Horoscop 23 ianuarie: Taurul trebuie să renunțe la orgoliu în dragoste

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Prima zi a săptămânii te găsește într-o dispoziție bună. Ești odihnit/ă și ai multă energie și determinare. Înfrunți ziua cu forță și reușești să faci mai mult decât ți-ai propus la locul de muncă.

Taur


În dragoste, lucrurile nu stau așa cum ți-ai dori. Se pare că persoana de lângă tine te dezamăgește din ce în ce mai mult și mai des. Lasă orgoliul deoparte, arată-ți vulnerabilitățile și spune-i că te doare tot ce se întâmplă!

Gemeni


Astăzi vei primi o veste marcantă, o veste care îți va schimba viața radical și la care nu te așteptai.
Pare că un vis prea frumos ca să fie adevărat. Dar este adevărat! Cu toate acestea, ai grijă de sănătatea ta, deoarece corpul și mintea ta au nevoie de odihnă.


Rac


Lunea aceasta este destul de grea, aproape că toate celelalte începuturi de săptămână de până acum. Îți va fi destul de greu să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut la locul de muncă, iar șefii te pot lua în vizor.

Leu


Ziua de astăzi va fi destul de extenuantă pentru tine, în mare parte din cauza sarcinilor în plus primite la locul de muncă. Încearcă să le iei pe rând, nu e musai să le rezolvi pe toate astăzi, ci să le rezolvi pe toate bine!

Fecioară


Conform ultimelor previziuni ale astrelor, ziua de astăzi este aducătoare de noroc.
La bani, la muncă, în dragoste. Pune-ți o dorință și aceasta ți se va îndeplini în cel mai scurt timp posibil.


Balanță


Povestea de dragoste pe care o trăiești se poate să fi ajuns la final. Din păcate, ziua de astăzi va fi decisivă cu privire la acest aspect al vieții tale. Poate părea că lumea s-a sfârșit, însă ce e mai frumos abia de acum va începe să apară.

Scorpion


Dacă ai în plan să lipsești de la muncă sau școală astăzi, s-ar putea să nu fie chiar cea mai bună decizie. Cineva cu autoritate asupra ta te va mustra și îți va tăia unele beneficii de care te-ai bucurat până acum.

Săgetător


Dacă ai copii, ziua de astăzi va fi copleșitoarea.
Boala unuia dintre ei îți va pune capac atât fizic, cât și psihic. Încearcă să te aduni cât mai repede posibil, ești mai puternic/ă decât crezi!


Capricorn


Dacă ai în plan ca de astăzi să te apuci de slăbit, încearcă să eviți reuniunile și vizitele, deoarece tentațiile ar putea fi prea mari. Fii cu un pas înainte și anticipează!

Vărsător


Ziua de astăzi va fi marcată de un apel telefonic care te va surprinde. Nu știm dacă plăcut sau neplăcut, cert este că îți va da toate planurile peste cap. În ceea ce privește sănătatea, spre seară s-ar putea să te confrunți cu mici dureri de cap.

Pești


Dacă ai probleme cu tensiunea arterială, astăzi ar trebui să îți faci curaj și să mergi la un control de specialitate.
Chiar dacă nu este nimic grav, este mai bine să acționezi preventiv. Întotdeauna!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod