Horoscop. Pe cine să te bazezi atunci când ți-e greu, în funcţie de zodia ta

Nativa din Fecioară se poate baza pe multă lume, mai ales că se face uşor plăcută, însă prietena ei din copilărie ori iubitul ei vor fi necondiţionat alături de ea

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Prietenii tăi adevăraţi vor fi mereu prezenţi în viaţa ta, fie că treci printr-o perioadă bună, fie rea. Lor le poţi spune mai multe decât familiei şi îţi poţi permite să îi suni şi în miez de noapte dacă simţi nevoia sau ai vreo urgenţă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Te poţi baza la orice oră din zi pe singura ta prietenă bună. Chiar dacă eşti apropiată faţă de toată lumea şi te înţelegi bine cu toţi, doar această persoană te va susţine necondiţionat. Cu siguranţă, relaţia dintre voi ar trebui să dureze de multă vreme, poate chiar din copilărie, iar între voi să nu existe secrete.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pe sora ta, pe prietena ta din liceu şi pe iubitul tău te poţi baza oricând. Tot ce trebuie să faci este să dai un telefon, iar ei vor fi acolo pentru tine. Dacă ai nevoie de bani, apelează mai degrabă la părinţi, nu îţi vor spune nu niciodată dacă dispun de resursele necesare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu îţi place să ceri ajutorul nimănui, însă apreciezi atunci când vezi pe cineva căruia îi pasă de tine şi se interesează de tine. Singura persoană care va fi lângă tine atât la bine, cât şi la greu va fi iubitul tău, care te cunoaşte cel mai bine şi care te va ajuta să treci peste orice.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Mama ta te iubeşte cel mai mult şi poate fi ajutorul tău în orice situaţie. Fie că ai nevoie de bani sau pur şi simplu simţi nevoia să vorbeşti cu cineva, ea va fi mereu prezentă atunci când o chemi. Nu te feri să îi spui lucruri intime, cu siguranţă chiar şi atunci îţi va da cele mai bune sfaturi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ai o prietenă care ţi-a demonstrat că poţi avea încredere în ea, atunci ea poate fi persoana pe care te poţi baza la greu. Dacă totuşi ai reţineri, apelează la părinţii tăi, ei niciodată nu îţi vor cere ceva în schimb, însă ar trebui să îi deranjezi doar cu treburi cu adevărat importante.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Poţi apela cu încredere la ajutorul tatălui sau soţului tău, de obicei eşti mai bine înţeleasă de către persoanele de sex masculin. Binele tău va fi tratat întotdeauna ca şi binelele lor, şi se vor gândi la tine ca la propria lor persoană. Din fericire, vor avea grijă să privească obiectiv şi să nu se implice sentimental atunci când e vorba de ceva grav.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai o rudă care a fost mereu mai apropiată de tine? Cu siguranţă ea poate fi persoana pe care te poţi baza la greu. Unei mătuşi îi poţi spune fără jenă unele lucruri mai intime, spre deosebire de mama ori tatăl tău. În plus de asta, din partea cuiva din familie nu te poţi aştepta la trădări sau intenţii rele.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Pe soţul sau iubitul tău te poţi baza oricând, fără să îţi fie teamă că ai putea fi criticată. Suportul acestuia necondiţionat îţi va oferi acea siguranţă care te va salva de la multe probleme. Dacă ai rămâne fără job, partenerul tău te va încuraja, însă va trece şi la fapte şi te va ajuta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Poate nu îţi vine să apelezi mereu la părinţii tăi dacă ai probleme, însă dacă ai o soră, ea îţi va oferi tot ce ai nevoie. Va fi protectorul tău şi singura persoană care te va mângâia şi va suferi la fel de mult ca şi tine atunci când îţi e greu. Cu toate acestea, va găsi întotdeauna resurse să te scoată din acea stare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Părinţii îţi oferă iubirea lor necondiţionată, şi dacă au posibilitatea te vor ajuta atât material, cât şi spiritual. Cât de mică ar fi problema pe care o întâmpini, ei sunt cei care îţi vor da cele mai bune sfaturi şi care se vor gândi înainte de toate doar la binele tău.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Familia este singura pe care te poţi baza necondiţionat, şi ştii foarte bine deşi uneori negi acest lucru. Indiferent de relaţiile pe care le ai cu aceştia, atunci când ţi-e greu, toţi vor fi lângă tine. Apelează cu încredere atunci când ai nevoie de bani, dar şi când suferi o decepţie în dragoste.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cititor pe 23 Iun 2015, 15:00
    Nu se potriveste

    Ce mari gogosi!!! Exact omul e care il desemnati, mi-a facut cel mai mare rau in viata.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod