Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 30 septembrie-6 octombrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viața ta sentimentală va fi mai animată în această săptămână, dar asta nu înseamnă că va fi lipsită de neplăceri.

E foarte ușor să treci de la veselie la tristețe și de la zâmbete la ceartă, așadar fii foarte atent la ce scoți pe gură. Chiar dacă sinceritatea este foarte importantă în orice tip de relație, e important să știi când să spui adevărul, dar mai ales când.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Comunicarea dintre tine și partener va fi mult mai ușoară în această săptămână.

Vei reuși să îi spui ceea ce simți fără să îl faci să se simtă responsabil pentru asta, mai ales dacă nu e ceva de bine. Dacă ești singur, acum este momentul perfect de a aborda persoana pe care o placi. Nu îți va veni simplu să faci tu primul pas, dar va merita din plin!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele te sfătuiesc să acorzi o mai mare atenție relației de cuplu în această săptămână.

Chiar dacă între tine și partenerul tău de viață nu există probleme majore, e important să le tratați cu seriozitate și pe cele mici. Nu fugiți de confruntare și nu ascundeți sub preș nici cele mai banale probleme, în caz contrar acestea se vor acumula, iar unul dintre voi va răbufni la un moment dat.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei pune relațiile și dragostea, în general, pe primul loc în această săptămână.

Ești decis să îmbunătățești ce se poate îmbunătăți, chiar dacă asta presupune ca tu să depui mai multe eforturi decât ceilalți. Dacă ai copii, e necesa să te cobori la nivelul lor și să le explici cum stau lucrurile pe limba lor. În ceea ce privește relația cu partenerul, înceracă să fii mai sincer și mai pozitiv.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta se anunță a fi destul de conflictuală în ceea ce privește relațiile cu ceilalți.

Se pare că nu există altă șansă decât să îi confrunți pe cei care nu au de gând să îți ia în considerare nici măcar o sugestie. Poate că partenerul de viață are nevoie să se impună, însă orgoliul tău este întotdeauna prea puternic ca să cedezi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi la fel de agitată ca cele care au trecut, iar relația în care ești implicat se află într-un moment de cotitură.

Se pare că nimic nu te mai poate întoarce înapoi și începi încet, încet să îți dai seama că nu trebuie să mai crezi în promisiuni. Nu te mai minți singur și ia o decizie fermă! Chiar dacă va fi greu la început, poate că o despărțire este soluția cea mai bună!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu stai prea bine la capitolul dragoste, dar asta nu înseamnă că nu îți poți găsi fericirea în altă parte.

Se pare că între tine și partenerul de viață nu mai există înțelegere și niciunul dintre voi nu este dispus să lase de la el. Chiar relația în care ești implicat va mai rezista o perioadă așa, astrele prevăd un divorț sau o despărțire inevitabilă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru cuceriri.

Dacă statutul îți permite și ești pregătit să renunți la libertate, atunci încearcă să intri în jocul unei persoane care te place. Nu se știe niciodată ce va ieși, însă semnele arată un viitor bun pentru tine. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, privește mai mult asupra calităților persoanei de lângă tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viața ta socială și relațiile cu ceilalți vor fi mai importante decât relația de cuplu în această săptămână.

Și nu e nimic greșit în asta! Tu și partenerul de viață vă înțelegeți destul de bine, de aceea nu e nevoie de eforturi suplimentare sau compromisuri pentru o atmosferă plăcută. Având această liniște, te poți concentra mai mult pe legăturile exterioare care au început să se deterioreze!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este o săptămână bună pentru tine, mai ales dacă ești singur.

Se pare că vei avea numeroase oportunități de a repara unele relații mai vechi sau de a reveni la sentimente mai bune cu privire la un fost iubit. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, nu vor lipsi ocaziile de flirt cu alte persoane, însă îi vei demonstra persoanei iubite că poate avea încredere în tine orice ar fi. Știi ce vrei de la viață!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Astrele te sfătuiesc să fii mai sincer în această săptămână și să vorbești despre problemele tale sentimentale cu persoanele apropiate.

Dacă le ții în tine, nu faci altceva decât să acumulezi frustrări, iar o părere obiectivă e tot ce îți lipsește acum. Acest lucru nu înseamnă că te plângi prea mult sau că îți place drama, ci doar că ai nevoie de puțin ajutor.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână bună în ceea ce privește viața ta sentimentală.

Dacă te-ai implicat recent într-o relație, e posibil ca aceasta să evolueze foarte repede. Cu toate acestea, încearcă să nu sari etape, altfel dragostea se va consuma rapid. Dacă ești singur, e posibil să scapi o situație de sub control, iar acest lucru să te facă să îți pierzi și mai mult încrederea în abilitățile tale de cucerire. Un refuz nu înseamnă un capăt de lume!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod