Horoscopul banilor în săptămâna 16-22 ianuarie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai toate şansele ca în această săptămână să te faci remarcată pe plan profesional

Nu va fi uşor şi vei fi nevoită să faci unele sacrificii pentru a ajunge unde ţi-ai propus. Din fericire pentru tine, atunci când ai momentul tău de glorie va fi exact cine trebuie pentru a vedea. Este o idee bună să lucrezi în echipă, astfel banii vor fi mai mulţi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei da randament la locul de muncă în această săptămână şi vei fi remarcată.

Chiar dacă nu ţi se va oferi o mărire de salariu, este un pas important înainte. Este important să ţii de banii pe care i-ai economisit până acum şi să nu cedezi presiunilor celor din jur de a-i ajuta. Chiar dacă nu ai acum nevoie de ei, nu este cazul să bagi mâna în foc pentru nimeni!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Lucrurile merg bine pe plan profesional pentru tine, iar banii nu sunt o problemă nici în aceste zile.

Astrele îţi recomandă să nu te opreşti din a te perfecţiona, aşa că investeşte în cursuri de specializare în domeniul în care activezi sau chiar într-altul nou. Dacă eşti implicată în afaceri alături de mai multe persoane, atunci ai grijă ca toţi să primiţi aceeaşi sumă de bani pentru munca depusă ca o echipă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important să te axezi pe situaţia ta financiară în această săptămână şi să laşi pentru altădată sarcinile pe care le primeşti.

Nu te poţi concentra prea bine, aşa că nu risca să faci mai mult rău decât bine. Concentrează-te pe relaţia cu superiorii şi pe ceea ce sunt aceştia dispuşi să îţi ofere de acum înainte. Este o chestiune delicată!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vor apărea schimbări ale situaţiei tale financiare ori profesionale în această săptămână, aşadar concetrează-te ca şi până acum şi vei da randamentul dorit.

O atenţie deosebită ar trebui acordară relaţiilor de la serviciu, mai ales a celor cu superiorii tăi. Nu se ştie niciodată când ai nevoie de ei, aşa că înţelege-te cât de bine poţi cu aceştia.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de o săptămână extenuantă la serviciu, ceea ce înseamnă mulţi nervi şi tensiuni în acest mediu.

O dispută cu un coleg se poate transforma într-un adevărat război dacă nu ştii când să te opreşti. Dacă vezi că nu ajungeţi la nicio înţelegere în ceea ce priveşte banii, cel mai bine ar fi să te reorientezi pe un proiect pe cont propriu.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei avea extrem de mult de muncă în această săptămână, însă vei reuşi să le scoţi la capăt pe toate şi să fii răsplătită aşa cum meriţi.

Bugetul tău va creşte, dar nu aşa va fi mereu de acum înainte, aşa că pune deoparte într-un depozit de economii şi ţine de ei cât de mult poţi. Vei fi apreciată şi invidiată în acelaşi timp de cei din jurul tău!

Leu(22 iulie - 22 august)

Trebuie să dai dovadă de mai mult curaj în această săptămână şi să te implici îmn afaceri sau proiecte noi dacă ţi se oferă ocazia.

Dispui de banii necesari pentru un astfel de start, aşa că ia în considerare sfaturile care ţi se dau şi pune-le în practică de cum prinzi momentul. Nu trebuie să îţi faci iluzii şi nici să aştepţi rezultate imediate!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu duci lipsă de bani, dar în sinea ta ţi-ai dori mai mulţi şi simţi că meriţi mai mulţi.

Nu este un moment prielnic pentru a cere o mărire de salariu, mai ales dacă ceea ce faci la locul de muncă actual îţi place şi nu ai vrea să-l pierzi. Înarmează-te cu răbdare, munceşte astfel încât nimeni nu are ce să îţi reproşeze şi cât de curând va răsări soarele şi pe strada ta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti destul de nemulţumită de situaţia profesională în care eşti şi simţi că poziţia ta este instabilă.

Banii pe care îi câştigi sunt suficienţi, însă ştii că poţi obţine mai mulţi şi asta te macină pe interior. Cel mai probabil, odată cu creşterea salariul vor veni probleme pe alte planuri şi responsabilităţi noi şi dificile.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu o duci rău cu banii, însă nici prea bine.

Din această cauză, ai mai multă grijă de bugetul tău şi nu face cumpărături inutile cu toate că tentaţiile sunt mari. Organziează-te mereu cu atenţie atunci când mergi la magazin şi nu achiziţiona decât strictul necesar. Munca în echipă îţi poate aduce venituri mai mari în viitor.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei munci la fel de mult ca în ultima perioadă, vei câştiga destul şi vei fi tentată să investeşti toţi banii obţinuţi cu mult efort.

Nu este cazul să te arunci cu capul înainte, ci mai degrabă să asculţi sfatul unei persoane cu mai multă experienţă de viaţă decât tine. Fă-ţi rezerve pentru situaţii imprevizibile!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod