Horoscopul banilor în săptămâna 25 iunie-1 iulie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viaţa profesională îţi va ocupa tot timpul în aceste zile, însă acum e momentul tău.

Cu toate că trebuie să faci unele sacrificii, jobul tău este prioritar acum şi lui trebuie să îi acorzi întreaga atenţie. Cât de curând vei avea şansa de a te implica într-un proiect de zile mari datorită căruia vei câştiga bani cu nemiluita.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu o duci rău cu banii, însă în aceste zile simţi mai mult decât oricând monotonia actualului loc de muncă.

Faptul că deja nu se mai întâmplă nimic nou şi nu mai ai oportunitatea de a învăţa lucruri noi te sperie suficient de mult încât să iei în considerare o schimbare. Nu banii sunt problema, ci faptul că ai ajuns în acel punct în care nu mai ai unde să creşti.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Traversezi o perioadă tensionată la locul de muncă, iar asta te face să fii o persoană destul de irascibilă chiar şi cu acele persoane care nu au nicio vină.

Încearcă să te aduni puţin şi să iei totul cu calm pentru a evita eventualele probleme. Nu o duci rău cu banii, dar gândul că aceştia pot dispărea într-o clipă te sperie şi te face să acţionezi greşit.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În aceste zile îţi va fi greu să lucrezi cu unele persoane nou apărute în peisaj, însă te vei obişnui treptat.

Faptul că trebuie să te adaptezi unor noi reguli şi condiţii te agită şi panichează puţin, dar miza este mare şi nu vei risca să pierzi. Banii sunt extrem de importanţi pentru tine în această perioadă a vieţii tale, de aceea trebuie să tragi tare pentru a-i câştiga.

Leu(22 iulie - 22 august)

Firea ta ambiţioasă va ieşi la iveală şi în aceste zile, iar asta deja nu va mai surprinde pe nimeni.

E un lucru obişnuit ca tu să fii mereu pe primul loc, să câştigi cei mai mulţi bani şi să te bucuri de cele mai multe aprecieri din partea celor din jur. E necesar ca după un aşa mare succes să nu îi tratezi pe cei dragi cu superioritate şi să te porţi ca şi până acum!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti pusă pe investiţii majore, cu toate că te sperie schimbările mari.

Faptul că dintr-o dată te vei trezi cu buzunarele goale te va deprima puţin, însă pe parcurs vei învăţa să te bucuri de ceea ce ai obţinut prin merit propriu. Ascultă de sfaturile celor din jur atunci când ai de gând să achiziţionezi obiecte costisitoare!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti indecisă cu privire la o investiţie majoră pe care o ai în plan şi de aceea, aceste zile vor fi destul de stresante pentru tine.

E necesar să iei totul în calcul înainte de a acţiona, mai ales dacă e vorba de mulţi bani la mijloc. O listă a avantajelor şi dezavantajelor te poate ajuta să iei o decizie corectă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta va fi plină pe plan profesional, dar şi plăcută în acelaşi timp.

Vei cunoaşte o mulţume de oameni noi şi interesanţi de la care poţi învăţa lucruri utile pe viitor. E important să ştii cu cine baţi palma dacă vrei să te implici într-o afacere şi să nu te laşi manipulată sub nicio formă de nimeni!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Aceste zile sunt numai bune pentru o reevaluare a situaţiei tale financiare.

Vor fi necesare multe calcule şi multe planuri de bătaie pentru viitorul apropiat, însă doar aşa vei reuşi să duci viaţa pe care ţi-o doreşti. Din când în când alocă-ţi timp pentru monetar pentru că uneori vei fi suprinsă plăcut de ceea ce vei afla!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu o duci prea bine cu banii şi nici nu reuşeşti să îţi dai seama ce poţi face pentru a schimba situaţia.

Este clar că la locul actual de muncă câştigi prea puţin raportat la munca pe care o depui, de aceea apare această nemulţumire pe care o resimţi. Cu toate că nu îţi plac schimbările, e necesar să ieşi din zona ta de confort pentru a mişca puţin lucrurile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti o persoană de la care oamenii ştiu la ce să se aştepte, însă de această dată eşti mai imprevizibilă decât oricând.

Acest lucru este valabil pe plan profesional unde o decizie de ultimă oră pe care o vei lua va veni ca un uragan pentru cei din jur. Chiar dacă şefii sau colegii sunt sceptici la început, cu siguranţă vei avea câştiguri majore. Rişti şi câştigi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ai nevoie de mai mult curaj pentru a schimba puţin lucrurile în ceea ce priveşte situaţia ta financiară.

Cu toate că nu ai motive să te plângi de locul actual de muncă, ţi-ai dori să faci mai mult decât atât. Ai o mulţime de pasiuni şi de aptitudini din care poţi câştiga suplimemtar, trebuie doar să îţi iei inima în dinţi şi să acţionezi în acest sens.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod