu este în pericol. Cât despre bani, felicitări! Este foarte posibil să câștigi un concurs sau o competiție la care ai participat recent. Și, în plus de asta, vei avea multă luciditate și un ochi bun pentru investiții profitabile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod