Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 21-27 ianuarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca în această săptămână să cunoşti iubirea adevărată.

Cel mai probabil va veni de unde nu te aştepţi sau poate fi vorba de o persoană pe care nu o priveai decât ca pe un prieten. Indiferent de situaţie, încearcă să fii cât mai deschis şi sincer cu privire la sentimentele tale. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, nu ar strica să ai mai multă grijă de nevoile partenerului, cel puţin de cele din dormitor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te gândeşti mai mult la carieră în aceste zile şi uiţi de nevoile celor dragi.

Nu îţi îndeplineşti obligaţiile familiale, de aceea o să tot primeşti reproşuri. E drept că nu ai timp, dar dacă ai face eforturi, ai reuşi până la urmă. Faptul că te axezi mai mult pe locul de muncă arată că ei sunt mai puţin importanţi. Dacă eşti singur, atunci atmosfera va fi liniştită şi vei putea să te ocupi doar de ce îţi doreşti.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să nu dictezi doar tu totul în familie sau în relaţia cu partenerul de viaţă.

Nu ar strica să vorbeşti mai puţin şi să asculţi mai mult. Chiar dacă consideri că ideile tale sunt mai bune, încearcă să le dai şi altora o şansă de a se exprima sau de a se impune. Dacă eşti singur, poţi crea tensiuni în rândul unor cupluri pe care le întâlneşti în aceste zile.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În această săptămână, relaţiile cu cei dragi se deteriorează din cauza faptului că eşti prea critic la adresa lor.

Partenerul de viaţă nu îţi va tolera toanele şi va reacţiona pe măsură. Cu toate acestea, spre weekend, lucrurile pot reveni la normal cu puţin efort din partea ta. Dacă eşti singur, încearcă pe cât posibil să nu devii invidios pe cuplurile din jurul tău, altfel vei căpăta mari frustrări.

Leu(22 iulie - 22 august)

În această săptămână vei avea parte de multă iubire şi afecţiune, însă vrei şi mai mult.

Se pare că nu te mai mulţumeşte ceea ce îţi oferă partenerul de viaţă şi începi încet, încet să te detaşezi de el. Dacă te gândeşti că poţi găsi mai multă pasiune în altă parte, fii sincer şi pune capăt relaţiei în care eşti implicat în acest moment. Dacă eşti singur, e posibil să acţionezi cu inimă şi deloc raţional.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta te vor măcina sentimente pe care nu ştii cum să le gestionezi.

Nu eşti singur de ceea ce vrei, iar în capul tău apar o mulţime de scenarii cu privire la situaţia ta amoroasă. E posibil să aştepţi ceva din partea unei persoane pe care o placi, iar această aşteptare te omoară. Fie că eşti singur sau nu, eşti atras de persoane interzise!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi mult mai bună pentru tine pe plan sentimental.

Chiar dacă eşti agitat la locul de muncă, îţi găseşti timp şi energie pentru persoana iubită. Acest lucru va fi apreciat şi atmosfera se va îmbunătăţi între voi. Dacă eşti singur, încearcă pe cât posibil să nu faci tu primul pas spre o relaţie. În caz contrar, ai putea să îţi pierzi total încrederea în tine în cazul unui refuz.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta te vei concentra mai mult pe viaţa ta profesională, însă persoana iubită te va susţine pe deplin.

E foarte important pentru tine să ai alături de tine oameni care cred în visurile tale, astfel vei reuşi să ajungi mereu unde ţi-ai propus. Nu uita să îi apreciezi pe cei dragi şi să nu uiţi niciodată că fac parte din succesul tău!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Zilele acestei săptămâni vor fi pline de evenimente imprevizibile.

Dacă eşti singur, e posibil să cunoşti o persoană care te va face să uiţi brusc de timiditate. Cu toate acestea, nu te grăbi să începi o relaţie imediat. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, nu ar fi exclus să afli un amănunt extrem de incomod despre cel de lângă tine. Se pare că nu îl cunoşti atât de bine precum credeai!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta vei reuşi să îţi scoţi partenerul din minţi.

Gelozia care te macină a devenit o obsesie şi nimeni nu ar putea tolera cu uşurinţă această problemă. Lucrurile scapă de sub control şi dacă cei din jur îţi spun că ai nevoie de ajutor, nu îi lua în râs! Pe lângă faptul că îl faci nefericit pe cel de lângă tine, este vorba de nefericirea ta. Nu ai cum să fii vesel şi pozitiv dacă în cap ai numai griji şi scenarii imposibile!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei avea de furcă cu partenerul de viaţă în această săptămână.

Indiferent ce faci, acesta este nemulţumit sau simte că nu e de ajuns. Încearcă să îl înţelegi dacă traversează o perioadă mai dificilă, însă în caz contrar, ar trebui să îţi pui semne de întrebare. Dacă eşti singur, toate persoanele pe care le placi par să te vrea în viaţa lor mai mult ca pe un prieten. Încearcă să nu îţi pierzi încrederea în tine, undeva, partenerul perfect te aşteaptă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei fi plin de energie în această săptămână, iar acest lucru poate fi benefic relaţiei tale de cuplu.

Faptul că iniţiezi tot felul de activiţăţi împreună cu partenerul de viaţă este un plus pentru evoluţia voastră. Poate că te-ai maturizat sau poate ai nevoie de mai multă acţiune în viaţa ta. Ideea e că nu alegi să cauţi aceste lucruri în altă parte şi pentru asta eşti de apreciat!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod