Horoscopul săptămânii 12-18 aprilie. Frica îl determină pe Scorpion să ia decizii înțelepte

Frica este cea care îl determină pe Scorpion să ia decizii înțelepte în această săptămână.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Emani fericire, vremea bună a venit în viața ta amoroasă. Totul este simplu, valurile s-au liniștit și acum dragostea și tandrețea plutesc în aer. Ești la începutul unei schimbări uimitoare. Toate semnele sunt bune, relația ta decurge armonios și se îndreaptă pe direcția corectă. Dacă ești singur/ă, întâlnirile tale vor fi frumoase și te vor dezvălui exact așa cum ești tu.

Banii pe care îi ai îți vor satisface nevoile în măsura în care să ai o viață confortabilă, însă nu una luxoasă. Câștigurile nu sunt atât de mari pe cât te așteptai, însă nu poți să te plângi decât că ai avut așteptări prea mari. Situația ta financiară este stabilă și îți permite să continui cu planurile și proiectele în care ești implicat/ă, așa că bucură-te de ceea ce ai și profită de tot ce trăiești. 

Citește și: Ce tip de inteligență ai, în funcție de zodia ta

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Climatul va fi benefic pentru dragoste. Ai ocazia să realizezi ceea ce ți-ai propus sau să îmbunătățești ceea ce te nemulțumește. Partenerul/a este într-o formă și dispoziție bună, iar evoluția este posibilă în cuplu. Ai o rezistență bună la oboseală și ești pregătit/ă să faci față oricăror provocări care apar. Te adaptezi la o relație solicitantă.

Această săptămână promite să fie mai îngăduitoare decât cea trecută și aceasta este o veste excelentă pentru situația ta financiară în special. Simți o îmbunătățire cu privire la bani încă de luni. Poți prelua un proiect imobiliar sau să faci o achiziție pe care ți-o dorești dintotdeauna, cum ar fi mașina mult visată. Banii tăi nu sunt extraordinar de mulți, dar ei se vor înmulți încet și sigur. Nu trebuie să-ți lipsească gândirea pragmatică.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Singur/ă sau într-o relație, aspirațiile tale sentimentale vor găsi ceva care să-ți bucure inima săptămâna aceasta. Totul ar trebui să funcționeze ca mecansimul unui ceas. Uită de conflicte și dezacorduri cu persoana iubită, ești pe punctul de a avea o nouă lună de miere fără obstacole și cu beneficiul experiențelor din trecut. Niciun nor pe cer, atmosfera este foarte frumoasă și ar trebui să profiți la maximum de ea!

Te așteaptă o săptămână pozitivă și senină în ceea ce privește banii. Fără îndoială ai făcut alegerile corecte la momentul potrivit, folosindu-ți înțelepciunea. Comportamentul tău responsabil și matur te ajută să îți gestionezi banii cu eficiență, tact și să ai o viziune pe termen lung. Profită de ocazie pentru a te bucura de situația ta, pentru că e minunat când scapi de presiune.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Interacțiunea cu o persoană mai tânără îți va fi utilă pentru a-ți reformula în mod eficient viziunea asupra vieții sentimentale. Îți proiectezi propriile dorințe asupra altora. Acum este momentul să intri în dezbateri mari. Îți face o deosebită plăcere să arăți cu umor greșelile altora. Ferește-te totuși de anumite reacții. Ai grijă să nu greșești atunci când dezvălui secrete.

Ideea de a pune capăt trecutului te determină să faci schimbări. Din păcate, astfel riști să-ți distrugi situația financiară. Înainte de a începe să faci cumpărături pentru schimbarea decorului casei tale, fă-ți niște calcule atente. Stabilește-ți un buget și nu îl depăși orice ar fi! De asemenea, fii atent/ă la alegerile pe care le faci. De ce? Pentru că o conjunctură astrală te împinge spre lux.

Leu(22 iulie - 22 august)

Acordă-i mai puțină atenție persoanei iubite și mai multă ție în această săptămână. Nu e vorba de egoism sau narcisism, ci mai degrabă de un echilibru care poate fi găsit între tine și cel/cea de lângă tine. Cum poți fi fericit/ă dacă nu-ți asculți propriile nevoi și dorințe? Iubirea este doar cireașa de pe tort, esențialul stă în bunăstarea ta pe care o oferi apoi celuilalt în povestea ta de dragoste!

Situația ta financiară este liniștită. Poți profita de această perioadă pentru a-ți dezvolta proiectele și ideile. Astrele te încurajează să te interesezi de investiții care îți pot asigura viitorul. Ascultă-ți intuiția, deoarece aceasta te va ajuta să profiți de oportunitățile potrivite. Pe de altă parte, ține cont de sfaturile celor cu experiență, dar nu de ale celora care nu au aceleași valori ca și tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Încrederea se instalează în relația ta de cuplu și te încurajează să-ți exprimi dorințele. În această săptămână, acest calm emoțional anunță armonie între tine și persoana iubită, dar și bunăstare, relaxare și plăcere. Planifică niște activități atipice care să vă scoată din rutină și să vă reamintească cum a fost la începuturile voastre.

Ești capabil/ă să-ți gestionezi singur/ă banii, ai dovedit acest lucru de mai multe ori. Din punct de vedere financiar, totul este în regulă, și asta se întâmplă doar datorită ție. Câștigurile sunt bune și îți achiți cu brio toate cele necesare. Chiar dacă nu există probleme, pentru că ești foarte conștiincios/oasă, preferi să fii cu ochii pe portofel. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eliberează-te săptămâna aceasta, viața ta sentimentală promite să fie grozavă. Jumătatea ta te iubește, iar modul lui de gândirea se potrivește perfect cu al tău. Ajungeți la concluzii și la înțelegeri mult mai rapid ca înainte. Dacă ești singur/ă, profită de orice ocazie pentru a cunoaște oameni noi, chiar dacă la început nu te încântă de ideea de a vorbi sau ieși cu necunoscuți.

Totul merge atât de bine în ceea ce privește banii încât vrei să cumperi totul. Cumpărăturile vor fi făcute impulsiv, însă nu vei regreta și nici nu vei simți la buzunar. E momentul tău să îți faci toate plăcerile, din moment ce te-ai reținut de la atâtea în ultima perioadă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Întâlnești oportunități într-un mediu destul de neașteptat. Ia inițiativa, afirmă-te și ia ceea ce e al tău și ceea ce meriți! Acum este momentul să îți lași ambițiile sentimentale să iasă la suprafață. Conjuncturile astrale te sprijină în orice decizie ai lua.

În ultima perioadă ai depus eforturi mari pentru a adopta o atitudine rezonabilă față de cheltuieli. Cu siguranță acest lucru s-a întâmplat din cauza fricii de a risipi banii atât de greu câștigați. Preferi să îți faci rezerve pentru perioade dificile. În aceste zile vei primi o sumă de bani care te va mulțumi pe deplin. Mai repede decât de așteptai, cineva îți va returna banii pe care ți-i datorează.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, săptămâna aceasta vei descoperi o latură nouă a persoanei iubire. Din fericire, este una plăcută. Dacă ești singur/ă, unele legături din trecut reapar în viața ta și e posibil ca unele sentimentele mai vechi să se trezească la viață.

Astrele te protejează în ceea ce privește banii și îți trimit noroc cu carul. De asemenea, intuiția te-ar putea salva de la o situație neplăcută. Ai un fler puternic și o îndrăzneală controlată care te îmăing spre succes. Nu pierde timpul, crede în tine și în capacitățile tale nelimitate pentru a-ți crește veniturile. Poți muta munții din loc dacă îți propui.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dorințele reținute te fac să-ți pierzi răbdarea și te determină să-ți dezvălui latura mai puțin plăcută în fața partenerului/ei de viață. Asigură-te că limitele tale sunt respectate, dar fă-o cu zâmbetul pe buze, nu cu țipete și nervi. Nu te lăsa manipulat/ă de cei din jurul tău.

Săptămâna aceasta nu se anunță nimic pozitiv din punct de vedere financiar, de aceea va trebui să te gândești la reducerea cheltuielilor tale. Cu siguranță ai depășit limita și trebuie să te redresezi cât încă se mai poate. Dacă ai de făcut o casă sau altă achiziție majoră care nu necesită grabă, așteaptă până îți completezi bugetul.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viața ta sentimentală este una bună, zâmbetul îți este mereu prezent pe față și îi uimești pe cei din jur cu veselia ta. De optimismul tău nu beneficiază doar persoana de lângă tine, ci și viața profesională sau socială. Dacă inima ta e în regulă, totul este în regulă. Dar, dacă ești singur/ă, e posibil să resimți o oboseală cruntă din cauza căutării nesfârșite a sufletului pereche.

Se anunță vești bune pentru tine în ceea ce privește banii. Sunt două ipoteze, fie ești deja bogat/ă, fie vei deveni cât de curând. Cu venituri sănătoase, poți începe să te gândești la diverse investiții care vor da roade pe termen lung. Acum este cel mai bun moment să îți forțezi limitele.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești într-o relație, planurile de viitor vor fi în centrul atenției. Trebuie să depășești limitele relației tale, ai nevoie de un pic de aer proaspăt și nu îl vei obține decât dacă te deschizi spre orizonturi care îți vor permite ție și partenerului/ei de viață să nu vă împotmoliți și, mai ales, să recăpătați entuziasmul de la început. Dacă ești singur/ă, flirtul e soluția!

Din punct de vedere financiar, te simți în largul tău pentru că nu întâmpini niciun fel de problemă pe acest plan. Săptămâna este pozitivă. Te poți gândi liniștit/ă la viitor pentru că mintea ta e lucidă. Ghicești ofertele bune și totul este un pretext pentru a-ți crește veniturile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod