Horoscopul săptămânii 13-19 martie. Leul are probleme în dragoste

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Vei petrece timp de calitate cu familia și copiii tăi în această săptămână.

Unii dintre voi s-ar putea să aibă parte de o mare bucurie ca urmare a faptului că au copii sau un nou copil apare în viața lor.

Dacă îți cauți un partener de viață, te-ai putea simți atras/ă de un prieten sau de un coleg de muncă.

Bani

Săptămâna aceasta nu ar trebui să te grăbești atunci când vine vorba de o achiziție sau investiție importantă.

Proiectele la care lucrezi vor avea succes în cel mai scurt timp, dar trebuie să mai ai puțină răbdare.

Dacă situația ta financiară nu este una prea roz, încearcă să te descurci cu ce ai. Astrele te sfătuiesc să nu te împrumuți la nimeni.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Te poți aștepta la o evoluție pozitivă în viața ta amoroasă în această săptămână. Este un moment bun pentru a te îndrăgosti.

Dacă ești singur/ă, te poți trezi într-o nouă relație în această perioadă. Așadar, ține ochii deschiși și fii deschis/ă către noi experiențe și relații.

Dacă ești deja implicat/ă într-o relație, cuplul din care faci parte se va bucura de energie și pasiune.

Bani

În această săptămână vei primi o veste mai puțin fericită legată de finanțele tale. Învață să îți limitezi cheltuielile pentru că altfel, riști să te apropii de faliment!

Cu toate acestea, sunt mulți cei care îți vor sări în ajutor, important e să le permiți să te ajute.

Rămâi concentrat/ă pe ce ai de făcut, chiar dacă momentan, pare destul de dificil să faci acest lucru!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Conform previziunilor astrale, pot exista unele neînțelegeri între tine și partenerul tău în această săptămână. Este posibil să te simți nemulțumit/ă de cum evolueză relația, în timp ce partenerul/a tău/ta simte diferit.

Această discrepanță ar putea duce la unele conflicte sau probleme de comunicare.

Este important să-ți iei timp pentru a reflecta asupra sentimentelor tale și a le comunica clar persoanei iubite.

Bani

Astrele îți rezervă un viitor foarte bun din punct de vedere financiar.

La locul de muncă vei fi apreciat/ă de superiori și cel mai probabil, ți se va oferi o avansare ori un post care implică mai multă responsabilitate.

Totuși, nu te grăbi să faci achiziții importante în această perioadă pentru că piața este extrem de volatilă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Te poți aștepta la multă dragoste și rezultate pozitive în relația ta. Mișcările planetare indică faptul că această săptămână este un moment minunat pentru a consolida legătura pe care o ai cu partenerul/a.

Dacă ești singur/ă, poți dezvola o relație strânsă cu cineva nou.

Dacă ești deja într-o relație, se anunță distracție maximă în cuplu și familie. Relația ta va fi plină de dragoste, râsete și romantism.

Bani

Pentru tine, această săptămână va fi deosebită din punct de vedere financiar. Dacă îți vei respecta angajamentele și îți vei ține cuvântul dat, norocul îți va surâde.

Continuă să tratezi totul cu aceeași seriozitate și nu aștepta să îți pice bani din cer!

În weekend, e posibil să se ivească o oportunitate unică așa că cel mai înțelept este să profiți de ea chiar dacă vei face o cheltuială considerabilă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Este foarte important să acorzi mai multă atenție dinamicii relației tale în această săptămână.

Deși ai multă dragoste de oferit partenerului/ei de viață, factorii externi și factorii de stres ar putea interfera cu capacitatea ta de a aprecia pe deplin aspectele pozitive ale relației tale.

Dacă ești cu cineva de mult timp, pot apărea greșeli de comunicare, ducând la despărțiri și potențiale probleme în cuplu.

Bani


Lucrurile sunt așezate destul de bine pentru tine din punct de vedere financiar. Ai o sursă stabilă de bani și datorită acestui lucru, te simți liniștit/ă și capabil/ă să faci față provocărilor.

În prima parte a acestei săptămâni, o altă persoană îți va propune o idee de afaceri care pare prea bună ca să fie adevărată. Cel mai probabil că așa stau lucrurile așa că bazează-te pe instinct!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Relația în care ești implicat/ă îți poate aduce bucurie și fericire în această săptămână. Legătura dintre tine și partener/ă se va consolida în această perioadă și amândoi vă veți bucura unul de compania celuilalt.

Dacă ești singur/ă, poți experimenta o schimbare în perspectiva ta asupra dragostei și relațiilor. Vei dori să socializezi mai mult și să cauți potențiali parteneri în această perioadă.

Dacă ești în căutarea unei relații de lungă durată, este foarte important să știi exact ce vrei și care sunt prioritățile tale în viață.

Bani

Timpul petrecut la seminarii și workshop-uri își spune în sfârșit cuvântul. Reușești cu ușurință să iei cele mai bune decizii pentru afacerea ta, ba chiar să obții venituri din surse neașteptate.

Continuă să te bazezi pe intuiție, iar dacă intuiția îți spune că trebuie să riști, fă-o fără să stai prea mult pe gânduri!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Este posibil ca în această săptămână să rezolvi orice conflicte sau probleme de lungă durată cu partenerul/a de viață.

Dacă te-ai luptat cu unele neînțelegeri în relația ta, îți va fi mult mai ușor să le rezolvi acum.

Dacă ești singur/ă, poți avea noroc, deoarece ai mai mult timp liber pentru a te concentra pe găsirea persoanei potrivite.

Bani

În această săptămână o să descoperi că ai fost extrem de naiv/ă din punct de vedere financiar. Practic, ai crezut prea mult în promisiunile altor persoane iar acum riști să fii dezamăgit/ă.

Evita să iei decizii impulsive în această perioadă, mai ales dacă știi că acestea îți pot influența echilibrul financiar. Cel mai înțelept e să aștepți să treacă timpul!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Te poți confrunta cu unele provocări în această săptămână. Este posibil să întâmpini probleme de comunicare cu partenerul/a de viață, care pot duce la dezacorduri și certuri.

Este esențial să rămâi cu mintea limpede și să abordezi cu răbdare și înțelegere toate aceste probleme.

Dacă ești căsătorit/ă, îndatoririle și responsabilitățile casnice te pot copleși în aceste zile. Este important să-ți prioritizezi timpul și să găsești un echilibru între toate planurile vieții tale.

Bani

Dacă vei colabora îndeaproape cu partenerii tăi de încredere, vei avea parte negreșit de succes. E nevoie totuși de cumpătare dacă nu iți dorești să rămâi rapid fără câștiguri!

Spre sfârșitul săptămânii, un vechi prieten ori o cunoștință în care ai mare încredere îți va propune să îți asumi anumite riscuri. Fă-o chiar dacă acest lucru nu coincide cu convingerile tale! Cu siguranță vei avea parte doar de surprize plăcute!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Se anunță vești bune pentru tine în această săptămână. Dacă ești singur/ă, există șansă să cunoști pe cineva serios și hotărât să se implice într-o relație pe termen lung.

Dacă ai deja o relație, acesta este un moment bun pentru a te concentra pe aprofundarea conexiunii cu partenerul/a de viață.

Dacă ești căsătorit/ă, vei putea petrece timp de calitate cu familia și veți crea amintiri fericite împreună.

Bani

Te așteaptă o perioadă liniștită din punct de vedere al banilor. După emoțiile prin care ai trecut recent, măcar acum să stai mai liniștit/ă!

Dacă vei avea ocazia de a achiziționa un imobil sau o mașină la un preț foarte avantajos, cel mai bine e să ceri sfatul unor experți în domeniu ca să nu riști nimic!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Săptămâna aceasta începe o perioadă plină de provocări în ceea ce privește dragostea, în special dacă ești singur/ă și cauți dragostea. S-ar putea să te simți nemulțumit/ă de viața ta sentimentală, dar amintește-ți că răbdarea este o virtute. Lucrurile bune vin la cei care așteaptă.

Dacă ai deja pe cineva, este posibil să simți nevoia să lucrezi la problemele de comunicare cu partenerul/a tău/ta. Dialogul deschis și sincer este cheia pentru menținerea unei relații sănătoase și fericite.

Bani

E cazul să îți asculți intuiția și atunci când vine vorba de bani! Până acum, nu ai avut deloc încredere în forțele tale iar lucrul acesta te-a costat! Schimbă modul în care te raportezi la tine și la ceilalți!

În weekend o să petreci mult timp înconjurat de prieteni ori de colegi iar tentația de a cheltui mai mult decât ți-ai propus va fi destul de mare. Dovedește că te-ai maturizat și că nu te mai lași dus/ă de val atât de ușor!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Dacă ești împreună cu cineva de mult timp, astrele te sfătuiesc să eviți orice ceartă inutilă cu partenerul/a. Câteva scuze sincere sau mici gesturi de aprecieze pot contribui în mare măsură la îmbunătățirea stării generale de spirit.

Dacă ești căsătorit/ă, te vei bucura de o pauză de la rutina ta zilncă pentru a petrece timp împreună cu soțul/soția și a-ți întări legătura.

Este un moment minunat pentru a planifica o escapadă romantică sau, pur și simplu, să petreceți timp de calitate unul cu celălalt.

Bani

Dispui de suficienți bani ca să îți permiți anumite obiecte ori servicii de lux. Totuși, dacă ești înconjurat/ă de persoane cu o situație financiară mai puțin bună,  e politicos să nu ieși în evidență! Comandă ce își comandă și ceilalți și folosește același gen de servicii!

Evită să amesteci familia în chestiunile care țin exclusiv de finanțe! Dacă o vei face, nu vei putea judeca la fel de obiectiv și îți va fi mai greu să iei anumite decizii!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Este un moment de bun augur pentru Peștii care se află într-o relație serioasă, deoarece decizi să o duci la următorul nivel, prin logodnă sau căsătorie.

Atmosfera dintre tine și partener/ă va fi mai intimă și mai profundă.

Dacă ești deja căsătorit/ă, vei avea o viață conjugală armonioasă și fericită în această perioadă. vei putea petrece clipe frumoase cu soțul/soția.

Bani

Săptămâna aceasta vei observa o creștere mare a veniturilor tale. Oportunitățile de a câștiga mai mulți bani se vor înmulți și vei fi plăcut/ă surprins/ă de tot ce trăiești.

Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, astrele te sfătuiesc să cauți acolo unde simți că poți face față. Nu te gândi numai la bani, e important să faci și ce îți place, dar și să îți rămână timp liber.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod