Horoscop de weekend: Racul va primi ceva ce își dorește de foarte mult timp

Citește horoscopul acestui weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Poți face un drum pentru a fi cu familia sau să mergi să te întâlnești cu rudele din apropiere în acest weekend. Îi vei face pe cei dragi foarte fericiți. Vor fi surprinși și ți se va umple și ție inima de satisfacție văzându-i așa.

Taur


Astrele te sfătuiesc să acorzi mai multă atenție relațiilor tale în acest weekend, în special celei amoroase. Cere sfatul atunci când simți că lucrurile te depășesc, nu este un moment bun să înveți din greșeli.

Gemeni


Weekendul acesta este perfect pentru ieșiri cu prietenii sau întâlniri romantice. Este important să îți aloci din când în când timp doar pentru tine și dorințele tale.
Cu banii stai bine, așa că îți poți satisface câteva mofturi.


Rac


În aceste două zile se vor întâmpla foarte multe lucruri. Din fericire, toate de bun augur. Fie se va produce o împăcare de zile mari, fie vei primi ceva ce îți doreai de foarte mult timp. Rămâne de văzut!

Leu


Weekendul acesta nu va fi unul prea bun pentru tine. Se poate că aceste zile să te găsească lipsit/ă de energie și, poate, cu ușoare simptome de răceală/gripă. Chiar dacă aveai alte planuri, e indicat să pui totul pe pauză și să te refaci.

Fecioară


Acest weekend va fi grozav pentru tine, atât din punct de vedere material, cât și sentimental.
Primești o veste colosală de la o persoană apropiată și, din acel moment, viața ta se va schimbă. În bine!


Balanță


Aceste două zile vor fi contradictorii. Dacă sâmbătă te vei simți grozav, duminică vei primi o veste care te va întrista profund. Cu toate acestea, încearcă să treci peste cu cât de mult stoicism poți.

Scorpion


În acest weekend vei primi o vizită neașteptată care îți va aduce vești neașteptate. Șocul va fi destul de mare pentru tine, chiar dacă situația nu e deloc rea. Încearcă să procesezi cât mai rațional informațiile primite.

Săgetător


Conform ultimelor previziuni ale astrelor, viața ta sentimentală va lua o întorsătură drastică în acest weekend.
Persoana care credeai că te iubește mai mult decât orice pe lume se dovedește a fi exact contrariul. Nu este exclusă ipoteza infidelității.


Capricorn


Weekendul acesta trebuie să ai mai multă grijă cu cheltuielile. Anturajul tău te manipulează astfel încât să faci ceea ce știi că nu ar trebui să faci. Încearcă să ieși cât mai puțin zilele acestea.

Vărsător


Weekendul acesta vei reuși să faci ceva ce ți-ai plănuit de multă vreme. În sfârșit ai timpul necesar, așa că nu lăsa lenea sau alte influențe să îți mai pună piedici. Dacă este vorba de curățenie în casă, trebuie să o faci acum!

Pești

Aceste două zile de weekend vor fi destul de pline.
Dacă ai copii, aceștia te vor solicita destul de mult, însă nu va fi ceva neplăcut, ci doar obositor. Cu o mai bună organizare și cu un program pe care să îl impui, nu vei da greș.


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod