Ce preț a plătit Sharon Stone pentru filmul Basic Instinct: “Mi-a frânt inima”

Sharon Stone a avut, în filmul „Basic Instinct”, un rol care îi definește cariera, dar actrița a spus că pentru asta a plătit un preț care i-a frânt inima.
Unul dintre cele mai grozave momente de pe ecran ale lui Sharon Stone a dus la una dintre cele mai proaste perioade din viața ei personală. Pentru rolul din Basic Instinct a plătit un preț care i-a frânt inima.

 
 
Iată ce preț a plătit Sharon Stone, pentru filmul Basic Instinct

 

După rolul din Basic Instinct, Sharon Stone a plătit un preț care i-a frânt inima: „sistemul” i-a luat fiul pentru că un judecător a considerat că face „filme sexuale”.

„Mi-am pierdut custodia copilului”, a spus Sharon, acum în vârstă de 64 de ani, în timpul episodului din 7 martie din podcastul iHeartRadio Table for Two cu Bruce Bozzi, când a discutat despre Basic Instinct, fimul din 1992, și impactul acestuia asupra vieții ei.
„Când judecătorul l-a întrebat pe băiețelul meu Știi că mama ta face filme sexuale? a fost groaznic. Acest tip de abuz din partea sistemului a stabilit ce fel de părinte eram pentru că am făcut acel film. Este ceva obișnuit să vezi, la televizor, oameni fără haine pe ei, iar eu am pierdut custodia copilului meu pentru șaisprezece secunde dintr-un film în care există o posibilă nuditate a mea”, a spus Sharon.
 

 
Roan, copilul de care au despărțit-o judecătorii

 
 
Ea este mama a trei băieți – Roan Bronstein, 22 de ani, Laird Stone, 17 ani și Quinn Stone, în vârstă de 16 ani. 
Sharon s-a căsătorit cu Phil Bronstein în 1998 și l-au adoptat pe Roan în 2000, potrivit Page Six.
Roan avea opt ani când Sharon și Phil s-au despărțit în 2003 (au finalizat divorțul în 2004), iar Page Six raportează că un judecător a respins cererea lui Sharon de custodia completă, crezând că Phil „ar putea oferi un mediu mai stabil la reședința lui din San Francisco.
Decizia a doborât-o pe Sharon.
„Am ajuns la Clinica Mayo cu bătăile inimii colmplet deregulate. Efectiv, decizia judecătorilor mi-a frânt inima”, a mai spus ea în podcast.
Sharon a încercat din nou să obțină custodia principală a lui Roan în 2008, dar a pierdut recursul. Apoi l-a adoptat pe Laird în 2005 și pe Quin în 2007.

 
Basic Instinct, la un pas să fie interzis copiilor sub 17 ani

 
 
La acea vreme, Motion Picture Association of America dorea să acorde filmului Basic Instinct un rating NC-17 pentru scenele sale de sex grafice, inclusiv cea emblematică în care Sharon și-a desfăcut larg picioarele, în timp ce purta o rochie albă, dezvăluind lipsa lenjeriei de corp. 
Rating-ul NC-17  înseamnă “pentru adulți” și înseamnă că filmul care este catalogat astfel este interzis celor cu vârsta sub 17 ani.
„Acum oamenii umblă arătându-și penisul pe Netflix, dar pe vremuri, ceea ce făceam era foarte nou.
Acesta a fost un lungmetraj pentru un studio important și aveam nuditate, sex, homosexualitate, toate aceste lucruri care, în epoca mea, încălcau normele.”, a mai afirmat Sharon.
 

 
Anul 2023 a debutat cu o pierdere grea

 
 
La începutul aceastui an, Sharon și-a pierdut fratele, Patrick Stone. Potrivit medicului legist, bărbatul de 57 de ani a murit în urma unui stop cardiac, survenit din cauza unei boli de inimă. Sharon și-a plâns fratele, iar la o zi după moartea lui șocantă a postat o fotografie cu ea alături de fratele ei mai mic. „RIP fratele meu Patrick Joseph Stone”, a adăugat ea.

13 Martie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod