Horoscopul dragostei pentru săptămâna 29 martie-4 aprilie. Se anunță schimbări mari pentru Scorpion

Se anunță schimbări mari pentru Scorpion!


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Abilitățile tale de comunicare, intuiția și sensibilitatea ta vor avea un rol important în această săptămână în ceea ce privește dragostea.

Inovezi, descoperi, schimbi și întinerești. Te bazezi pe valori sigure pentru a evolua la nivel sentimental. Folosești bunul simț pentru a crea o atmosferă grozavă. Nevoia de a lua decizii este de o importanțî vitală pentru tine acum. Relața ta de dragoste nu este una sinceră, s-a întâmplat ceva în trecut, dar nici tu, nici partenerul tău nu ați avut curajul să vorbiți despre asta în mod deschis. Știi că dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, viitorul relației va fi din ce în ce mai nesigur. Cu toate acestea, la finalul săptămână, persoana iubită va încerca să vorbească despre problema în cauză. Nu îți fie teamă, spune ceea ce simți și fii complet sincer/ă. După această conversație, se va decide viitorul relației tale.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Viața ta amoroasă este frumoasă și împlinită.

Poți fi mândru/ă de eforturile tale, dialogul și diplomația dau roade. De asemenea, senzualitatea te-ar putea apropia mai mult de jumătatea ta, nopțile fiind incendiare. Șeful tău ar putea remarca că ești obosit/ă, dar acesta este prețul iubirii. Acesta este momentul de care te-ai temut, va trebui să iei câteva decizii pe care nu le mai poți amâna. Vei remarca că iubești persoana de lângă tine, dar sentimentele nu mai sunt atât de puternice ca la început. Nu te dai bătut/ă, pentru că știi că este perfect normal.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Viața ta sentimentală este bogată în emoții puternice și noi posibilități de împlinire, drumul tău devine mai clar.

Dacă ești singur/ă, întâlnești oameni plăcuți și plini de optimism. Dacă ești într-o relație, te gândești la schimbări în cuplul tău, cum ar fi apariția unui copil. Din păcate, în cursul acestei săptămâni vei avea tendința de a acționa nesăbuit, iar acest lucru va lăsa urme importante în relație. Posibil ca tu și partenerul tău să nu reușiți să vă puneți de acord cu privire la o chestiune importantă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îți extinzi modul de gândire, te deschizi în fața ideilor noi, dai viață planurilor tale amoroase și ajungi la persoana potrivită.

Acesta este rezumatul acestei săptămâni. Astrele te ăncurajează să faci un pas înapoi cu privire la sentimentele și nevoile tale. Pregătești ceva mare. Dacă ești implicat/ă într-o relație de mult timp, tensiunea va fi prezentă în cuplu. Comunicarea dintre tine și persoana iubită este aproape nulă și nu vorbiți decât pentru a vă critica unul pe celălalt. Nu este nevoie de un om de știință pentru a-ți da seama că dacă situația continuă tot ala, relația se va încheia cu o despărțire. Dacă vrei să păstrezi alături persoana pe care o iubești, învață să te exprimi mai mult și mai bine. Dacă te deranjează ceva la partenerul/a de viață, spune-i fără să ataci!

Leu(22 iulie - 22 august)

Îți forțezi limitele și speri la ce e mai bine pentru tine.

Astrele îți vor satisface așteptările și vor amplifica șansele de succes în dragoste. Fii îndrăzneț/eață și, mai presus de toate, crede în tine însăți. Vei avea ocazia să schimbi obiceiurile vechi din relația în care ești implicat/ă. Nu-ți plac certurile și de aceea le vei evita cu orice preț în aceste zile. Totuși, această atitudinea te determină să fii mai tăcut/ă în fața comportamentului persoanei de lângă tine care te deranjează. Acest lucru nu este sănătos pentru niciunul dintre voi și nici pentru viitorul relației voastre.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești atrăgător/oare și te poți remarca foarte ușor în această săptămână.

Acționezi ca un magnet, trăiești momente minunate și cucerești inimi. Dacă nu-ți forțezi norocul, meriți toate felicitările. Dacă ești singur/ă de ceva vreme, îți vei schimba atitudinea față de situația romantică actuală. Vei învăța să te bucuri mai mult de lucrurile bune pe care ți le aduce singurătatea. Te vei bucura de întâlniri intime foarte plăcute și nu te vei simți vinovat/ă pentru asta. Iubirea va apărea în viața ta cândva, dar între timp, învață să te bucuri din plin de fiecare dintre etapele vieții.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Viața ta sentimentală este plăcută și colorată.

Astrele favorizează noi întâlniri în cazul în care ești sngur/ă și disponibil/ă. Dacă ești implicat/ă într-o relație, peroana iubită va lua deciziile pe care trebuia să le ia în urmă cu mult timp și, pentru a nu mai amâna și de această dată, vei fi acolo pentru a pune presiune. Nu ai idee la ce se așteaptă partenerul/a de viață de la relația voastră. Pe de o parte este foarte afectuos/oasă față de tine și îți spune că este dispus/ă să planifice un viitor împreună, iar pe de altă parte dispare, nu îți răspunde la apeluri și evită responsabilitățile. Realitatea este că nu ai nevoie să îți spună ceva, știi ce se întâmplă, doar că îți trebuie curaj să recunoști și să accepți.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Schimbări mari apar în viața ta sentimentală, ajungi la o răscruce de drumuri care ar trebui să-ți permită o mai bună exprimare și o mai bună afirmare a personalității tale.

Îți pui la îndoială unele trăsături și le păstrezi doar pe cele care te ajută să înflorești. Ești în căutarea independenței, ceri spațiu de exprimare. Aceste metamorfoze te ajută să vezi mai clar lucrurile. Vei începe să îți analizezi comportamentul mai obiectiv și în acest fel vei putea determina care sunt greșelile pe care le faci în mod constant. Ești pe drumul cel bun, continuă tot așa!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Crezi în ambițiile tale amoroae, mizezi pe puterea ta de seducție pe echilibrul și simțul tău practic pentru a-ți transforma visurile în realitate.

Tărâmul copiilor și al plăcerilor este favorizat și pot apărea evenimente neașteptate, dar pozitive. Este un moment bun pentru dragoste. Singurul lucru neplăcut este că unele dificultăți pot apărea pentru nativii singuri. Temperamentul lor îi îndepărtează de iubire li refuză să recunoască acest lucru.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu există nicio posibilitatea de a cădea în rutină.

Dacă există vreo ocazie care îți permite să scapi de obiceiurile vechi, nu vei ezita să o faci în această săptămână. Astrele favorizează dorințele nebunești. Dacă ești sigur/ă, apetitul pentru dragoste revine. Vrei să-ți încerci norocul și nu eșuezi atunci când vine vorba de seducție. Vor exista vești neașteptate, dar excelente în domeniul iubirii. Persoanele care se despart sau divorțează vor avea parte de liniște în aceste zile. Separările sunt întotdeauna dureroase, dar în cazul tău, fostul partener a făcut tot posibilul pentru ca durerea ta să fie și mai mare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Astrele îți promit momente tandre și te protejează de vreme rea.

Toată atenția este asupra partenerului/ei de viață. Pari dispus/ă să faci compromisuri și nu vrei să superi persoana de lângă tine. Eforturile din trecut dau roade în ceea ce privește comunicarea. Mergi spre schimbări pe care încerci să le transmiți și celuilalt. Pe de altă parte, dacă ești singur/ă, începi căutarea, iar Cupidon va fi de partea ta. Bucură-te din plin de această săptămână!

Citește și: Cum să-i arăți cât de mult înseamnă pentru tine, în funcție de zodia ta

 

Pești(19 februarie - 20 martie)

Astrele te ajută să îți îndeplinești dorințele și te conduce spre construirea unui viitor amoros fericit.

Există pasiune în cuplu, așa că profită de asta pentru a-ți surprinde partenerul/a la orice pas. Vei experimenta schimbări pozitive în dragoste. Ai avut întotdeauna probleme serioase cu stima de sine. Nu te-ai considerat suficient de valoros/oasă și de aceea relațiile tale nu erau sănătoase. Partenerii tăi obișnuiau să te abuzeze psihologic și ai acceptat acest comportament fără să te plângi. Cu toate acestea, de acum înainte vei începe să te iubești mai mult și, datorită acestui lucru, viața ta amoroasă se va schimba radical.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod