Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 8-14 iunie. Află ce spun astrele!

Nativa din Vărsător nu va întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, de aceea ar trebui să se bucure de orice clipă pe care i-o oferă viaţa.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca starea de bine pe care o ai să te împingă să exagerezi în unele situaţii, iar asta să îţi creeze probleme de sănătate ulterior.

Ascultă de sfaturile partenerului de viaţă şi nu te lăsa influenţată de stilul alora de viaţă. Programul de odihnă este foarte important în cazul tău, aşa că respectă-l!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu aştepta ca starea ta de sănătate să se înrăutăţească pentru a lua măsuri, ci mai degrabă taie răul de la rădăcină.

Unele acţiuni din trecut sau viciile cu care te lupţi pot fi direct răspunzătoare pentru situaţia ta, însă vestea bună este că depinde doar de tine dacă vrei sau nu să schimbi acest lucru.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă tot trebuie să fii prudentă în alegerile pe care le faci.

Este important să ai un program strict de alimentaţie, dar şi de somn, însă doar dacă vrei să dai randament maxim. Ai nevoie de energie şi de o minte limpede pentru a-ţi duce la bun sfârşit planurile pe care le ai.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Faptul că mănânci atunci când apuci îţi poate crea probleme serioase în această săptămână.

Sănătatea este foarte importantă în acest moment, mai ales că eşti mai sensibilă, iar bolile se prind imediat de tine. Afecţiunile sistemului digestiv pot fi împiedicate dacă eşti mai responsabilă şi dacă asculţi de sfatul rudelor tale.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ceri prea mult de la tine, iar organismul ar putea să cedeze într-un final.

Orele peste program, mesele neregulate şi stresul acumulat te pot îmbolnăvi peste noapte. Încearcă să ai mai multă grijă de tine dacă nu vrei ca vizitele la medic să devină o obişnuinţă pentru tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei fi nevoită să te descurci în multe situaţii imprevizibile săptămâna aceasta, de aceea fii prudentă şi lasă grabă deoparte.

Din cauza agitaţiei, riscul accidentărilor este mult mai mare, fie că eşti şofer, fie pieton. Nu lăsa stresul să pună stăpânire pe tine şi să îţi conducă acţiunile!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu te vei simţi prea bine în această perioadă, de aceea ar fi indicat să nu te implici în activităţi dificile şi nici să începi proiecte noi.

Este foarte important să te odihneşti şi să încerci să îţi reîncarci bateriile atât cât poţi. Câteva zile de concediu ţi-ar prinde tocmai bine!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu trata nimic după ureche în această săptămână, ci mergi la doctor pentru un sfat specializat.

Micile dureri de cap care persistă deja de câteva zile ar trebui să găsească în cel mai scurt timp o rezolvare. Nu ignora niciun semnal de alarmă, mai ales dacă suferi deja de anumite afecţiuni.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, de aceea ar trebui să te bucuri de orice clipă pe care ţi-o oferă viaţa.

O boală mai veche îşi va găsi rezolvarea în zilele acestea şi vei scăpa şi de singura grijă pe care o aveai. Se recomandă mai multă prudenţă de acum înainte, odată ce ai trăit anumite experienţe neplăcute.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În această săptămână ar trebui să te ocupi mai mult de tine şi de look-ul tău.

Întâmpini în ultima perioadă probleme cu greutatea? Nu mai sta pe gânduri şi mergi la un nutriţionist. Nu este indicat să ţii cure drastice de slăbire care îţi vor da rezultate pe moment, dar care îţi vor afecta sănătatea!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă până acum ai tot întâmpinat probleme mici de sănătate, în această perioadă vei scăpa de griji.

Trebuie să ţii cont să nu mai faci excese, mai ales alimentare, şi să asculţi indicaţiile medicului fără să te consideri tu mai bună decât el. Şi odihna este foarte importantă în aceste zile!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Trebuie să fii foarte stăpână pe tine în această perioadă şi să încerci să ai mai multă grijă de tine, chiar dacă simţi că nu mai ai putere.

Cel mai important lucru este să nu cedezi psihic, ci să îţi foloseşti toate resursele pentru a nu renunţa la optimism. Inevitabil stresul îşi va spune cuvântul şi asupra organismului tău!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod