Horoscopul banilor în săptămâna 27 martie-2 aprilie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important să accepţi şi ideile celor din jur în această săptămână.

Ca angajat, trebuie să te conformezi regulilor impuse, pentru că deocamdată nu ai libertatea de a face doar ceea ce vrei tu. Situaţia ta financiară este în pericol atât timp cât te joci cu focul la locul de muncă. Nu îţi subestima şefii!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eforturile tale vor fi răsplătite în această săptămână şi vei fi mândră de ceea ce obţii doar prin forţele proprii.

Faptul că nu eşti genul care să ceară ajutor şi face totul pe cont propriu, te va propulsa în aceste zile pe plan profesional. Nu îţi pierde totuşi timpul cu activităţi din care nu ai nimic de câştigat!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Munca în echipă îţi poate aduce mai mulţi bani în această săptămână, trebuie doar să te adaptezi în funcţie de situaţie.

Expune-ţi ideile cu mai mult curaj şi vei reuşi să îţi duci la bun sfârşit dorinţele profesionale. Dacă eşti implicată într-un proiect de care eşti foarte ataşată, acum este momentul să ceri sfaturi persoanelor cu mai multă experienţă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cum viaţa sentimentală te-a stors de energie, în această săptămână îţi va fi foarte greu să te concentrezi la locul de muncă.

Şansele de avansare sunt mari, însă trec pe lângă tine fără să ştii de existenţa lor. Este doar o chestiune de timp până când cineva îţi va atrage atenţia şi te va aduce cu picioarele pe pământ.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta va fi destul de agitată şi vei fi nevoită să faci multe deplasări în interes de serviciu.

Nu este cazul să te plângi că ai atâtea de făcut, mai ales dacă ţi se promit mai mulţi bani. Mergi până la capătul lumii dacă simţi că poţi avansa profesional într-un timp cât mai scurt.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei simţi că munceşti mai mult decât colegii tăi, lucru care te va frustra la maximum.

Din păcate, nu eşti dispusă să joci riscant şi ţii de poziţia ta cu dinţii, chiar dacă salariul a rămas acelaşi ca înainte. Încearcă să nu îţi faci dreptate singură, ci mai degrabă să comunici deschis cu superiorii tăi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu îţi poate schimba nimeni modul de gândire, dar săptămâna aceasta vei fi mai căpoasă decât şi-ar fi putut imagina oricine.

Este foarte important să te adaptezi noilor situaţii în care eşti pusă şi să nu rămâi ancorată în trecut, refuzând să ieşi din zona ta de confort. Situaţia financiară este una bună, însă tot nu te opreşti din a-ţi dori mai mult.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Din punct de vedere financiar, lucrurile merg excelent pentru tine în această săptămână.

Vei dispune de atât de mulţi bani încât vei avea posibilitatea de a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoie. Spritul tău civic este foarte evident, iar asta te transformă într-o persoană sociabilă şi agreabilă. Totuşi, nu risipi economiile pe lucruri total inutile!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pe plan profesional, situaţia ta nu este tocmai roz.

În aceste zile va trebui să faci faţă reproşurilor din partea şefilor, riscând să fii arătată ca exemplu negativ. Chiar dacă se va întâmpla acest lucru, este esenţial să nu te pierzi cu firea şi să îţi recunoşti greşelile. Un sfat din partea celor mai în vârstă ţi-ar prinde bine, aşa că nu te teme să-l ceri!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Traversezi o perioadă extrem de dificilă şi agitată la locul de muncă, iar orele petrecute peste program îţi pot afecta şi celelalte sectoare ale vieţii tale.

Eşti supusă la tot felul de teste pentru a demonstra că îţi meriţi statutul, astfel încât vei ajunge să crezi că ceea ce faci nu ţi se potriveşte. Gândeşte-te la bani înainte de a da bir cu fugiţii.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o perioadă bună pentru investiţii sau pentru negocieri.

Ai cuvintele potrivite la tine şi vei reuşi să obţii o mărire de salariu atât timp cât o ceri. Dacă te laşi în baza altora şi aştepţi să fii avansată fără să arăţi că îţi doreşti acest lucru, fii sigură că nu o să fii băgată în seamă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Din punct de vedere material, zilele acestea o să ai parte de surpriza vieţii tale.

Ai toate şansele să primeşti o moştenire sau un cadou substanţial de la un admirator secret. Este foarte important să nu accepţi aceste bonusuri atât timp cât eşti nevoită să faci compromisuri nedemne de tine. Fii inteligentă şi hoaţă în acelaşi timp, dar nu îţi încălca principiile!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod