Relaxare

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.
Berbec

In acest weekend vei fi mai mult absenta si mereu cu gandul in alta parte. Activitatile in care sunt implicati prietenii tai iti par anoste, si nu reusesc sa te scoata din acea stare. Duminica seara, cand toata lumea e obosita, vei dori sa iesi la distractie.

Taur

Nu iti refuza chiar toate mofturile! Daca nu iti cumperi ce iti doresti, ce rost are sa mai faci economii? Asa ca, daca simti nevoia de a fugi intr-un city-break in acest weekend, fa-o fara sa mai stai pe ganduri!

Gemeni

Vei intelege gresit unele lucruri in acest sfarsit de saptamana. Oricat de ciudat ar parea, persoanele care te cearta si sunt mai severe cu tine, iti vor binele.
In schimb, persoanele aparent dragute si saritoare, sunt in realitate cu doua fete si ascund alte intentii.

Rac

Daca si in aceste doua zile libere te vei gandi la serviciu, inseamna ca ai o problema! Ai nevoie de relaxare, iar daca nu exista varianta concediului, profita macar de aceste clipe. Poti iesi la gratar sau intr-o expeditie cu familia.

Leu


Nu iti propune mari obiective pentru acest weekend. Daca vrei sa intorci casa cu fundul in sus si sa faci curatenie exemplara, ai face bine sa te rezumi doar la anumite camere. Asta pentru ca vei primi o invitatie-soc careia nu ii vei putea rezista.

Fecioară


Ca sa iti recapeti energia dupa o saptamana grea de munca, in primul rand ai putea sa dormi mai mult.
Apoi, avand mult timp la dispozitie, poti sa iti gatesti felul de mancare preferat pe care sa il savurezi in timp ce vizionezi un serial. In relatie, lucrurile merg ca pe roate!

Balanţă

In acest sfarsit de saptamana vei avea parte de experiente noi. Poate fi vorba de aparitia unor persoane necunoscute in viata ta, sau de gasirea unui nou sport preferat. In orice caz, va trebui sa cheltui mai mult decat ti-ai propus, dar asta nu te deranjeaza momentan.

Scorpion

Nu iti planifica nimic pentru weekend! Asta pentru ca e posibil sa apara anumite probleme de sanatate care sa te tina in casa, posibil chiar la pat. Apeleaza la ajutorul rudelor apropiate, daca simti ca nu te descurci de una singura.

Săgetător

Oricat de mult ai vrea sa te detasezi de serviciu, se pare ca nici in acest sfarsit de saptamana nu vei putea sa o faci.
Un telefon primit de la un superior iti va strica distractia si te va face sa iti doresti un alt loc de munca. Incearca sa iti pastrezi calmul.

Capricorn

Sambata vei fi complet lipsita de energie. Nu vei dori altceva decat sa stai in casa si sa citesti un roman siropos, sau sa vizionezi un film de aceeasi natura. In schimb, duminica vei fi cea care ii strange pe toti prietenii la un loc, si organizeaza ceva distractiv.

Vărsător

Fiindca esti foarte visatoare, nu ar trebui sa iti planifici intalniri importante pentru acest sfarsit de saptamana. Nu vei reusi sa te concentrezi la ce e important si e posibil sa pierzi astfel oportunitati de afaceri.
Ai mai multa grija de sanatatea parintilor tai!

Peşti


Daca pe prieteni ii poti pacali ca nu te simti bine, iubitul stie ca e ceva mai mult de atat. Perioada nefasta pe care o traversezi tinde sa ocupe si weekend-ul, iar asta devine deja o problema. Lasa-te in grija acestuia si fa tot ce iti propune.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod