Horoscop: Cumpenele tale în luna octombrie, în funcţie de zodie

Vrei să ştii dacă rişti să întâmpini probleme în luna octombrie? Astrele îţi spun ce cumpene ai putea avea, în funcţie de zodia sub influenţa căreia te-ai născut.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aaurelia pe 10 Oct 2013, 15:50
    reclame

    Sunt de acooooooooooooooooooooord cu Lidia si cu Andreea.Foarte bine fetelor.

    1
    0

  • Lidia pe 3 Oct 2013, 13:23
    protest

    Orice site care se respecta foloseste reclama, dar sa se repete o reclama la fiecare pagina schimbata, intrece orice limita a bunului simt. Am refuzat o perioada sa mai folosesc site din cauza reclamelor repetate, de aceasta data e chiar ultima mea vizita! Faceti reclama ca tot ele va vor vizita. Aceste reclame repetate la fiecare pagina schimbata, este pierdere de timp, nu toti dispunem de timp ca sa dam clic de 10 ori sa ajungem unde avem nevoie. -repet mesajul Andreei ca sa intelegeti ca mai sunt si altii de acord cu ea. Va pierdeti vizitatorii. Rog analizati si dispuneti

    1
    0

  • Andreea pe 29 Sep 2013, 23:53
    sub orice critica

    Orice site care se respecta foloseste reclama, dar sa se repete o reclama la fiecare pagina schimbata, intrece orice limita a bunului simt. Am refuzat o perioada sa mai folosesc site din cauza reclamelor repetate, de aceasta data e chiar ultima mea vizita! Faceti reclama ca tot ele va vor vizita. Aceste reclame repetate la fiecare pagina schimbata, este pierdere de timp, nu toti dispunem de timp ca sa dam clic de 10 ori sa ajungem unde avem nevoie. RUSINE!

    12
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod