Horoscopul dragostei pentru săptămâna 12-18 aprilie. Săgetătorul este bântuit de trecut

Săgetătorul este bântuit de trecut, însă el permite ca acest lucru să se întâmple.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Emani fericire, vremea bună a venit în viața ta amoroasă.

Totul este simplu, valurile s-au liniștit și acum dragostea și tandrețea plutesc în aer. Ești la începutul unei schimbări uimitoare. Toate semnele sunt bune, relația ta decurge armonios și se îndreaptă pe direcția corectă. Dacă ești singur/ă, întâlnirile tale vor fi frumoase și te vor dezvălui exact așa cum ești tu.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Climatul va fi benefic pentru dragoste.

Ai ocazia să realizezi ceea ce ți-ai propus sau să îmbunătățești ceea ce te nemulțumește. Partenerul/a este într-o formă și dispoziție bună, iar evoluția este posibilă în cuplu. Ai o rezistență bună la oboseală și ești pregătit/ă să faci față oricăror provocări care apar. Te adaptezi la o relație solicitantă.
 

Citește și: Ce tip de inteligență ai, în funcție de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Singur/ă sau într-o relație, aspirațiile tale sentimentale vor găsi ceva care să-ți bucure inima săptămâna aceasta.

Totul ar trebui să funcționeze ca mecansimul unui ceas. Uită de conflicte și dezacorduri cu persoana iubită, ești pe punctul de a avea o nouă lună de miere fără obstacole și cu beneficiul experiențelor din trecut. Niciun nor pe cer, atmosfera este foarte frumoasă și ar trebui să profiți la maximum de ea!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Interacțiunea cu o persoană mai tânără îți va fi utilă pentru a-ți reformula în mod eficient viziunea asupra vieții sentimentale.

Îți proiectezi propriile dorințe asupra altora. Acum este momentul să intri în dezbateri mari. Îți face o deosebită plăcere să arăți cu umor greșelile altora. Ferește-te totuși de anumite reacții. Ai grijă să nu greșești atunci când dezvălui secrete.

Leu(22 iulie - 22 august)

Acordă-i mai puțină atenție persoanei iubite și mai multă ție în această săptămână.

Nu e vorba de egoism sau narcisism, ci mai degrabă de un echilibru care poate fi găsit între tine și cel/cea de lângă tine. Cum poți fi fericit/ă dacă nu-ți asculți propriile nevoi și dorințe? Iubirea este doar cireașa de pe tort, esențialul stă în bunăstarea ta pe care o oferi apoi celuilalt în povestea ta de dragoste!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Încrederea se instalează în relația ta de cuplu și te încurajează să-ți exprimi dorințele.

În această săptămână, acest calm emoțional anunță armonie între tine și persoana iubită, dar și bunăstare, relaxare și plăcere. Planifică niște activități atipice care să vă scoată din rutină și să vă reamintească cum a fost la începuturile voastre.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eliberează-te săptămâna aceasta, viața ta sentimentală promite să fie grozavă.

Jumătatea ta te iubește, iar modul lui de gândirea se potrivește perfect cu al tău. Ajungeți la concluzii și la înțelegeri mult mai rapid ca înainte. Dacă ești singur/ă, profită de orice ocazie pentru a cunoaște oameni noi, chiar dacă la început nu te încântă de ideea de a vorbi sau ieși cu necunoscuți.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Întâlnești oportunități într-un mediu destul de neașteptat.

Ia inițiativa, afirmă-te și ia ceea ce e al tău și ceea ce meriți! Acum este momentul să îți lași ambițiile sentimentale să iasă la suprafață. Conjuncturile astrale te sprijină în orice decizie ai lua.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, săptămâna aceasta vei descoperi o latură nouă a persoanei iubire.

Din fericire, este una plăcută. Dacă ești singur/ă, unele legături din trecut reapar în viața ta și e posibil ca unele sentimentele mai vechi să se trezească la viață.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dorințele reținute te fac să-ți pierzi răbdarea și te determină să-ți dezvălui latura mai puțin plăcută în fața partenerului/ei de viață.

Asigură-te că limitele tale sunt respectate, dar fă-o cu zâmbetul pe buze, nu cu țipete și nervi. Nu te lăsa manipulat/ă de cei din jurul tău.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viața ta sentimentală este una bună, zâmbetul îți este mereu prezent pe față și îi uimești pe cei din jur cu veselia ta.

De optimismul tău nu beneficiază doar persoana de lângă tine, ci și viața profesională sau socială. Dacă inima ta e în regulă, totul este în regulă. Dar, dacă ești singur/ă, e posibil să resimți o oboseală cruntă din cauza căutării nesfârșite a sufletului pereche.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești într-o relație, planurile de viitor vor fi în centrul atenției.

Trebuie să depășești limitele relației tale, ai nevoie de un pic de aer proaspăt și nu îl vei obține decât dacă te deschizi spre orizonturi care îți vor permite ție și partenerului/ei de viață să nu vă împotmoliți și, mai ales, să recăpătați entuziasmul de la început. Dacă ești singur/ă, flirtul e soluția!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod