Horoscopul banilor pentru săptămâna 12-18 aprilie. Racul intră la cheltuieli

Racul intră la cheltuieli din cauza unor schimbări dorite și necesare.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Banii pe care îi ai îți vor satisface nevoile în măsura în care să ai o viață confortabilă, însă nu una luxoasă.

Câștigurile nu sunt atât de mari pe cât te așteptai, însă nu poți să te plângi decât că ai avut așteptări prea mari. Situația ta financiară este stabilă și îți permite să continui cu planurile și proiectele în care ești implicat/ă, așa că bucură-te de ceea ce ai și profită de tot ce trăiești.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Această săptămână promite să fie mai îngăduitoare decât cea trecută și aceasta este o veste excelentă pentru situația ta financiară în special.

Simți o îmbunătățire cu privire la bani încă de luni. Poți prelua un proiect imobiliar sau să faci o achiziție pe care ți-o dorești dintotdeauna, cum ar fi mașina mult visată. Banii tăi nu sunt extraordinar de mulți, dar ei se vor înmulți încet și sigur. Nu trebuie să-ți lipsească gândirea pragmatică.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te așteaptă o săptămână pozitivă și senină în ceea ce privește banii.

Fără îndoială ai făcut alegerile corecte la momentul potrivit, folosindu-ți înțelepciunea. Comportamentul tău responsabil și matur te ajută să îți gestionezi banii cu eficiență, tact și să ai o viziune pe termen lung. Profită de ocazie pentru a te bucura de situația ta, pentru că e minunat când scapi de presiune.
 

Citește și: Ce tip de inteligență ai, în funcție de zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ideea de a pune capăt trecutului te determină să faci schimbări.

Din păcate, astfel riști să-ți distrugi situația financiară. Înainte de a începe să faci cumpărături pentru schimbarea decorului casei tale, fă-ți niște calcule atente. Stabilește-ți un buget și nu îl depăși orice ar fi! De asemenea, fii atent/ă la alegerile pe care le faci. De ce? Pentru că o conjunctură astrală te împinge spre lux.

Leu(22 iulie - 22 august)

Situația ta financiară este liniștită. Poți profita de această perioadă pentru a-ți dezvolta proiectele și ideile.

Astrele te încurajează să te interesezi de investiții care îți pot asigura viitorul. Ascultă-ți intuiția, deoarece aceasta te va ajuta să profiți de oportunitățile potrivite. Pe de altă parte, ține cont de sfaturile celor cu experiență, dar nu de ale celora care nu au aceleași valori ca și tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești capabil/ă să-ți gestionezi singur/ă banii, ai dovedit acest lucru de mai multe ori.

Din punct de vedere financiar, totul este în regulă, și asta se întâmplă doar datorită ție. Câștigurile sunt bune și îți achiți cu brio toate cele necesare. Chiar dacă nu există probleme, pentru că ești foarte conștiincios/oasă, preferi să fii cu ochii pe portofel.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Totul merge atât de bine în ceea ce privește banii încât vrei să cumperi totul.

Cumpărăturile vor fi făcute impulsiv, însă nu vei regreta și nici nu vei simți la buzunar. E momentul tău să îți faci toate plăcerile, din moment ce te-ai reținut de la atâtea în ultima perioadă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În ultima perioadă ai depus eforturi mari pentru a adopta o atitudine rezonabilă față de cheltuieli.

Cu siguranță acest lucru s-a întâmplat din cauza fricii de a risipi banii atât de greu câștigați. Preferi să îți faci rezerve pentru perioade dificile. În aceste zile vei primi o sumă de bani care te va mulțumi pe deplin. Mai repede decât de așteptai, cineva îți va returna banii pe care ți-i datorează.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Astrele te protejează în ceea ce privește banii și îți trimit noroc cu carul.

De asemenea, intuiția te-ar putea salva de la o situație neplăcută. Ai un fler puternic și o îndrăzneală controlată care te îmăing spre succes. Nu pierde timpul, crede în tine și în capacitățile tale nelimitate pentru a-ți crește veniturile. Poți muta munții din loc dacă îți propui.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta nu se anunță nimic pozitiv din punct de vedere financiar, de aceea va trebui să te gândești la reducerea cheltuielilor tale.

Cu siguranță ai depășit limita și trebuie să te redresezi cât încă se mai poate. Dacă ai de făcut o casă sau altă achiziție majoră care nu necesită grabă, așteaptă până îți completezi bugetul.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Se anunță vești bune pentru tine în ceea ce privește banii.

Sunt două ipoteze, fie ești deja bogat/ă, fie vei deveni cât de curând. Cu venituri sănătoase, poți începe să te gândești la diverse investiții care vor da roade pe termen lung. Acum este cel mai bun moment să îți forțezi limitele.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Din punct de vedere financiar, te simți în largul tău pentru că nu întâmpini niciun fel de problemă pe acest plan.

Săptămâna este pozitivă. Te poți gândi liniștit/ă la viitor pentru că mintea ta e lucidă. Ghicești ofertele bune și totul este un pretext pentru a-ți crește veniturile.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod