Horoscop. Topul celor mai buni taţi ai zodiacului. Află care sunt!

Nativul din Leu nu fuge de responsabilităţi şi se implică în creşterea şi educaţia copiilor la fel ca şi mama acestora.
1. Capricorn

Eşti cel mai responsabil părinte din tot zodiacul, foarte grijuliu, dar şi un bun prieten pentru copilul tău. Ştie că nu rezolvă nimic cu cearta, însă atunci când este cazul devine destul de autoritar. Se gândeşte la viitorul copiilor şi le este mereu alături!

2. Vărsător

Nativul din această zodie este un tată bun, un tovarăş de nădejde şi un sfătuitor de excepţie. Vrea să ţină mereu pasul cu copiii lui, să nu fie genul de părinte cu care copilului îi este ruşine din cauza diferenţelor de mentalitate.


3. Rac

Chiar dacă nu s-ar zice că acestui nativ i s-ar potrivi rolul de tată, odată ajuns în acel punct se va dovedi exact contrariul. Va deveni brusc responsabil şi mult mai muncitor, având de acum un scop precis în viaţă: fericirea copiilor săi. Uneori este prea bun şi riscă să se profite de pe urma lui.

4. Săgetător

Nativul din această zodie este foarte îngrijorart de momentul în care va deveni tată, însă odată ajuns acolo se va descurca de minune. Este foarte responsabil, este un bun prieten pentru copilul lui, dar şi grijuliou atunci când vine vorba de nevoile celui mic.

5.
Berbec


Nativul din zodia Berbec va fi un tată modern şi va vrea să evolueze odată cu copiii săi. Nu îi este frică de schimbare şi vrea mai degrabă o relaţie apropiată cu aceştia, decât să fie ştiut de frică. Se impune doar când este cu adevărat cazul şi ştie să ia atitudine atunci când situaţia o cere.

6. Leu

Nativul din Leu se va descurca foarte bine ca tătic, chiar dacă nu are o părere prea bună despre el. Nu fuge de responsabilităţi şi se implică în creşterea şi educaţia lui la fel ca şi mama.
Este genul de părinte care se mândreşte cu odraslele lui chiar şi atunci când nu este cazul!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod