Horoscopul banilor în săptămâna 26 martie-1 aprilie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important ca în această săptămână să discuţi deschis cu colegii tăi şi să încerci să te înţelegi bine cu ei.

O relaţie bună cu aceştia îţi va spori productivitatea şi te va ajuta să avansezi mult mai rapid. Nu te poate ţine nimeni în loc din atingerea ţelurilor, însă trebuie să lucrezi mai mult în echipă. Banii se anunţă a fi din ce în ce mai mulţi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei avea parte de o săptămână destul de agitată la locul de muncă, însă nimic nu te doboară pe tine.

Vei face faţă cu brio tuturor sarcinilor primite, şi mai mult decât atât, e posibil chiar să fii avansată din acest motiv. Vei fi la locul potrivit la momentul potrivit, însă nici aptitudinile şi abilităţile tale nu sunt de ignorat. Eşti bună în ceea ce faci şi abia acum vei conştientiza acest lucru.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Situaţia ta financiară va rămâne neschimbată, însă se anunţă schimbări benefice în viitorul apropiat.

E important să te axezi pe proiecte consistente asupra cărora să îţi canalizezi toate resursele. Nu e indicat să te implici în multe lucruri deodată, ci să le iei pe rând, încet şi conştiincios. Munca în echipă, de asemenea, poate grăbi succesul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Din păcate, nu vei obţine banii la care visai în această săptămână.

Cu toate că ai muncit din greu şi o faci în continuare, rezultatele nu sunt palpabile. Şefii sunt mulţumiţi de tine, însă, în acelaşi timp, nu sunt dispuşi să îţi mărească salariu. Cu toate că ai nevoie de mai mulţi bani decât oricând şi faci tot posibilul în acest sens, cel mai probabil soluţia va fi tot să te împrumuţi la cineva.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o săptămână bună pentru schimbări profesionale, mai ales dacă ai ajuns la un nivel care îţi oferă mai multă siguranţă în propriile forţe.

E necesar să munceşti cu aceeaşi determinare oriunde te-ai muta şi astfel vei dobândi cele mai bune rezultate. Dacă îţi doreşti un loc de muncă mai bine plătit, caută-l şi îl vei găsi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti nemulţumită de alegerile financiare ale partenerului de viaţă, însă nu poţi decide doar tu ce să faci cu banii comuni.

E necesar să discutaţi deschis şi să ajungeţi la o înţelegere, mai ales dacă banii nu vă dau afară din casă. Dacă nu există compromisuri, e posibil să creezi mai multe probleme decât sunt deja.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Faci alegeri greşite în ceea ce priveşte banii şi e posibil ca ulterior să regreţi, însă când deja e prea târziu.

Încearcă să nu mai fii atât de impulsivă şi să te gândeşti de două ori înainte de a face ceva. Mai mult decât atât, nu lua decizii dacă ştii că acestea pot afecta persoanele dragi ţie. Cu toate că salariu tău este unul mai mult decât modest, nu e nevoie să arunci cu banii în stânga şi în dreapta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Munceşti din greu, însă impulsivitatea ta te poate trage înapoi pe plan profesional.

Învaţă să îţi alegi cuvintele cu grijă, mai ales dacă discuţi cu persoane care îţi pot decide viitorul. Cu toate că eşti foarte bună în ceea ce faci, calităţile tale ar putea fi stârpite de un comportament urât. Câştigurile în plus vor depinde de asta!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încă din primele zile ale acestei săptămâni vei începe să culegi roadele muncii tale.

Eforturile tale vor fi în sfârşit răsplătite, iar banii câştigaţi nici nu puteau veni într-un moment mai bun. Se anunţă cheltuieli suplimentare în acest weekend, însă nu vei mai avea de ce să îţi faci griji!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu stai prea bine la capitolul bani, însă faci eforturi mari pentru a te descurca cum poţi mai bine.

E necesar să îţi faci o listă de priorităţi şi să te organizezi cu atenţie. Dacă ai de returnat o sumă de bani în aceste zile, însă situaţia financiară nu îţi permite, cere îndurare de la persoana cu pricina şi vei primi înţelegere. Nu va dura mult până îţi vei reveni pe acest plan!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Banii nu sunt o problemă pentru tine, însă nici nu te dau afară din casă.

Încearcă să fii cât de chibzuită poţi şi să nu îţi achiziţionezi prea multe hainde mânată de impulsurile de moment. Organizează-te în aşa fel încât să te poţi descurca fără probleme şi în viitorul apropiat, care se anunţă mai abundent în cheltuieli.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Firea ta uşor instabilă te face să iei unele decizii proaste în ceea ce priveşte banii în această săptămână.

Din fericire, există o persoană care va interveni la timp şi te va salva să faci o prostie mare. Faptul că vei fi la un pas de a pierde inutil o sumă importantă de bani te va face să realizezi căî trebuie să devii mai responsabilă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod