Horoscopul banilor pentru săptămâna 26 iunie-2 iulie. Taurul nu trebuie să facă schimbări

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână, oricare dintre bunurile tale electronice sau orice fel de gadget poate funcționa defectuos, fapt pentru care este posibil să trebuiască să cheltuiești o sumă mare de bani pentru reparație. Din păcate, te vei abate de la planul tău financiar bine calculat.

Într-o astfel de situație, ar fi mai bine să ai mai multă grijă de bunurile tale chiar de la început.

Tot în aceste zile, încrederea ta în ceilalți poate fi motivul principal pentru creșterea stresului mental. Așadar, evită să împărtășești cu prietenii și rudele situația ta financiară și chestiunile legate de bani, altfel pot fi o amenințare pentru bugetul tău prin solicitarea unui împrumut.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Un coleg de muncă va avea nevoie de ajutorul tău în această săptămână. Fii amabil/ă cu el, deoarece și el te va ajuta atunci când vei avea cea mai mare nevoie de ajutor.

O duci bine cu banii, așa că dacă ți se solicită un împrumut, oferă-l, deoarece persoana care ți-l cere chiar este de cuvânt.

Nu face nicio schimbare în carieră pentru moment!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de noroc atunci când vine vorba de discuții și negocieri cu șeful tău. Este un moment bun pentru a aplica pentru promovare sau pentru a fi remarcat/ă.

Deși nu recunoști, nu îți place să fii pe locul doi. Va trebui să îi privești pe alții cum reușesc, deși te doare, însă în curând va veni și vremea ta.

Astrele doar îți dau o lecție!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

La locul de muncă, poate fi necesar să comunici mai mult cu colegii tăi în această săptămână. Mai ales dacă lucrați împreună la un proiect.

Dacă reușești să te dai după ei și să îi faci și pe ei să se dea după tine, atunci va exista un flux mai mare în ceea ce privește veniturile tale.

Nu e greu, trebuie doar să te adaptezi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Asigură-te că vei da dovadă de multă creativitate în această săptămână la locul de muncă.

Dacă te adaptezi rapid în funcție de situație și oportunități, există mari șanse să îți îmbunătățești situație financiară în viitorul apropiat.

Numerele tale norocoase vor fi 9 și 42, dar nu te baza numai pe ele!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei avea parte de mult noroc atunci când vine vorba de afaceri sau buget. Săptămâna va fi bună pentru orice plan și pentru orice acțiune legată de bani.

De asemenea, la locul de muncă, acum este momentul ideal pentru a le arăta tuturor că ești gata să faci următorul pas. Vorbește cu șeful tău.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Din punct de vedere financiar, totul merge bine. În sfârșit, în această săptămână, vei umple acel cont de economii.

În curând vei putea să îți cumperi tot ce ai vrut sau aveai nevoie de cumperi.

În ceea ce privește cariera, aceasta merge bine, dar săptămâna aceasta va fi puțin plictisitoare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În ceea ce privește banii, astrele vor fi de partea ta în această săptămână. Îți va fi foarte ușor să îți controlezi bugetul și, de asemenea, să faci unele economii necesare.

La locul de muncă, vei primi câteva informații valoroase despre șeful tău sau despre un coleg foarte important. Nu vorbi pe nimeni pe la spate și concentrează-te doar pe munca ta cinstită și pe obiectivele tale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Chiar dacă vrei să vezi lumea întreagă, posibilitățile materiale sunt limitate și nu îți poți permite asta. Încearcă să îți alegi o destinație de vacanță potrivită buzunarului tău.

Chiar dacă te aștepți ca o sumă de bani să îți intre în conturi, nu te baza pe promisiuni și nu îți face planuri în acest scenariu.

Munca grea va da roade, dar trebuie să ai răbdare. Nu te opri acum, continuă să faci tot ce poți.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Caută modalități noi și ieftine de călătorie. Este vremea concediilor și trebuie să găsești ceva pentru buzunarul tău.

Poți obține ceva bani în plus în aceste zile, pur și simplu, prin noroc chior.

În ceea ce privește viața profesională, un prieten te abordează cu o idee excelentă sau cu o ofertă uimitoare. Ai încredere în instinctul tău și gândește-te bine care ar trebui să fie următorul tău pas.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei avea parte de prea mult noroc la bani în această săptămână, dar vor fi zile încântătoare din alte puncte de vedere și nu vei resimți atât de tare lipsurile.

În ceea ce privește cariera, începi încet, încet să avansezi. Progresul este lent, dar cu siguranță se întâmplă. Nu este momentul să renunți acum!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu încerca să îți încerci norocul în investiții sau pariuri în aceste zile. Astrele nu sunt de partea ta acum.

În ceea ce privește cariera, vremurile se schimbă în bine sau, cel puțin, așa simți. Nu se vor produce schimbări peste noapte, dar acestea se văd la orizont.

Cu toate acestea, rămâi alert/ă și oprește-te înainte de orice încercare de a cheltui pentru lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod