Horoscopul banilor în săptămâna 30 septembrie-6 octombrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o săptămână bună pentru colaborări și pentru discuții despre afaceri ori investiții.

Chiar dacă nu ajungi la nicio înțelegere cu cei pe care îi ai în față, e important ca lucrurile să fie spuse pentru a știi ce pași să urmezi pe viitor. Astrele te sfătuiesc să nu stagnezi, ci să încerci să faci orice pentru a-ți resuscita situația financiară.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă lucrezi mai mult în grupuri și mai puțin de unul singur, vei avea toate șansele să evoluezi pe plan profesional.

În acest proces este foarte important să comunici și să prinzi din zbor idei noi. Banii nu sunt o problemă pentru tine la momentul actual, însă nu ar strica să faci unele economii!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Situația ta financiară este una modestă, așa că nu o pune în pericol.

Fii prevăzător atunci când cineva îți cere o favoare, mai ales dacă e vorba de bani. E posibil să constați că unele persoane din jurul tău nu au intenții deloc bune și că prietenia cu tine este falsă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei avea o săptămână foarte plină, însă vei avea suficientă energie pentru tot.

Îți place să lucrezi atunci când știi că vei avea rezultate palpabile și îți place să simți că nu muncești degeaba. Nu aștepți laude din partea celor din jur, pentru că scopul tău este să-ți îmbunătățești situația financiară cât mai repede posibil.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei avea mult de muncă și vei putea greși cu ușurință în această săptămână.

Cu toate acestea, nu vei fi taxat la bani, spre bucuria ta și a familiei tale. Vor apărea și tensiuni la locul de muncă, de aceea nu mai poți fi la fel de productiv ca înainte. Unii colegi te provoacă în mod intenționat, ferește-te de ei!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi bună în ceea ce privește finanțele.

Vei primi o sumă de bani pe care o poți folosi pentru a achita o datorie mai veche. Chiar dacă apoi vei rămâne cu buzunarele goale, îți va plăcea sentimentul de libertate pe care ți-l oferă îndeplinirea promisiunilor.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi grea pe plan financiar.

Vei avea nevoie de o sumă de bani de care nu poți face rost prea simplu. Și, chiar dacă o vei obține într-un final, compromisurile și sacrificiile la care te angajezi nu vor fi ușor de dus. Lasă orgoliul deoparte și acceptă ajutorul celor care ți-l oferă pe gratis!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei fi concentrat pe bani și în această săptămână, pentru că niciodată nu ești mulțumit de ceea ce obții.

Chiar dacă ai traversat o perioadă plină de câștiguri substanțiale, acum a sosit din nou momentul în care simți că poți mai mult. Din păcate, nu este indicat să faci investiții și tranzacții de orice fel, pentru că riști să pierzi tot. Mai ales dacă cei din jur îți semnalează o problemă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vei fi destul de abătut din cauza unor probleme fianciare cu care te confrunți încă de ceva vreme.

Simți că nu poți să revii pe linia de plutuire și e din ce în ce mai greu să faci față cheltuielilor. Se pare că e necesar să ieși din zona de confort și să te gândești la un nou job sau la unul suplimentar.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este o săptămână bună pentru proiecte noi atât de grup, cât și pe cont propriu.

Si curaj, inițiativă și idei îndrăznețe, așa că nu are ce să iasă prost. E posibil ca o persoană apropiată să aibă nevoie de ajutor din partea ta. Fă-ți timp pentru aceasta și oferă-i suportul necesar!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o săptămână bună pentru perfecționare.

Chiar dacă nu vei cunoaște o îmbunătățire imediată a situației tale financiare, este foarte important să pui bazele a ceea ce va însemna carieră în viitorul apropiat. Investește în tine cât de mult poți și profită de orice oportunitate care ți se oferă, chiar dacă va trebui să renunți la unele plăceri din viața personală.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta ți se va atrage atenția cu privire la banii pe care îi cheltuiești.

Persoanele care țin la tine vor încerca să te facă să înțelegi că ai parte de un derapaj care îți poate destabiliza viața. De asemenea, vor face tot posibilul ca împreună cu tine să găsiți soluții de creștere a venitului. Măcar așa, cheltuielile vor fi direct proporționale cu câștigurile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod