O viata in roz

Traieste Zen sau mai bine zis impacat cu tine insuti. Alege sa lasi stresul in spate. Neutralizeaza-l.Blocheaza-l. Du-l pe apa Lacului Ursu. Fa-ti un dar de primavara minunat: o cura anti-stress la Danubius-Sovata.

In ce consta aceasta? Iata detalii de dr balenolog Suzana Pretorian: “cura incepe cu 2 sedinte de consiliere anti-stres efectuate de un psiholog, respectiv 13 proceduri de relaxare: masaje cu efect de relaxare, dus-masaj subacval, baie galvanica generala Stanger, impachetari cu namol, electroterapie de decontracturare musculara, magnetoterapie, oxigenoterapie forte, gimnastica tip stretching pentru relaxare musculo-articulara, gimnastica in apa.

Totodata, in afara de proceduri si tratamente, rasfatul continua cu SPA cat e ziua de mare – bai in piscine cu apa dulce si sarata, diferite tipuri de saune si sala de fitness.

Si sederea la Sovata e cat se poate de serioasa: “Consilierea anti-stres cuprinde evaluarea factorilor individuali interni si externi ce cauzeaza stres-ul, pe baza unei discutii libere cat si a unor chestionare complexe, respectiv metode de neutralizare a stresului inspirate din tehnica IBS-Mentaltraining (Institutul International de Preventie Munchen, la care se adauga si stabilirea unei scheme de fitness pentru relaxare si readaptare la efort.”, adauga dr Suzana Pretorian. “Se evalueaza, de asemenea, tipul de alimentatie, cu recomandari concrete de evitare alimentele surogat (hipercalorice, non-nutritive), cat si alimentele si bauturile destabilizante asupra sistemului nervos si a sanatatii.”, conchide dr balenolog.
    
Durata unei cure anti-stress Danubius-Sovata este de minim 5 zile, ideal 7-10 zile.
Pentru mai multe detalii, acceseaza www.danubiushotels.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod