Horoscop. Cumpenele tale în săptămâna 22-28 iunie. Previziuni!

Nativa din zodia Capricorn poate avea dificultăţi la locul de muncă. Nu reuşeşte să comunice eficient cu colegii de serviciu, iar din această cauză pot apărea neînţelegeri şi conflicte

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Agitaţia de la locul de muncă reprezintă principalul motiv de îngrijorare pentru această săptămână. Te vei simţi copleşită de tot ceea ce ai de făcut şi de schimbările care te pot afecta. Încearcă să-ţi păstrezi calmul şi să te organizezi mai bine pentru a finaliza tot ceea ce ai început.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Latura emoţională va fi ceva mai tulbure în această săptămână. Te bulversează acţiunile şi vorbele celor din jur şi petreci prea mult timp analizând fiecare cuvânt şi descifrând fiecare gest. Ca să nu-ţi distrugi complet starea de spirit este de preferat să te detaşezi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Cumpenele tale din această săptămână au legătură cu schimbările majore şi neprevăzute care au loc în viaţa ta, în special la nivel profesional. Trebuie să faci faţă multor provocări ceea ce te face să te simţi încolţită şi neputincioasă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cumpenele tale vor fi în această perioadă legate de relaţia cu persoana iubită şi de dificultăţile prin care treceţi. Nu te simţi în stare să mergi mai departe, dar nici nu eşti dispusă să renunţi. Este necesar să-ţi aduni forţele şi să te gândeşti cu mare seriozitate la ceea ce îţi doreşti de la viitor.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei avea parte în această săptămână de unele cumpene în viaţa ta amoroasă. Relaţia cu partenerul de viaţă scârţâie, iar tu vei fi nevoită să pui piciorul în prag şi să-ţi schimbi atitudinea pentru a rezolva ceea ce nu merge.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Relaţia cu persoana iubită se află în prim-plan în ceea ce priveşte cumpenele săptămâna aceasta. Nu eşti deloc mulţumită de reacţiile partenerului tău şi cel mai mult te face să suferi lipsa de încredere. Încearcă să te pui pentru o clipă în pielea iubitului tău ca să-i înţelegi mai bine reacţiile.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Poţi trece prin cumpene serioase legate de viaţa ta sentimentală în această săptămână. Neîncrederea, gelozia sau unele greşeli din trecut se întorc acum în actualitate şi creează o stare de tensiune între tine şi persoana iubită.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Situaţia profesională nu este prea roz în această săptămână. Te simţi cumva dată la o parte şi ai senzaţia că nu-ţi mai găseşti locul. Dar nu este momentul potrivit să faci o schimbare majoră. Încearcă să-ţi faci treaba şi să elimini grijile nejustificate din mintea ta.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cumpenele tale în această săptămână sunt legate de viaţa ta amoroasă şi relaţia de cuplu. Există un dezechilibru în ceea ce priveşte implicarea în cuplu a unuia dintre voi, iar nemulţumirea celuilalt ar putea acum să atingă cote alarmante. Analizează cu atenţie situaţia până nu se agravează.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Viaţa ta amoroasă se află în prim-plan în această perioadă şi nu într-un mod pozitiv. Situaţia tensionată dintre tine şi partenerul de viaţă poate escalada dacă nu faci nimic pentru stopa acest lucru. Încearcă să transformi certurile în discuţii constructive, care să vă ajute în rezolvarea problemelor, în loc să le agraveze.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei simţi în această săptămână că te loveşti de tot felul de obstacole în viaţa ta profesională. Nu reuşeşti să te înţelegi cu colegii tăi, discuţiile cu partenerii sau colaboratorii sunt dificile şi nu te ajută să obţii ceea ce sperai. Este foarte important să-ţi menţii impulsivitatea sub control.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Viaţa amoroasă va fi presărată cu unele provocări în această săptămână. Este necesar să te pui în locul persoanei iubite înainte de a cere prea mult şi de a avea aşteptări nerealiste.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod