A murit Gina Lollobrigida, un simbol al cinematografiei mondiale. Actrița s-a judecat pentru avere cu fiul său și cu mai tânărul ei soț

O legendă a filmului italian și mondial, Gina Lollobrigida era născută la Subiaco, pe 14 iulie 1927, și a decedat pe 16 ianuarie 2023, la vârsta de 95 de ani. În anii 50, când era pe val, actrița a fost numită de mulți drept cea mai frumoasă femeie din lume în acea perioadă.
La finalul carierei cinematografice, Lollobrigida s-a dedicat fotografiei şi sculpturii, iar în anul 2022 a candidat la Senat. De altfel, aceasta nu este primul ei contact cu lumea politică, în 1999 a candidat fără succes pentru Parlamentul European din partea partidului condus de Romano Prodi. În anii 1970 a reuşit să obţină un interviu în exclusivitate cu fostul lider cubanez Fidel Castro.

Ultimii ani din viața actriței au fost agitați, ea având procese atât cu fiul său, cât și cu mai tânărul ei soț, toate pornite de la avere. Un judecător chiar i-a desemnat actriței un tutore.

Lollobrigida nu a avut, în ultimii ani, o sănătate de fier.
În septembrie anul trecut, a fost operată de o fractură la femur după ce a căzut în casă, iar în urmă cu patru ani a mai avut un accident casnic. 
Lollobrigida a jucat în filme memorabile, precum Oraşul se apără, Fanfan la Tulipe sau Pane amore and fantasy.

Gina Lollobrigida avea un fiu, Andre Milko Skofic, născut în 1947.
 


Administratorul i-a furat din avere

 
 
Prietenul şi managerul celebrei actriţe ar fi profitat de vulnerabilitatea ei lăsând-o fără circa trei milioane de euro din avere. 
 
Andrea Piazzolla, 32 de ani, a reuşit să o convingă pe actriță să-l desemneze administratorul averii sale, moment din care el a început să ducă o viață de lux și să o îndepărteze de familie.
 

Procuroarea Eleonora Fini a descoperit infracţiunile şi a semnat cererea de trimitere în judecată

 
Tânărul escroc, izolând-o pe actriţă, a reuşit să se autonumească administrator al Vissi D’arte, societatea care gestionează bunurile Ginei Lollobrigida.
Din acel moment ar fi început o serie de manevre de prădare şi înjosire a actriţei, fapte denunţate de unicul fiu al actriţei, Milko Skofic, unicului nepot, Dimitri şi de soţul Javier Rigau, protagonist al discutabilei căsătorii prin împuternicire.

 
 
Căsătorită fără să știe?

 
 
Gina Lollobrigida își acuză ultimul soț că a luat-o de nevastă ilegal, fără știrea ei, pe când avea 87 de ani.
Javier Rigau y Rafols, mai tânăr cu 34 de ani decât actrița, i-a adus niște acte să le semneze, iar actrița le-a semnat, fără să întrebe ce sunt.
În fapt, Lollobrigida susține că prin acele acte ar fi împuternicit altă femeie să se prezinte în locul ei, la nunta  din 2010, despre care ea nu avea habar.
 

Ulterior, Lollobrigida și-a dat în judecată soțul

 
Actrița a început să se întâlnească cu Javier Rigau y Rafols în anii '80 și plănuiau să se căsătorească în 2006, dar  ea a anulat planurile. 
 
Javier este acuzat de fraudă. 
 
De altfel, Lollobrigida a câștigat și procesul cu fiul său, care a încercat să o lase fără avearea de 50 de milioane de dolari, pe motiv că nu este capabilă să o gestioneze.
16 Ianuarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod