Horoscopul banilor în săptămâna 21-27 ianuarie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână s-ar putea să fii foarte ocupat în ceea ce priveşte serviciul.

Deşi vei simţi că faci faţă, la un moment dat vei claca. Faptul că te implici în mai multe activităţi deodată, nu te ajută prea mult în finalizarea sarcinilor. Încearcă pe cât posibil să nu dai greş cu lucrurile importante şi nu îţi pune situaţia financiară în pericol!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai nevoie de mai mulţi bani în această perioadă, drept urmare vei face tot posibilul să îţi suplimentezi venitul.

Ai idei minunate pe care le poţi pune în practică şi în plus de asta, ştii să faci economii. Dacă ştii că ai o slăbiciune, încearcă să eviţi pe cât posibil tentaţia!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei fi plin de energie în această săptămână şi vei reuşi să faci lucruri uimitoare pe plan profesional.

Şefii tăi vor remarca că ai multă energie şi vor profita de asta dându-ţi sarcini suplimentare. Vei reuşi să faci faţă tuturor provocărilor, spre disperarea colegilor care nu pot ţine pasul cu tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Deschide bine ochii în această săptămână şi nu te lăsa păcălit de nimeni din jur.

E posibil ca unele persoane care aparent îţi vor binele, să te trădeze. Când ai dovezi concrete încearcă să nu faci un mare caz din asta, dar să îi scoţi rapid din viaţa ta!

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei avea multe de făcut în această săptămână însă vei reuşi să te organizezi destul de bine.

Programul încărcat de la serviciu nu îţi va mai lăsa timp pentru viaţa personală, însă vei putea să obţii lucruri extrem de importante pe plan profesional. Nu e exclusă o avansare!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei primi o sumă de bani pe care o aşteptai de multă vreme.

Din păcate, nu vei sta prea mult cu banii în buzunar pentru că deja le-ai făcut alt plan. Chiar dacă nu stai prea rău din punct de vedere financiar, nu uita că întotdeauna e loc de mai bine! Dacă eşti mai ambiţios, vei reuşi să avansezi în carieră.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei avea ideea de a te îmbogăţi peste noapte, însă nu este posibil acest lucru.

Trebuie să alegi între carieră şi familie dacă vrei să fii cu adevărat fericit. Varianta ideală pentru tine este să aduci echilibru în viaţa ta şi să ai câte puţin din fiecare. Banii nu îţi vor aduce fericirea, chiar dacă părerea ta din acest moment este cu totul alta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vei fi tentat să te plângi celor din jurul tău de situaţia ta financiară.

Din păcate, acest lucru nu îţi va aduce niciun beneficiu, cu excepţia unor sfaturi valoroase. Nu ar strica să fii mai ambiţios şi să ieşi din zona ta de confort dacă vrei să reuşeşti în viaţă. Încearcă tot mai multe lucruri noi, până când vei găsi ceea ce cauţi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Sfatul unui prieten drag te va ajuta enorm în aceste zile.

Dacă traversezi o perioadă mai puţin bună pe plan financiar, primeşti exact impulsul de care ai nevoie pentru a trece peste acest impas. Nu ai nevoie de bani de la nimeni, însă ai nevoie de un imbold pentru a te ambiţiona. Dacă eşti pe punctul de a-ţi schimba locul de muncă, nu te răzgândi în ultimul moment.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta va fi destul de grea pentru tine din cauza deplasărilor în interes de serviciu pe care trebuie să le faci.

Familia nu va fi deloc mulţumită de absenţa ta şi vor apărea discuţii nedorite. Dacă ai copii, aceştia îţi vor simţi cel mai mult lipsa. Cântăreşte bine lucrurile şi vezi dacă merită să faci atâtea sacrificii de dragul banilor!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Începutul acestei săptămâni este uşor timid în ceea ce priveşte relaţiile cu şefii şi colegii de serviciu.

Aceştia par a avea ceva cu tine, însă tu nu trebuie să te laşi afectat, ci din contră, să îţi urmăreşti interesul. Din fericire, viaţa de familie te împlineşte şi îţi oferă energia de care ai nevoie pentru a reuşi în viaţă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu ştii ce vrei de la viaţă, iar în această săptămână situaţia va deveni şi mai evidentă.

Deciziile pe care le iei vor fi contradictorii, iar într-un final vei avea nevoie de sfatul unei persoane cu mai multă experienţă. Este clar că nu te pricepi la afaceri şi în momentul de faţă nu îţi permiţi să îţi pui în pericol situaţia financiară.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod