Horoscopul banilor pentru săptămâna 29 martie-4 aprilie. Lenea poate fi cel mai mare dușman al Taurului

Taurul trebuie să renunțe la a mai fi leneș înainte să piardă tot!


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

O creștere salarială, un bonus, o compensație, totul este în favoarea ta în această săptămână.

O veste bună vine la timp. Te bucuri și deja începi să îți faci planuri. În aceste zile, situația ta financiară se îndreaptă spre orizonturi noi, era de așteptat. Momentul este perfect pentru a juca la loto, norocul este de partea ta. Perioada este propice, ți se va oferi o oportunitate unică de a-ți extinde afacerile și vei avea mai mult acces la ele deoarece dispui de suficiente resurse. Ți-ai gestionat banii cu înțelepciune, te-ai dedicat econimisirii și în această perioadă vei avea posibilitatea de a folosi banii puși deoparte.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Câteva eforturi și ușile se vor deschide în fața ta.

Portofelul tău nu ar trebui să fie disponibil pentru cheltuieli inutile, compensând adesea o emoție interioară trecătoare. Preiei controlul bugetului, banii tăi merită să fie salvați. În această săptămână, conștientizarea îți stimulează încrederea de sine. Nu e o perioadă ușoară, pentru că ai fost neglijent/ă mult prea mult timp, iar acum trebuie să îți asumi consecințele acțiunilor tale. Acționează la timp și muncește, altfel vei plăti scump pentru lenea ta.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Fii atent/ă atunci când vine vorba de bani, nu face lucruri care ar putea să se întoarcă împotriva ta.

Ești tentat/ă să cedezi în fața exceselor. Dacă ești implicat/ă în afaceri, acestea devin din ce în ce mai productive. Te simți euforic/ă și sentimentul acesta te determină să faci cheltuieli nesăbuite. Astrele te sfătuiesc să nu te lași condus de un entuziasm exagerat.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Deții controlul asupra banilor, astfel încât începi să acumulezi rezerve.

Veniturile cresc pe măsură ce noile proiecte înaintează. Oamenii spun că ești un negociator excelent, riscurile pe care îndrăznești să ți le asumi se vor dovedi a fi profitabile pe termen lung. Ai ambiție și dacă ți s-ar oferi o poziție mai înaltă, ți-ai putea schimba foarte repede calea profesională.

Citește și: Horoscopul dragostei pentru săptămâna 29 martie-4 aprilie. Se anunță schimbări mari pentru Scorpion

Leu(22 iulie - 22 august)

În ceea ce privește banii, în această săptămână va trebui să depui eforturi mari.

Pentru a-ți dezvolta afacerea sau proiectele profesionale ai nevoie de finanțare. În aceste zile, va apărea o companie sau o persoană dispusă să-ți împrumute banii e care ai nevoie. Totuși, vei fi nevoit/ă să le arăți beneficiile investițiilor tale. Ai idei foarte bune și proiecte exceclente în minte, folosește-ți puterea de convingere pentru a nu rata această oportunitate.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În ceea ce privește banii, în această săptămână vei fi obligat/ă să-ți lași pasivitatea deoparte.

Concurența încearcă să te elimine și îți caută latura slabă pentru a te distruge. Cu toate acestea, te comporți de parcă nu s-ar întâmpla nimic. Într-una din aceste zile va avea loc un eveniment care te va trezi la realitate.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Înțelepciunea îți va aduce satisfacții mari în ceea ce privește banii.

Ai scăpat de datorii, afacerile funcționează fără probleme, flerul tău este extraordinar. În această săptămână îți poți permite chiat luxul de a da lecții celorlalți. Bravo, ai devenit propriul tău consilier financiar pentru fericirea portofelului tău.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Muncești mult și nu prea mai ai timp să te gândești la bani.

În această săptămână ți se cere să o faci. Veniturile tale sunt în creștere, dar nu te bucuri de ele. Ia o pauză și profită de perioada bună pe care o traversezi. În ultimele luni ai făcut investiții importante, nu au fost acțiuni nepăsătoare, te-ai documentat bine și apoi ai investit banii în ceea ce ai crezut că este profitabil. Ai avut un fler excelent, însă trebuie să te oprești pentru a culege roadele.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta va trebui să te abții de la orice cheltuială semnificativă sau tranzacție riscantă.

În aceste zile, nu face investiții și nu începe niciun parteneriat. Nu vei avea o gândire prea limpede, iar acest lucru te poate determina să faci alegeri greșite ce îți pot afecta simțitor situația financiară. Ai tendința de a face erori stupide care pot provoca pierderi grave.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În ceea ce privește banii, vei avea parte de o săptămână minunată.

În aceste șapte zile, astrele te vor ajuta să rezolvi o parte importantă din problemele cu care te confrunți și care te-au afectat atât de mult. Soluțiile vor ajunge la tine prin cele mai neașteptate căi și vor fi surprinzătoare.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Curajul te va ajuta să ai succes în ceea ce privește banii.

Știi să faci economii și știi cum să le folosești. Ambiția ta este de neclintit, toată lumea poate remarca asta. Ești uluitor/oare, proiectele tale prind contur cu viteza fulgerului. Afacerile impun prudență, însă vei avea grijă de asta fără probleme.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Pozitivism și bucurie. În această săptămână vei primi vești bune cu privire la bani.

Obții profit, cu economiile stai bine, iar o creștere salarială te bucură nespus. Fericirea este mai intensă atunci când este împărtășită, așa că bucură-te de succesul tău alături de persoanele dragi ție!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod