Horoscopul săptămânii 30 septembrie-6 octombrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viața ta sentimentală va fi mai animată în această săptămână, dar asta nu înseamnă că va fi lipsită de neplăceri. E foarte ușor să treci de la veselie la tristețe și de la zâmbete la ceartă, așadar fii foarte atent la ce scoți pe gură. Chiar dacă sinceritatea este foarte importantă în orice tip de relație, e important să știi când să spui adevărul, dar mai ales când.

Este o săptămână bună pentru colaborări și pentru discuții despre afaceri ori investiții. Chiar dacă nu ajungi la nicio înțelegere cu cei pe care îi ai în față, e important ca lucrurile să fie spuse pentru a știi ce pași să urmezi pe viitor. Astrele te sfătuiesc să nu stagnezi, ci să încerci să faci orice pentru a-ți resuscita situația financiară.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Comunicarea dintre tine și partener va fi mult mai ușoară în această săptămână. Vei reuși să îi spui ceea ce simți fără să îl faci să se simtă responsabil pentru asta, mai ales dacă nu e ceva de bine. Dacă ești singur, acum este momentul perfect de a aborda persoana pe care o placi. Nu îți va veni simplu să faci tu primul pas, dar va merita din plin!

Dacă lucrezi mai mult în grupuri și mai puțin de unul singur, vei avea toate șansele să evoluezi pe plan profesional. În acest proces este foarte important să comunici și să prinzi din zbor idei noi. Banii nu sunt o problemă pentru tine la momentul actual, însă nu ar strica să faci unele economii!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele te sfătuiesc să acorzi o mai mare atenție relației de cuplu în această săptămână. Chiar dacă între tine și partenerul tău de viață nu există probleme majore, e important să le tratați cu seriozitate și pe cele mici. Nu fugiți de confruntare și nu ascundeți sub preș nici cele mai banale probleme, în caz contrar acestea se vor acumula, iar unul dintre voi va răbufni la un moment dat.

Situația ta financiară este una modestă, așa că nu o pune în pericol. Fii prevăzător atunci când cineva îți cere o favoare, mai ales dacă e vorba de bani. E posibil să constați că unele persoane din jurul tău nu au intenții deloc bune și că prietenia cu tine este falsă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei pune relațiile și dragostea, în general, pe primul loc în această săptămână. Ești decis să îmbunătățești ce se poate îmbunătăți, chiar dacă asta presupune ca tu să depui mai multe eforturi decât ceilalți. Dacă ai copii, e necesa să te cobori la nivelul lor și să le explici cum stau lucrurile pe limba lor. În ceea ce privește relația cu partenerul, înceracă să fii mai sincer și mai pozitiv.

Vei avea o săptămână foarte plină, însă vei avea suficientă energie pentru tot. Îți place să lucrezi atunci când știi că vei avea rezultate palpabile și îți place să simți că nu muncești degeaba. Nu aștepți laude din partea celor din jur, pentru că scopul tău este să-ți îmbunătățești situația financiară cât mai repede posibil.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta se anunță a fi destul de conflictuală în ceea ce privește relațiile cu ceilalți. Se pare că nu există altă șansă decât să îi confrunți pe cei care nu au de gând să îți ia în considerare nici măcar o sugestie. Poate că partenerul de viață are nevoie să se impună, însă orgoliul tău este întotdeauna prea puternic ca să cedezi.

Vei avea mult de muncă și vei putea greși cu ușurință în această săptămână. Cu toate acestea, nu vei fi taxat la bani, spre bucuria ta și a familiei tale. Vor apărea și tensiuni la locul de muncă, de aceea nu mai poți fi la fel de productiv ca înainte. Unii colegi te provoacă în mod intenționat, ferește-te de ei!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi la fel de agitată ca cele care au trecut, iar relația în care ești implicat se află într-un moment de cotitură. Se pare că nimic nu te mai poate întoarce înapoi și începi încet, încet să îți dai seama că nu trebuie să mai crezi în promisiuni. Nu te mai minți singur și ia o decizie fermă! Chiar dacă va fi greu la început, poate că o despărțire este soluția cea mai bună!

Săptămâna aceasta va fi bună în ceea ce privește finanțele. Vei primi o sumă de bani pe care o poți folosi pentru a achita o datorie mai veche. Chiar dacă apoi vei rămâne cu buzunarele goale, îți va plăcea sentimentul de libertate pe care ți-l oferă îndeplinirea promisiunilor.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu stai prea bine la capitolul dragoste, dar asta nu înseamnă că nu îți poți găsi fericirea în altă parte. Se pare că între tine și partenerul de viață nu mai există înțelegere și niciunul dintre voi nu este dispus să lase de la el. Chiar relația în care ești implicat va mai rezista o perioadă așa, astrele prevăd un divorț sau o despărțire inevitabilă.

Săptămâna aceasta va fi grea pe plan financiar. Vei avea nevoie de o sumă de bani de care nu poți face rost prea simplu. Și, chiar dacă o vei obține într-un final, compromisurile și sacrificiile la care te angajezi nu vor fi ușor de dus. Lasă orgoliul deoparte și acceptă ajutorul celor care ți-l oferă pe gratis!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru cuceriri. Dacă statutul îți permite și ești pregătit să renunți la libertate, atunci încearcă să intri în jocul unei persoane care te place. Nu se știe niciodată ce va ieși, însă semnele arată un viitor bun pentru tine. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, privește mai mult asupra calităților persoanei de lângă tine.

Vei fi concentrat pe bani și în această săptămână, pentru că niciodată nu ești mulțumit de ceea ce obții. Chiar dacă ai traversat o perioadă plină de câștiguri substanțiale, acum a sosit din nou momentul în care simți că poți mai mult. Din păcate, nu este indicat să faci investiții și tranzacții de orice fel, pentru că riști să pierzi tot. Mai ales dacă cei din jur îți semnalează o problemă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viața ta socială și relațiile cu ceilalți vor fi mai importante decât relația de cuplu în această săptămână. Și nu e nimic greșit în asta! Tu și partenerul de viață vă înțelegeți destul de bine, de aceea nu e nevoie de eforturi suplimentare sau compromisuri pentru o atmosferă plăcută. Având această liniște, te poți concentra mai mult pe legăturile exterioare care au început să se deterioreze!

Săptămâna aceasta vei fi destul de abătut din cauza unor probleme fianciare cu care te confrunți încă de ceva vreme. Simți că nu poți să revii pe linia de plutuire și e din ce în ce mai greu să faci față cheltuielilor. Se pare că e necesar să ieși din zona de confort și să te gândești la un nou job sau la unul suplimentar.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este o săptămână bună pentru tine, mai ales dacă ești singur. Se pare că vei avea numeroase oportunități de a repara unele relații mai vechi sau de a reveni la sentimente mai bune cu privire la un fost iubit. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, nu vor lipsi ocaziile de flirt cu alte persoane, însă îi vei demonstra persoanei iubite că poate avea încredere în tine orice ar fi. Știi ce vrei de la viață!

Este o săptămână bună pentru proiecte noi atât de grup, cât și pe cont propriu. Si curaj, inițiativă și idei îndrăznețe, așa că nu are ce să iasă prost. E posibil ca o persoană apropiată să aibă nevoie de ajutor din partea ta. Fă-ți timp pentru aceasta și oferă-i suportul necesar!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Astrele te sfătuiesc să fii mai sincer în această săptămână și să vorbești despre problemele tale sentimentale cu persoanele apropiate. Dacă le ții în tine, nu faci altceva decât să acumulezi frustrări, iar o părere obiectivă e tot ce îți lipsește acum. Acest lucru nu înseamnă că te plângi prea mult sau că îți place drama, ci doar că ai nevoie de puțin ajutor.

Este o săptămână bună pentru perfecționare. Chiar dacă nu vei cunoaște o îmbunătățire imediată a situației tale financiare, este foarte important să pui bazele a ceea ce va însemna carieră în viitorul apropiat. Investește în tine cât de mult poți și profită de orice oportunitate care ți se oferă, chiar dacă va trebui să renunți la unele plăceri din viața personală.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână bună în ceea ce privește viața ta sentimentală. Dacă te-ai implicat recent într-o relație, e posibil ca aceasta să evolueze foarte repede. Cu toate acestea, încearcă să nu sari etape, altfel dragostea se va consuma rapid. Dacă ești singur, e posibil să scapi o situație de sub control, iar acest lucru să te facă să îți pierzi și mai mult încrederea în abilitățile tale de cucerire. Un refuz nu înseamnă un capăt de lume!

Săptămâna aceasta ți se va atrage atenția cu privire la banii pe care îi cheltuiești. Persoanele care țin la tine vor încerca să te facă să înțelegi că ai parte de un derapaj care îți poate destabiliza viața. De asemenea, vor face tot posibilul ca împreună cu tine să găsiți soluții de creștere a venitului. Măcar așa, cheltuielile vor fi direct proporționale cu câștigurile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod