Horoscopul banilor în săptămâna 1-7 octombrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Deşi va fi o săptămână solicitantă, rezultatele obţinute vor fi extrem de bune atât pe plan profesional, cât şi financiar.

Proiectele în care eşti implicată încep să dea roade, însă trebuie să te organizezi foarte bine pentru a le putea duce pe toate. Acum vezi că dacă eşti ambiţioasă şi vrei să te perfecţionezi, succesul nu are cum să nu apară la un moment dat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta vei realiza că nu merită să faci compromisuri mari de dragul de a avea mai mulţi bani.

Faptul că renunţi la setul tău de valori te face să decazi ca om, iar asta îţi distruge încrederea în tine. Fă ceea ce îţi place pe plan profesional, iar rezultatele vor fi mult mai mulţumitoare cu toate că vor fi mai mici. Goana după bani călcându-ţi în picioare demnitatea nu e o soluţie!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu va fi deloc o săptămână bună şi ghinionul pare să te urmărească la orice pas.

Progresul în proiectele în care eşti implicată se opreşte brusc, ba chiar în unele cazuri poate da înapoi. Pierzi o sumă de bani, însă fiind modică îţi va trece repede supărarea. Încearcă să îţi păstrezi optimismul chiar dacă nu vezi luminiţa de la capătul tuneluilui şi să te consolezi cu gândul că e doar o perioadă trecătoare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

La începutul acestei săptămâni vei primi o ofertă de nerefuzat în ceea ce priveşte cariera ta.

Situaţia ta financiară se va îmbunătăţi simţitor dacă o accepţi, însă vei avea mult mai puţin timp liber decât până acum. Gândeşte-te dacă e bine să o iei pe acest drum şi fă-ţi calculele necesare. Dacă ai în plan să îţi achiziţionezi un obiect costisitor, nu ezita să iei în considerare părerile celor dragi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu e o săptămână bună pentru schimbări, de aceea ar fi indicat să stai în banca ta indiferent cât de tentante ţi s-ar părea unele oferte.

Nu îţi schimba job-ul, nu semna documente importante şi nu face inverstiţii mari. Situaţia ta financiară este una modestă, însă este ceea ce ai nevoie pentru a-ţi achita dările şi pentru a pune liniştită capul pe pernă. Un sfat venit de la o persoană total necunoscută îţi va deschide ochii!  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta ai toate şansele să primeşti o mărire de salariu, ceea ce înseamnă că nivelul tău de trai va creşte.

Cu toate acestea, suma primită în plus nu este într-atât de mare încât să îţi poţi permite să faci schimbări bruşte în viaţa ta. Încearcă să rămâi modestă şi cu picioarele pe pământ, căci pot apărea probleme care necesită cheltuieli mai mari pe viitor.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei fi nevoită să dai o sumă de bani în scopul achitării unei rate.

Cel mai probabil nu este vorba de o sumă prea mare, însă vei simţi imediat un gol în buget. Din această cauză, ai grijă să te axezi mai mult pe economii până vei reuşi să revii la situaţia iniţială. Pe plan profesional se anunţă veşti bune, cum ar fi o avansare sau cel puţin recunoaşterea şi aprecierea muncii tale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru investiţii, pentru că banii pe care îi ai nu trebuie să stea la saltea.

Analizează bine toate opţiunile pe care le ai, iar apoi ia o decizie. Activităţile şi munca în grup te ajută să evoluezi rapid pe plan profesional şi îţi poate aduce chiar şi beneficii pe plan personal. Nu se ştie niciodată ce prietenii poţi lega cu vreun coleg sau poate chiar cu şeful tău.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână vei avea foarte multe lucruri de făcut la locul de muncă şi, se pare, că nu vei reuşi să le finalizezi pe toate.

Din păcate, vei fi nevoită să îţi sacrifici weekend-ul în acest scop, spre nemulţumirea celor dragi. Dacă ai copii, situaţia va fi şi mai complicată, pentru că trebuie să îi organizezi pe toţi pentru a putea avea liniştea necesară. E imposibil să faci toate astea fără ajutor!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Concentrează-te pe proces, nu pe rezultat, aceasta trebuie să fie ideea după care să te ghidezi în aceste zile.

Chiar dacă toată lumea tinde spre succes, nu sări etapele care duc acolo. Începe prin a-ţi face un plan de bătaie foarte bine organizat, după care fă-ţi o echipă cu care să munceşti cot la cot. Este foarte important să ai companie, astfel timpul va trece mai repede şi mai frumos.  

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu o duci prea bine cu banii de ceva vreme şi nu se anunţă schimbări în viitorul apropiat.

Cu toate că faci eforturi mari pentru a te redresa financiar, norocul nu pare să fie de partea ta. Chiar dacă situaţia ta nu este deloc una roz, tu îţi păstrezi optimismul şi încerci să te bucuri de toate celelalte lucruri bune de care ai parte. Ai o voinţă de fier care va fi răsplătită aşa cum meriţi la un moment dat.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E necesar ca în această săptămână să ceri toate lămuririle de care ai nevoie la locul de muncă.

Nu lăsa nimic neacoperit, mai ales dacă este vorba despre sarcini total noi pentru tine. Acum este perioada în care poţi să te afirmi şi tot ce vei face în aceste zile îţi va dicta viitorul profesional. Cu banii nu stai deloc rău, însă nu e bine să stai pe loc şi să încetezi să vrei să mai creşti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod