Horoscopul banilor în săptămâna 23-29 septembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vor exista schimbări pe plan financiar pentru tine în această săptămână, însă vei reuși să ieși mai mult în evidență la locul de muncă.

Ești mai sociabil, lucru care te face din ce în ce mai popular în rândul colegilor. E posibil să legi unele prietenii cu persoane destul de influente, însă nu ești genul care să profite de astfel de situații.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă atmosfera de la locul de muncă este una plăcută, atunci vei reuși să ai rezultate bune.

Apar șanse de îmbunătățire a situației financiare, dar și a poziției profesionale. Cu toate acestea, ai grijă să rămâi cu picioarele pe pământ indiferent cât de sus ai ajunge.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu este o săptămână bună pentru investiții sau tranzacții de orice fel.

Înainte de a lua decizii care implică bani, e necesar să ceri sfaturi celor care au mai multă experiență ca tine în afaceri. În weekend, e posibil să cheltui mai mulți bani decât ar trebui și asta doar din cauza faptului că te lași manipulat de prieteni și cunoștințe noi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta vine cu deblocări ale unor proiecte mai vechi sau cu noi oportunități profesionale.

Ai toate șansele să îți găsești un nou loc de muncă mai bun, cu un salariu care îți poate satisface nevoile banale. Tot ce trebuie să faci este să ai mai multă încredere în tine și să acționezi în consecință!

Leu(22 iulie - 22 august)

Întârzierile vor fi taxate în această săptămână, așa că fă tot posibilul să fii punctual măcar atunci când vine vorba de întâlniri oficiale.

Cei din jurul tău se bazează pe tine, așa că nu îi dezamăgi. Chiar dacă ai multă încredere în tine, nu e cazul să îi faci pe ceilalți să te aștepte ca pe un zeu!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta ai parte de cheltuieli majore. Te așteptai la acest lucru și nu vei primi vestea ca pe un șoc.

Mai mult decât atât, în ciuda faptul că ești o persoană pesimistă, de data aceasta latura matură și practică câștigă teren. Știi că aceste investiții îți vor ușura viața și datorită lor vei fi mai liniștit.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei fi pus pe răsfăț și o să fii tentat să cheltui mai mult decât te țin buzunarele.

Dacă ajungi la mall, cu siguranță te vei întoarce cu sacoșile pline de haine. E în regulă să îți reînnoiești garderoba, însă nu trebuie să exagerezi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea să ai unele discuții în contradictoriu cu colegii de serviciu, dar acestea îți vor scoate în evidență inteligența.

Ai șansa de a-ți face cunoscute ideile în fața unor persoane cu adevărat importante. Cu toate acestea, dacă simți că îi pui la pământ prea rău pe cei cu care discuți, lasă de la tine și retrage-te!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână o să ai parte de multă distracție și iubire.

Ca să îți îmbunătățești nivelul material, trebuie să îți dai silința cu adevărat, să muncești mai mult și să nu te plângi. Ține-o tot așa!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă iubești animalele, trebuie să fii responsabil cu acestea, să le îngrijești și să le implici în viața ta.

Fie că e vorba de un papagal, de un cățel sau de o pisică, nu trebuie deloc să te gândești la bani în astfel de situații urgente.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În cursul acestei săptămâni nu o să ai parte deloc de griji.

Bucură-te de această perioadă atât timp cât încă o mai poți face! Dacă plănuiești să pleci într-o excursie, asigură-te că destinația aleasă va fi una specială!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Din punct de vedere financiar, lucrurile se vor așeza foarte bine pentru tine.

Încearcă să îți rezolvi tot mai multe treburi în această perioadă pentru că urmează o perioadă mai dificilă! Achită-ți datoriile, returnează împrumuturile și fă doar acele cumpărături care sunt strict necesare!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod