Horoscopul banilor pentru săptămâna 13-19 martie. Berbecul nu are o situație prea bună

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta nu ar trebui să te grăbești atunci când vine vorba de o achiziție sau investiție importantă.

Proiectele la care lucrezi vor avea succes în cel mai scurt timp, dar trebuie să mai ai puțină răbdare.

Dacă situația ta financiară nu este una prea roz, încearcă să te descurci cu ce ai. Astrele te sfătuiesc să nu te împrumuți la nimeni.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână vei primi o veste mai puțin fericită legată de finanțele tale. Învață să îți limitezi cheltuielile pentru că altfel, riști să te apropii de faliment!

Cu toate acestea, sunt mulți cei care îți vor sări în ajutor, important e să le permiți să te ajute.

Rămâi concentrat/ă pe ce ai de făcut, chiar dacă momentan, pare destul de dificil să faci acest lucru!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele îți rezervă un viitor foarte bun din punct de vedere financiar.

La locul de muncă vei fi apreciat/ă de superiori și cel mai probabil, ți se va oferi o avansare ori un post care implică mai multă responsabilitate.

Totuși, nu te grăbi să faci achiziții importante în această perioadă pentru că piața este extrem de volatilă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru tine, această săptămână va fi deosebită din punct de vedere financiar. Dacă îți vei respecta angajamentele și îți vei ține cuvântul dat, norocul îți va surâde.

Continuă să tratezi totul cu aceeași seriozitate și nu aștepta să îți pice bani din cer!

În weekend, e posibil să se ivească o oportunitate unică așa că cel mai înțelept este să profiți de ea chiar dacă vei face o cheltuială considerabilă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Lucrurile sunt așezate destul de bine pentru tine din punct de vedere financiar. Ai o sursă stabilă de bani și datorită acestui lucru, te simți liniștit/ă și capabil/ă să faci față provocărilor.

În prima parte a acestei săptămâni, o altă persoană îți va propune o idee de afaceri care pare prea bună ca să fie adevărată. Cel mai probabil că așa stau lucrurile așa că bazează-te pe instinct!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Timpul petrecut la seminarii și workshop-uri își spune în sfârșit cuvântul. Reușești cu ușurință să iei cele mai bune decizii pentru afacerea ta, ba chiar să obții venituri din surse neașteptate.

Continuă să te bazezi pe intuiție, iar dacă intuiția îți spune că trebuie să riști, fă-o fără să stai prea mult pe gânduri!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână o să descoperi că ai fost extrem de naiv/ă din punct de vedere financiar. Practic, ai crezut prea mult în promisiunile altor persoane iar acum riști să fii dezamăgit/ă.

Evita să iei decizii impulsive în această perioadă, mai ales dacă știi că acestea îți pot influența echilibrul financiar. Cel mai înțelept e să aștepți să treacă timpul!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă vei colabora îndeaproape cu partenerii tăi de încredere, vei avea parte negreșit de succes. E nevoie totuși de cumpătare dacă nu iți dorești să rămâi rapid fără câștiguri!

Spre sfârșitul săptămânii, un vechi prieten ori o cunoștință în care ai mare încredere îți va propune să îți asumi anumite riscuri. Fă-o chiar dacă acest lucru nu coincide cu convingerile tale! Cu siguranță vei avea parte doar de surprize plăcute!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te așteaptă o perioadă liniștită din punct de vedere al banilor. După emoțiile prin care ai trecut recent, măcar acum să stai mai liniștit/ă!

Dacă vei avea ocazia de a achiziționa un imobil sau o mașină la un preț foarte avantajos, cel mai bine e să ceri sfatul unor experți în domeniu ca să nu riști nimic!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E cazul să îți asculți intuiția și atunci când vine vorba de bani! Până acum, nu ai avut deloc încredere în forțele tale iar lucrul acesta te-a costat! Schimbă modul în care te raportezi la tine și la ceilalți!

În weekend o să petreci mult timp înconjurat de prieteni ori de colegi iar tentația de a cheltui mai mult decât ți-ai propus va fi destul de mare. Dovedește că te-ai maturizat și că nu te mai lași dus/ă de val atât de ușor!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dispui de suficienți bani ca să îți permiți anumite obiecte ori servicii de lux. Totuși, dacă ești înconjurat/ă de persoane cu o situație financiară mai puțin bună,  e politicos să nu ieși în evidență! Comandă ce își comandă și ceilalți și folosește același gen de servicii!

Evită să amesteci familia în chestiunile care țin exclusiv de finanțe! Dacă o vei face, nu vei putea judeca la fel de obiectiv și îți va fi mai greu să iei anumite decizii!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei observa o creștere mare a veniturilor tale. Oportunitățile de a câștiga mai mulți bani se vor înmulți și vei fi plăcut/ă surprins/ă de tot ce trăiești.

Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, astrele te sfătuiesc să cauți acolo unde simți că poți face față. Nu te gândi numai la bani, e important să faci și ce îți place, dar și să îți rămână timp liber.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod