Care e prima impresie pe care o laşi oamenilor, în funcţie de zodia ta

Fiecare zodie vine cu particulariţăţile ei, unii se pot distra pe seama lor, pe când alţii ar putea să le admire!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Oamenii se tem de tine.

Eşti foarte puternică şi îndrăzneaţă, iar asta îi intimidează pe ceilalţi. Din păcate, forţa ta este înfricoşătoare şi când oamenii se sperie, totul se întoarce împotriva ta, pentru că ei tind să distrugă ceea ce nu înţeleg. Tu ai de suferi din cauza faptului că îţi împărtăşeşti întelepciunea şi de multe ori intenţiile tale bune au fost înţelese greşit.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Oamenii cred că îi minţi.

S-ar putea să o faci sau nu, dar natura ta misterioasă şi uimirea din ochii tăi îi face să creadă asta. Nu e neapărat un lucru rău, dar afectează încrederea. Ai încercat să dovedeşti contrariul în trecut şi s-ar putea să fi obosit să îi convingi că eşti o persoană de încredere.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Oamenii presupun automat că eşti o persoană ratată.

Asta cred că doare, dar este ceva cu care ai avut de-a face toată viaţa. Partea bună e că nu eşti deloc aşa şi ai venit pe lume plină de încredere în tine, iar asta ar trebui să te ajute să ignori lumea dezamăgitoare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Oamenii cred că eşti leneşă.

Părerea lor despre tine este că vrei doar să stai în casă şi să te uiţi la TV tot timpul. Dacă te-ar cunoaşte mai bine, ar vedea că te poţi distra şi în afara casei, dar nu o vor face pentru că nu pot trece peste ideea că iubeşti să nu faci nimic.

Leu(22 iulie - 22 august)

Oamenii cred că eşti uimitoare.

Emani doar magie şi putere atunci când eşti lăsată să fii cum vrei tu. Leul e cea mai fermecătoare zodie, şi deşi ai şi părţi mai puţin bune, de obicei meriţi lauda şi fascinaţia celor din jur.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Oamenilor le e frică de tine.

Nu pentru că eşti înţeleaptă sau puternică, ci pentru că ei cred că îi urăşti. Eşti atât de des condusă de ură încât cei din jurul tău pur şi simplu pleacă de lângă tine şi te lasă singură. Nu îţi place asta, pentru că dacă eşti singură, nu mai ai pe cine să critici.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Oamenii cred că eşti foarte drăguţă.

Şi eşti, cel puţin la suprafaţă. Poate că eşti un monstru în interior, dar cei din jur nu vor ştii niciodată acest lucru, pentru că tu ştii cum să pari cu totul altfel.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Oamenii cred că eşti bună la pat.

Poate că eşti sau poate e datorită faptului că îţi place foarte mult să iubeşti, iar această reputaţie te face să fii o persoană populară. Este bine ca oamenii să gândească asta despre tine, altfel următorul lucru ar putea fi că eşti o sadică sau o ucigaşă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Oamenii cred că eşti cu capul în nori.

Ei te plac, dar nu au încredere în tine pentru că tot ce văd că tot ce faci este să fii pierdută în gânduri. Trăieşti în visare, iar dacă ai deschide bine ochii ai vedea că mai sunt şi alţi oameni alături de tine, pe lângă prietenii tăi imaginari.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Oamenii cred că eşti încrezută.

Întotdeauna foloseşti un limbaj superior care îi face pe cei din jur să se întrebe despre ce vorbeşti, totuşi!? Încearcă să nu îi priveşti de sus pe cei de lângă tine, eşti muritoare la fel ca şi ei!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Oamenii cred că eşti rece.

Şi ghici ce, chiar eşti! Poate că nu vrei să fii distantă, dar cu siguranţă laşi impresia că eşti o persoană foarte egoistă şi nepăsătoare. Dar, de regulă, nu îţi pasă, iar asta e uşor de observat pentru restul.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Oamenii cred că eşti plictisitoare.

Şi asta din cauza faptului că pozezi în martir şi te plângi constant. E destul de rău că această trăsătură este prima observată, pentru că asta îi împiedică să îşi dorească să cunoască şi latura bună a personalităţii tale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod