Horoscopul banilor în săptămâna 13-19 aprilie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este săptămâna ta de glorie.

Orice ai face în aceste zile, norocul este de partea ta. Și da, este foarte plăcut să fii apreciată de șefii tăi care consideră că meriți tot ce e mai bun. Reușești cu brio să te descurci cu banii, să îți achiți toate datoriile și chiar să îi ajuți pe cei care au nevoie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Desigur, îți plac lucrurile frumoase, dar de multe ori acestea înseamnă prețuri mari pe care tu nu ți le poți permite în acest moment.

Ai muncit și muncești din greu pentru banii pe care îi câștigi, așadar nu arunca cu ei în stânga și în dreapta. Acționează cu mai multă responsabilitate!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Atmosfera profesională se va destinde în această săptămână datorită veștilor bune primite de la angajatorul tău.

Trebuie menționat faptul că situația ta financiară nu a fost una prea stabilă în ultimul timp, iar acum lucrurile încep să devină mai sigure.
 

Citește și: Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 13-19 aprilie

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă faci câteva economii, vei constata că nu ești într-o situație prea dificilă.

Nu te plânge de greutăți înainte de a arunca o privire la ce se întâmplă în jurul tău. Ești sănătoasă și ai putere de muncă, fapt pentru care proiectele tale nu au de ce să nu înainteze.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu juca riscant în ceea ce privește banii și, astfel, economiile tale vor fi în siguranță.

Nu e nevoie să faci prea mari eforturi, pentru că nici tentațiile nu mai sunt atât de mari. Cu toate acestea, dacă ai în plan să achiziționezi un obiect important și acum e la reducere, profită de oportunitate!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Strategiile tale financiare nu sunt de excepție, însă funcționează cât de cât.

Astrele par să te sprijine și poți conta pe absența surprizelor neplăcute. Dintr-o dată te vei simți liniștită și un pic mai îndrăzneață. Cu toate acestea, rămâi rezonabilă și acționează responsabil!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi lipsită de evenimente neplăcute în ceea ce privește banii.

Ai muncit din greu pentru a realiza acest echilibru monetar, iar acum culegi ceea ce ai semănat. Savurează fiecare secundă a acestei săptămâni, pentru că investițiile tale dau roade!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Câteva eforturi în plus și poți răsufla ușurată.

Portofelul nu ar trebui să se mai golească pentru achiziții inutile. Preia controlul bugetului, pentru că banii tăi trebuie să stea la adăpost o bună bucată de timp.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se poate spune că traversezi o perioadă senină în ceea ce privește situația ta financiară.

Într-adevăr, banii pe care îi câștigi îți permit să ai perspective noi pentru viitor. Prin acești bani îți recapeți stabilitatea mult dorită. Dacă inteționezi să faci o achiziție mare, săptămâna aceasta poți începe să cercetezi terenul!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ai dus-o greu cu banii în ultima perioadă, acum a sosit momentul să îți revii.

Săptămâna aceasta ai ocazia de a achiziționa un obiect mult dorit, dar și necesar. Norocul s-a întors, așadar trebuie să profiți de această ocazie și pentru a pune ceva bani deoparte.
 

Citește și: Horoscopul lunii aprilie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cine spune că banii nu aduc fericirea? Poate doar cei care nu îi au, ca o metodă de consolare.

În orice caz, când o duci bine, așa cum ți se întâmplă ție acum, ar trebui să apreciezi totul. Situația ta materială te face să îți dorești să vrei mai mult, însă uneori este bine să te mulțumești cu ceea ce ai!

Pești(19 februarie - 20 martie)

De săptămâna aceasta începi să îți revii cu bani.

Vrei să-ți schimbi mașina sau să pleci într-o călătorie? Deocamdată acestea nu pot fi decât planuri. Ești în plină evoluție profesională, însă nu banii te împiedică să îți satisfaci dorințele inimii, ci situația prin care trece lumea. Fii răbdătoare, vei putea să le faci pe toate în viitorul apropiat!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod