Horoscop. Top 6 cei mai geloşi bărbaţi ai zodiacului. Află de cine să te fereşti!

Nativul din Taur este foarte posesiv atunci când vine vorba de partenera lui de viaţă şi devine suspicios din orice.
1. Scorpion

Nativul din această zodie ocupă primul loc în top, gelozia lor întrecând puterea de înţelegere a multora dintre noi. Acest bărbat interpretează orice gest pe care îl ai, te monitorizează şi controlează în amănunt şi îţi face scene de gelozie în văzul tuturor punându-te de foarte multe ori într-o poziţie jenantă. Surprinzător este faptul că, explicaţia cea mai plauzibilă este frica să nu îi faci şi tu ceea ce face el. Fiind în temă cu tot ce se poate întâmpla, Scorpionul îşi ia măsuri de precauţie!

2.
Taur


Taurii sunt foarte posesivi atunci când vine vorba de partenera lor de viaţă şi devin suspicioşi din orice. Se nasc cu o astfel de pornire, însă pe parcursul vieţii aceasta se intensifică, în loc să scadă. Vrea să trăiască într-un echilibru perfect şi este obsedat de control. Analizează orice mişcare de-a ta sau de-a celorlalţi încercând astfel să prevină producerea unei schimbări în viaţa lui.

3. Rac

Nativul din această zodie este destul de gelos, însă nu vrea să arate acest lucru decât în cazuri extreme.
Îşi face o mulţime de scenarii în cap, însă dacă se dovedeşte că ceva este adevărat din ce bănuieşte, atunci va pleca definitiv din viaţa ta. Este un bărbat fidel şi foarte cuminte, de aceea aşteaptă acelaşi lucru şi din partea ta şi nu ar concepe să fii altfel decât el!

4. Peşti

Nativii din această zodie sunt destul de posesivi şi de cele mai multe ori nu au motive să să fie geloşi. Chiar dacă nu au fost trădaţi, aceştia îşi iau măsuri de precauţie şi încearcă să taie întotdeauna răul de la rădăcină.
Îşi pot imagina de cele mai multe ori că îi ascunzi ceva sau că cineva îţi face curte, tocmai de frică să nu se întâmple asta!

5. Fecioară

Nativul din Fecioară este destul de paranoic atunci când vine vorba de iubita lui. Fie că are motive sau nu, acesta trăieşte cu o permanentă teamă de a nu o pierde. Te va monitoriza complet şi va vrea să îţi controleze viaţa, iar motivele lui sunt de cele mai multe ori absurde şi fără niciun temei.

6. Balanţă

Nativul din această zodie este prea mândru de el ca să îşi recunoască gelozia, însă numai el ştie ce lupte interioare duce.
Este gelos chiar şi pe prietenii lui şi îşi face scenarii mai rar întâlnite în viaţa de zi cu zi. Chiar dacă îţi dă senzaţia că este indiferent, dacă va avea motive cu adevărat va deveni chiar violent verbal sau fizic.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Corneliu pe 3 Feb 2016, 12:26
    astro

    taurii, barbatii in general, sunt mai posesivi si unele femei sunt insa superficialitatea de care dai dovada in redactarea materialului ASTROLOGIE, denota, ca nu i-ti asumi nimic din ce BATI CAMPII sunt taur perseverent posesiv (daca a dori sa stiu, ca esti doar femeia mea, si nu a satului sau a judetului sau a tarii, e posesivitatea, inseamna ca sunt posesiv) oare tu ca femeie AI DORI SA FIU SOTUL TAU SI A INCA 300 FEMEI? inainte de a posta, MIZERII, cauta, domnisoara, doamna, sa studiezi psihologia, apoi invata sa iubesti (iubire = daruire) sunt taur cu ascendent in rac, deci, ..........ma infurii cand vad superficialitatea, si reactionez daca vrei sa fii respectata.......CAUTA SA FII O ADEVARATA CUNOSCATOARE, nu doar o gasca pe apa, in studiu

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod